Значи,искам много пиърсинг на нослето но нз дали ще ми отива и като махам обицата от носа и сигорно ще има дупка от продупчването..също така като поотслабна иском и на пъпа ама сигорно ще боли.Я кажете някой от вас имат ли пиарсинг на някое от тези две места,и дали обицата на носа ще си отива наа голям нос,имам фр дето е с чип нос - уникален е и много и ходи обицата то тва и е чара..нослето..пък на голям нос не ходела обица..как мислите..e не бих казала че е някъв огромен просту е широк.. aм кат на певицата Гергана ми е г/д само че е по-широк и някъв мек.А също така искам да попитам вярно ли е че като отслабне човек отслабва и лицето му,гърдите,и ноздрите?
![]()
баница царицъъъ (rofl)
МОЛЯ ТЕ НЕДЕЙПървоначално написано от za6to_vse_na_men;((
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Оправи си малко правописа ПИЪРСИНГ и НОЗДРИТЕ!
...
мерси,че ми каза...сгрешила съм от бързане![]()
баница царицъъъ (rofl)
епа за първи път чувам, че ноздрите ти могат да отслабнатА относно пиърсинга, дали щи отива обеца на носа, то зависи не само от самия нос ами и от лицето, абе толкоз ли не можеш да прецениш сама пред огледалото?!?!? Болката е много малка и за кратко време, споко няма да умреш
![]()
Има лепящи обеци за нос, купи си и ще разбереш дали ти отива.
Според мен обиците на носа са отврат,
на много малко хора им отиват...
А ние не можем да ти кажем дали ще ти отива от описанието,
което си ни дала...той е един такъв, онакъв...дай снимка...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И на мен не ми харесват..
камо ли,ако са на некви големи грозни ноосове![]()
Пиърсинг харесвам, но точно на носа НЕ!Но щом на теб ти харесва какъв е проблема?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
^ и ако го искаш болката не трябва да те спира
На носа ми хресват само, ако са на хрущяла между ноздритеШегувам се
По принцип не ми харесват по носа обеци, но щом искаш, защо не си направиш?! Ако не ти отива ще я махнеш и ще изчакаш да зарастне. Пък, както казаха, ако наистина го искаш болката едва ли ще те спре
![]()
Ихахаха да ти отслабнат ноздритее хъхъх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
За носа...ок,може би ще е яко.Ама на пъпа пурво че е грозно второ че там почти всяко момиче/жена има!! И все пак важно е ти какво искаш![]()
хораааааа,стига с тия обеци на носа ... всяка втора вече има,тъпо е ! с тоя нашия манталитет-като направи един нещо и всички след него ...![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Е то всяка си слага грим.Ама и вие си слагате нали?Ако си го е решила да си слага...
Аз лично имам обица на носа,която сама си сложих..Продупчих си го сама след ,което дупката ми зарасна,но остажи белег и ,аз реших да отида за да ми продупчат носа с пистолет и да си нося обицата.От личен опит ви казвам недейте да се продупчвате никъде сами,защото можете да засегнете точка от васешо тело,а това е много лошо... И още нещо..В търговският център в Люлин има специален магазин за обици.
![]()
хахах браво за смелостаПървоначално написано от blondyto
![]()
I Love
Vania
Kabakova
А някой знае ли колко г/д струва продупчването на езика на морето
ПП: По темата,харесваа ми само на определени хора,не боли много,мисля че болката е като на ухото,малко по-голяма![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Имам пиърсинг на пъпчето и е много яко!!! Но като ми го пробиваха доста болешеЯко е бе хора,стига да имате достатъчно смелост!
АКО ПОСОЧИШ НЯКОЙ НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ ТРИТЕ ПРЪСТА СОЧАТ ТЕБЕ!!!
Не може да се прецени дали ще ти отива ако не дадеш снимка! За носа като си я правиш изобщо не боли, но на пъпа ...А за това че ще ти остане дупка ако я махнеш - не е вярно! Една приятелка имаше обица на носа, носи я 3 месеца и после я свали - изобщо не си личеше че някога си е дупчила носа
![]()
Не искам да правя показно,просто споделям мнение! Апък и пиърсинга на пъпа няма такава специфика,за да се определя по това дали отива на даден човек...това е обица,като и тази за ухото,носа,та дори и езика...различното между тях е болката при слагането![]()
Въпроса е човек сам да се възприеме,апък хорското мнение не е от значение!
Ем...то станаха мн въпроси...начи със сигурност ще боли(малко или мн) а тва дали ще ти ходи,ти си преценяваш и да,вярно е,че като отслабнеш,ти отслабва и лисцето,и гърдите,но за ноздрите...![]()
Ем...то станаха мн въпроси...начи със сигурност ще боли(малко или мн) а тва дали ще ти ходи,ти си преценяваш и да,вярно е,че като отслабнеш,ти отслабва и лисцето,и гърдите,но за ноздрите...![]()
Затова сме тук,за да си задаваме въпроси...понякога и да поспорим и така...но този коментар за НОЗДРИТЕ много ме изкефи![]()
![]()
![]()