.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    И кво викате..нямало да има разделение между учениците на тема скъпи дрешки..ами че те униформите са по 100 лева а,а трябва да си взема поне 2.Това са 200 лева..за 200 лева знаете ли колко много дрехи мога да си взема??а и откъде да ги изкарам толкос мн пари за униформа?а и дори и да намеря и да платя през другото време кво?гола ли ще ходя?щото след тия 200 лева з ауниформи едва ли ще ми останат..
    Навсякъде униформите се купуват,преди 90-та година,когато България е била под комунитстически режим-пак родителите са купували униформи.
    Какво толкова:50% от деня изкарваш на училище-там си с униформа,останалото време у дома-учене,релаксиране,излизане то е за 1-2 4аса-какво ти трябва едни дънки и една блуза,така че какво се оплаквате,че униформите са скъпи?!
    Пък и има вечерен час,така че какви кафенета по никое време,на дискотека също....
    Ееее , позволи да не се съглася и тук с теб, за едно единствено нещо. Не можеш да кажеш на детето , че едва ли не капризничи за дрехите ,и за извън училище са му достатъчни 1 блуза и едни дънки Ти за извън училище само един чифт дрехи ли си имала? И си ходила на кафе , на разходка , да спортуваш , на гости , - все с едни дънки и една блуза? Учениците все пак не са някви зомбита , чийто социален живот се изчерпва единствено с училището.
    Тя се опита да каже , че 200 лв дори и като еднократно капиталовложение си е доста , и в този смисъл може да и се наложи да избира дали да си купи униформа , или учебници , или да се лиши от нещо друго важно за да изпълни това непредвидено финансово задължение , което са и натресли , без да я питат.

Град
    Wonderland
    Не аз винаги съм имала много дрехи,но винаги съм била 'за' униформата,пък и 200 лв за нея не са много,ще се лиши от едни дънки и една блуза и ще ги даде за униформа,не казвам,че учениците са зомбита,просто дадох като пример дънките и блузата и че мястото им не е по кафетата.....както и да е явно разбиранията ни са съвсем различни,просто съм отвикнала да вижам ученици по кафета и дискотеки,то в България всичко е различно....

Не аз винаги съм имала много дрехи,но винаги съм била 'за' униформата,пък и 200 лв за нея не са много,ще се лиши от едни дънки и една блуза и ще ги даде за униформа,не казвам,че учениците са зомбита,просто дадох като пример дънките и блузата и че мястото им не е по кафетата.....както и да е явно разбиранията ни са съвсем различни,просто съм отвикнала да вижам ученици по кафета и дискотеки,то в България всичко е различно....
    Еми свиквай...
    Говориш като баба ми...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ние скоро ще имаме. общо взето - риза, панталон, жителетка и вратовръзка. нашите са безплатни, но би ми се искало и пола да имаме...кофти е че ще сме с тях и през зимата, и през лятото...не знам как ще стане това, но предполагам, че ще може да си заменяме панталона или нещо такова.
    11 клас съм, но не съм против униформите. даже по-добре. училището не е подиум, аз има къде да си показвам дрехите. тъкмо сутрин няма да се чудя кое е най-подходящото облекло за мен.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Еми свиквай...
    Говориш като баба ми...
    Не говоря като баба ти,просто виждам какво е в цивилизованите държави,това,че не подкрепям анархията не означава,че съм старормодна и задръстена.

Въпреки че завърших преди две години, още съм твърдо против униформите... ако на мен ми бяха наложили да нося такова нещо, нямаше да го правя дори да ме изхвърлят от училище.
    Имам мания за дрехи и би ми било ужасно да ме опаковат в няква униформа, за която да давам пари на всичкото отгоре.
    Чувствам се завършена с моите си дрехи и хич не ми пука за проявата на уважение към училищната система... никога не съм се обличала като шаврантия, така че никой няма право да ми налага какво да нося.
    Смятам за достатъчно да се забранят голотиите по коридорите и ако те видят с циците навън - у лево.

Пък и с тея къси, карирани поли, които видях на една снимка... остава само и едни чорапи до бедрото да наложат.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ами да ... имаме.За лятото - бяла ризка, зимната униформа е едно такова от полар.Уж са задължителни, ама ... сещате се сами дали се спазва.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    http://www.impulse.bg/group-photos/14830/view/11669893

перфектни са просто
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

SoFarSoG00d все ни сравняваш с цивилизованите страни, да ма ние не сме далеч от таква...извинявай, но няма да тръгна в претъпкания градски транспорт с униформата (ще платя на някой да ми я открадне ) , най-малко ще се смачка

аз казвам: когато имаме училищни автобуси, както в страните, с които ни сравняваш, съблекални, за да се преоблечем за физическо (а не да викат децата не спортуват и неиграят физкултура), тогава ще се гордея с училищетои може и да сложа униформа!

Град
    У нас Си (=
    Това е униформата, която трябваше да носим от началото на втория срок, но заради глупавите размери на ризите се наложи на половината даскало да ни ги шият наново или преправят.
    (това не съм аз на снимката)

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    SoFarSoG00d все ни сравняваш с цивилизованите страни, да ма ние не сме далеч от таква...извинявай, но няма да тръгна в претъпкания градски транспорт с униформата (ще платя на някой да ми я открадне ) , най-малко ще се смачка

аз казвам: когато имаме училищни автобуси, както в страните, с които ни сравняваш, съблекални, за да се преоблечем за физическо (а не да викат децата не спортуват и неиграят физкултура), тогава ще се гордея с училищетои може и да сложа униформа!
    Все трябва да се почне от някъде,униформата не е нещо,което изисква чак толкова средства,наистина в образованието има проблем и то голям.Нещата все някога ще се променят,преди 90-та година всичко е било както сега е в останалите европейски страни,а завършилите преди този период(90-те) с радост си спомнят за ученическите години,За 20 години всичко се разруши,но трябва да се положат усилия за да се започне наново.Все пак трябва да бъдете оптимисти,аз вече завърших.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Това е униформата, която трябваше да носим от началото на втория срок, но заради глупавите размери на ризите се наложи на половината даскало да ни ги шият наново или преправят.

Униформата е приятна,на мен ми харесва,може да бъде съчетана с черн панталон или дънки,защо не и пола :0)

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Униформите от другата учебна година ли ще бъдат въведени навсякъде или само в някои училища?
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Униформите от другата учебна година ли ще бъдат въведени навсякъде или само в някои училища?
    ммм нем, няма да се задължителни...училищата ще стават автономни и всяко ще си решава само за себе си какво да прави

поне директорката заяви, че при нас няма да има униформи

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Аз не съм ученичка,а студентка,а относно роклята-това е лятна снимка,на училище-преди и сега съм ходила със съотвените дрехи,а и никога не съм се обличала курвенски и долнопробно,за всяко място и време си има подходящи дрехи!
    Абе да..ест че щом става въпрос за теб ще е позволено..и вече понеже не ходиш на даскало и дай да ни набуташ нас..а за по долния ти пост "кво били някви си кирливи 200 лева" за тебе може да са нищо ама за мен са много.аз трябва гола да ходя..да не говорим че имам и сестра и за нея още 200 стават 400. Нашите не са богаташи! Радвам се че за теб 200 лева не са нищо и можеш да си го позволош носи си униформа като искаш..да не говорим пък че те училищата са в такова състояние че вятър да ги духне ще падне..стаите се наводняват при малко сняг,дограмата за нищо не става,зимата зъзнем що да не сме и с униформи цялата ни у ред...

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    В нашето училище има и са уж задължителни от 1ви матр...но никога няма да облека този боклук..отвратителни са просто..
    +1

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Гледах снимките,униформите са хубави,но стоят мн широко като се прекроят стават бомба.

Това са униформите на бившото ми училище,но са само за фанфарния оркестър и са безплатни.На снимката не съм аз и за това съм махнала лицето http://img502.imageshack.us/my.php?image=yniforme.jpg
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    Wonderland
    Аз не съм ученичка,а студентка,а относно роклята-това е лятна снимка,на училище-преди и сега съм ходила със съотвените дрехи,а и никога не съм се обличала курвенски и долнопробно,за всяко място и време си има подходящи дрехи!
    Абе да..ест че щом става въпрос за теб ще е позволено..и вече понеже не ходиш на даскало и дай да ни набуташ нас..а за по долния ти пост "кво били някви си кирливи 200 лева" за тебе може да са нищо ама за мен са много.аз трябва гола да ходя..да не говорим че имам и сестра и за нея още 200 стават 400. Нашите не са богаташи! Радвам се че за теб 200 лева не са нищо и можеш да си го позволош носи си униформа като искаш..да не говорим пък че те училищата са в такова състояние че вятър да ги духне ще падне..стаите се наводняват при малко сняг,дограмата за нищо не става,зимата зъзнем що да не сме и с униформи цялата ни у ред...
    Цялата униформа не струва не повече от 80 лв,а ако е задължителна,то няма да ти трябват други дрехи за училище.а само за излизане,което съкращава значително разходите за дрехи,повярвай ми повечето родители искат децата им да носят униформи за да се намали социалното напрежение между учениците,защото точно така се поражда злобата и конфликтите,някоя си купила скъпа дреха и претендира с парите си,а друга не може......така,че?!

SoFarSoG00d
    Много умело се измъква от въпросите,обаче.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU

Униформата е приятна,на мен ми харесва,може да бъде съчетана с черн панталон или дънки,защо не и пола :0)
    А, стига бе! И ти ли си МГ Русе
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цялата униформа не струва не повече от 80 лв,а ако е задължителна,то няма да ти трябват други дрехи за училище.а само за излизане,което съкращава значително разходите за дрехи,повярвай ми повечето родители искат децата им да носят униформи за да се намали социалното напрежение между учениците,защото точно така се поражда злобата и конфликтите,някоя си купила скъпа дреха и претендира с парите си,а друга не може......така,че?!
    pak ne mi otgovarq6 na vuprosa s finansite се пак аз кат се прибера от даскало не значи че се забучвам в къщи, нали? не мога да карам само с едни и същи дрехи както каза някой преди мен.А и дори да не бяха проблем парите..пак съм против защото са грозни!а и окс и 80 да са..за мен 2 униформи -160.отделно ми трябват поне 2 чифта дънки, 3-4 блузи,ботуши,маратонки,сан али,пола,рокля и т.н и т.н. а и кат знаем че униформите са за 2 сезона-две летни и 2 зимни и цифрата става много приятна.за тия пари ще си купя още сумати дънки и блузи и т.н...а и кое напрежение ще намали??ще почнат по - малко да се бият?или пък ще почнем да изкарваме по - високи оценки? щото някой няма да дойде с новия си телефон за 800 лева или пък сякаш няма да си домъкне мини лаптопчето? за мен униформите са нещо ненужно.

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм твърдо ПРОТИВ.

Толкова е нелепоооо. От няколко седмици и ние ще имаме.

Имам на снимка половерите, но в моменета не мога да намеря сайт, който ми се отваря дотолкова, за да ги кача. Просто са ужасни...

Град
    Stara Zagora
    Да, имаме униформи. Сиви сака с, черни поли, бели ризки и червени вратовръски. Ужасни са и с нищо не вървят Имаме и ежедневни. Те са някакви тениски ама са адски скапани. Нещо средно м/у динено и бананово и розово и сиво по ръкавите. Абе ужас ! Слава богу, че натискат само 8,9 и 10 клас да ги носят :

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Briseis
    ние скоро ще имаме. общо взето - риза, панталон, жителетка и вратовръзка. нашите са безплатни, но би ми се искало и пола да имаме...кофти е че ще сме с тях и през зимата, и през лятото...не знам как ще стане това, но предполагам, че ще може да си заменяме панталона или нещо такова.
    11 клас съм, но не съм против униформите. даже по-добре. училището не е подиум, аз има къде да си показвам дрехите. тъкмо сутрин няма да се чудя кое е най-подходящото облекло за мен.
    da uchiolishteto ne e podium zashto prosto ne razberete che s tezi uniformi razdelenieto shte e sushtoto dori i vsichki da sme ednakvi koeto e tolkova glupavo zashtoto vseki e otdelna lichnost i se gubi idividualnostta na chovek glupavite pak shte sa si glupavi groznite pak shte sa si grozni nz kato kajete che nqma da se fukat nqkoi s drehite si hahah ami nqkoi shte sa s telefon za 200 drugi za 1000 i tn tva nezavisi ot uniformite !
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и ние ще имаме униформи Като ни ги дадат,ще пусна снимка
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове