.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Всичките показани дотук униформи много ми харесаха, като изключим размера на ризата на последната униформа (защото седи направо смешно).
    Дано ако и ние имаме да са такива и най-вече да са удобни, 'щото все пак почти всеки ден ще ги носим.

Я, скив'те к'во става тука - http://www.metro.co.uk/fame/article....6&in_page_id=7
    И тези са ги накарали, ама те са си нахални!

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    В нашето училище сега ще въвеждат - трябваше от втория срок, но още не са готови. Аз съм 12ти клас и няма да нося, но другите са длъжни. Моделът ми харесва - дамските риза и сако са вталени и изглеждат добре, но тези, които са ги пробвали, ми казаха, че ризата е прекалено къса и освен това и мъжките, и дамските ризи са от розов плат Чак да карат всичките момчета да носят розова риза... То било много светло, не се забелязвало много, ама колкото и да е - не ме кефи идеята.
    Да не учиш във второ в Горна Оряховица

Цитирай Първоначално написано от neocide
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    http://prikachi.com/images.php?files/615159b.jpg

Полата и панталона са класически, за пране са и затова не ги снимах
    Не изглежда нищо особено, но стои много стилно
    Дано никога не ни въведат униформи.
    Кво пискаш бе, да не би някъв лъскав пазарски анцуг и потник с лекета от лютеница е по-добрият вариант... Егаси простоватите момиченца...
    A така! Или си с униформа, или с мазни потници и анцуг... друга опция за обличане нЕма.
    И мен не ме кефят униформите, сега какво ще ми кажеш? Че се обличам като циганка и съм проста. Ок...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Не знам в кво даскало учиш, ама в мойто не е имало такива...
    Пък дори и да има го изкара, че това е единственият начин на обличане, ако не си с уноформа.

И не аз започнах да викам на този и онзи, че е простоват и не знам си къв, така че проблемът с нервите не е мой.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ние имаме униформи И е много строго проверяването за вратовръзкаа или риза.Таа аз съм от Руското Варна.
    Но мисля,че за този етап нашите униформи са хубави..

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Кво се правиш на ударена бе?
    Все едно не е вярно, че някъв огромен процент дрисли ходят именно с некви непрани анцузи и прочие гадости на даскало - и не говоря за час по физе... аре по-леката с нервите...
    Аре ся пък било забранено да ходиш с анцуг на училище ? Пуу не ги е срам тея дето не са хукнали в часовете с цитите и задника навън , и с обувки - небостъргачи , ами са се облекли спортно и както са сметнали за удобно. Ей аман. Се едно не можеш и с непрана униформа да ходиш , те униформите се самоперат автоматично

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Кво се правиш на ударена бе?
    Все едно не е вярно, че някъв огромен процент дрисли ходят именно с некви непрани анцузи и прочие гадости на даскало - и не говоря за час по физе... аре по-леката с нервите...
    ти си нервната.Нищо не ти е казала.И ако ти и твоите приятелки ходите с лекета от лютеница незначи че и при нас е така ае кат ви харесва носете си униформите бе хора кво ни притискате и нас?

Cruel Intentions

много сте зле (:
    изпийте един нурофен по-добре...

първо, приятелите ми не ходят с анцузи, второ, трябва да си пълен селянин, за да ходиш с анцуг някъде извън фитнеса или салона по физе, трето тва за непраните униформи беше неква пълна тъпотия, четвърто, може да ти е удобно и гол да ходиш и да сереш насред улицата, но тва значи ли, че може да го правиш?

swinkenhoffer, не, не съм го изкарала като да е единственият правилен начин за обличане.. абе... кво ли се разправям... патки с патки (:
    и още нещо - нали се сещате, че всеки човек разбира от различно изречени думи, на някои може да им се обясниш със спокоен тон, на втори може да им крещиш, трети - да обиждаш, четвърти изобщо без бой нищо не разбират... е аз не смятам, че сте от първите, тъй че тия смешни аргументчета с нервите - някъде по сергиите, плз (:, не е в мен проблемът..
    Бла,бла,бла първо измисли нещо смислено за казване,а след това мисли за начина,по който да се изразиш.

униформа=
    това си е лично мое мнение и не се опитвам да обеждавам

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    neocide , ей момиченце , по полека с езика да не се развихря и аз м ?
    Всички ние тук спазваме добрия тон и провеждаме нормална дискусия. А ти като не можеш да изразиш собственото си мнение обосновано и цивилизовано , и не можеш да обориш аргументите на другите с аргументи , поне не обиждай от яд задади това, и не злобей без основание !
    Никой не е казал че има правилно и грешно мнение , просто обсъждаме , какво го взимаш толкова навътре , че пяна ще ти излезе от устата чак !!!

За да не е спам , ще кажа че когато учех , в моето училище нямаше униформи , няма и признаци да има в близко бъдеще. Но то продължава да е едно от най елитните в града , възпитаниците да печелят десетки държавни олимпиади , и да е едно от училищата с най голям процент на успеваемост на учениците си във ВУЗ-овете. Дам , винаги е имало различие в облеклото -въпрос на вкус , но училището си всява достатъчно респект и престиж и без децата да изглеждат като клонинги.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    много сте зле (:

първо, приятелите ми не ходят с анцузи, второ, трябва да си пълен селянин, за да ходиш с анцуг някъде извън фитнеса или салона по физе, трето тва за непраните униформи беше неква пълна тъпотия

другите искат униформи точно заради ей такива мизерници като теб. Ходиш с марковите дрешки и всеки който ходи малко по обикновено (спортно не виждам нищо лошо в това дори понякога е по удобно) решават че сме били селяни м егати кухата лейка дет си..значи за теб и спортистите са селяни префърцунке аре носи си там дрешките и униформите и си гледай собствения живот (гардероб в този случай) и не гледай кво носят другите да не ти изпаднат зъркелите

Cruel Intentions

униформа

аз имам униформа ама не я нося
    състои се от сива ризка тъмно елече
    щеше да бъде по хубаво ако е сива ризка с бяло елече
    или направо към елечето да са пришити ръкавите на ризката и яката ама стават

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Гледах снимките,униформите са хубави,но стоят мн широко като се прекроят стават бомба.

Това са униформите на бившото ми училище,но са само за фанфарния оркестър и са безплатни.На снимката не съм аз и за това съм махнала лицето http://img502.imageshack.us/my.php?image=yniforme.jpg
    тези ми се струват мн сладки
    To infinity and beyond.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Ag
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    В нашето училище сега ще въвеждат - трябваше от втория срок, но още не са готови. Аз съм 12ти клас и няма да нося, но другите са длъжни. Моделът ми харесва - дамските риза и сако са вталени и изглеждат добре, но тези, които са ги пробвали, ми казаха, че ризата е прекалено къса и освен това и мъжките, и дамските ризи са от розов плат Чак да карат всичките момчета да носят розова риза... То било много светло, не се забелязвало много, ама колкото и да е - не ме кефи идеята.
    Да не учиш във второ в Горна Оряховица
    В колко училища мъжките ризи са розови? В превод - да, там уча

nqmame zasega no bih iskala da gi vavedut skoro ne e tolko zle

във нашето училище- да има... това са най-отвратителните униформи, които някога бях виждала... а за жалост трябва да ги носим добре че съм последна година във тва даскало и ще ги облечем 2 пъти, но пък за сметка на тия 2 пъти ще ни гледа целият град... ами сако, пола и риза освен ризата всичкото е в черно приличаме на погребални агенти... ще кача снимки по-късно.. ако не ви се нацепят екраните значи не е чак толкова зле

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    във нашето училище- да има... това са най-отвратителните униформи, които някога бях виждала... а за жалост трябва да ги носим добре че съм последна година във тва даскало и ще ги облечем 2 пъти, но пък за сметка на тия 2 пъти ще ни гледа целият град... ами сако, пола и риза освен ризата всичкото е в черно приличаме на погребални агенти... ще кача снимки по-късно.. ако не ви се нацепят екраните значи не е чак толкова зле
    Абсолютно офтопик, обаче не можах да се сдържа

Надали е чак толкова зле, колкото го описваш. Пък и моят екран е издържлив, пускай смело.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от tedi_hi91
    Да, имаме униформи. Сиви сака с, черни поли, бели ризки и червени вратовръски. Ужасни са и с нищо не вървят Имаме и ежедневни. Те са някакви тениски ама са адски скапани. Нещо средно м/у динено и бананово и розово и сиво по ръкавите. Абе ужас ! Слава богу, че натискат само 8,9 и 10 клас да ги носят :
    ТГ?

при нас по едно време споменаваха нещо ама засега нямаме униформи ( и по-добре )

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    много сте зле (:

първо, приятелите ми не ходят с анцузи, второ, трябва да си пълен селянин, за да ходиш с анцуг някъде извън фитнеса или салона по физе, трето тва за непраните униформи беше неква пълна тъпотия

другите искат униформи точно заради ей такива мизерници като теб. Ходиш с марковите дрешки и всеки който ходи малко по обикновено (спортно не виждам нищо лошо в това дори понякога е по удобно) решават че сме били селяни м егати кухата лейка дет си..значи за теб и спортистите са селяни префърцунке аре носи си там дрешките и униформите и си гледай собствения живот (гардероб в този случай) и не гледай кво носят другите да не ти изпаднат зъркелите
    pffff v tva nqma nikakuv smisal da sega kogato nqma uniformi ima hora s markovi drehi i kvo mislite che kato vuvdeta uniformite neshot shte se promeni ? hahaha tva izobshto ne e nikakvo opravdanie seki ima pravo da se oblicha kakto mu har i kakto ima vuzmojnost ako i ti imashe vuzmojnost i tvoite drehi shtqha da sa markovi taka che celiq toq komentar e izlishen.....
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Аз съм против униформите,всичко е едно такова едноцветно,еднакво като погледнеш по коридора,като някви роботи точно. С въвждането им нито ще се намалят конфликтите в училището,нито по някакъв начин ще се подобрят отношенията между учениците.Убедена съм.

Град
    Bubble Land ((:
    Аз трета година нося и почнах повечко да се чупя от правилника последните няколко месеца .....

Hip hop dance club Bubble Gums

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ...амии в моето училище няма униформи, но се говори усилено за това...дори са сложили календар с предложенията за униформи...честно казано нямам нищо против някакви стилни и приятни униформи, но въпреки това остават много въпроси, които ме терзаят...отт вида на самите униформи, до материите и т.н...но все пак различни хора, различни виждания за нещата...зачетох се обаче в предишните мнения и ми направи впечатление една изречение на neocide.. [не че целите и мениея не са пълни простотии] " трябва да си пълен селянин, за да ходиш с анцуг някъде извън фитнеса или салона по физе" ...до тук бях с добрия тон...един въпрос имам към теб мило момиче...ти да не си 5 клас?....това, че си свикнала да се разхождаш с "адидаски" купени на едро от Илиенци и разпродадени по женския, не значи, че всички са така...тии искаш да кажес с т'ва че половината холивудски звезди, на които ти така явно подръжаваш са селяна, щом слагат анцунга си от 1500 долара и се разхождат из улицита на ЛА...???...вземи премислии думите ми, и се пооглдай в огледалото и се замисли колко ще ти е якоо да сложиш някоя оригиналка на аидас, и да видиш дали наистина ще приличаш на "пълен селянин" ако ходиш с нея....
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си