- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- униформи.........
Имате ли иниформи за даскалото... ? Какви са ? С какви аксесоари ги комбинирате![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
в нащ ще има сега ги правят ама нии сме последна година и не е задължително![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Трябва да има униформи и да се забранят курвенските облекла,с които повечето момичета се обличат.Униформата е необходимост,тя е вид респект към образованието и учебното заведение,във всичко цивилизовани страни носят униформи,надявам се скоро и в България да ги наложат.
ако ми ги плаща даскалото нека ги въведатама аз пари за такова нещо няма да дам !
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Нямаме униформи, номного бих искала да има за да сме еднакви всички, ане всеки да клюкари кой как се облича и не някои момичета да ходят като курвички на даскало.Но все пак ако имаме униформи да не са ужасни, а да са хубави.
И аз така мисля,не трябва училището да бъде място за показност .Първоначално написано от foreverr
Ние от около 2 седмици имаме и чесно казано много ми харесват, очаквах да бъдат много зле, но в действителност са супер![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първото нещо,с което се съгласявам с тебе.Първоначално написано от SoFarSoG00d
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Дай снимка ако може,и ние да ги видимПървоначално написано от GabisiTa
![]()
To infinity and beyond.
http://prikachi.com/images.php?files/615159b.jpg
Полата и панталона са класически, за пране са и затова не ги снимах
Не изглежда нищо особено, но стои много стилно![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от GabisiTa
Дано никога не ни въведат униформи.
![]()
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от foreverr
Много ме кефи,така трябва да изглежда един ученик,спретнат,приятна униформа,без изцепки,голи задници,цици навън...Първоначално написано от GabisiTa
много добре изглеждатПървоначално написано от GabisiTa
![]()
в нашето училище няма ,за което от части съжалявам....
И в мойто бившото даскало сега направиха униформи.
На сестра ми униформата е пола карирана и горнище от плат на сако ама с цип като анцунг и с емблемата на училището на него. И те трябва от 1 март да ги носят задължително ама малко ми е чудно как ще ги накарат тея 11-12 клас да тръгнат с униформите...
+1Първоначално написано от LiveFlower
![]()
:P
![]()
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
nadqvam se da nqmalele ujas...tolkova sa grozni! 4e az ako si pri6iq parcalite det bur6a praxa s tqx 6te izglejdam po dobre
ili puk da obleka drexite na baba mi..pak po dobre
nqkvi grozni poli do kolenata,a sakata edva li ne do glezenite...po dulgi ot polite are bqgai
i da trugnem vsi4ki ednakvi iz daskalo UJAS .V na4aloto si mislix 4e e po dobre sus uniformi ama kat vidqx kuv bogat izbor ima...takava grozotiq nikoga nqma da obleka! 4e na si4koto otgore i po 100 leva..xaxaxa..nqma na4in
![]()
Cruel Intentions
нямаме, но ми се иска да имаме, защото ми писна да гледам момичета едвали не голи- гърдите им още малко ще изкочат от огромните деклотета, а задниците им само да тръгнат да се качват по стълбите и изкачат. Пълен ужас![]()
![]()
![]()
и повечето съм виждала 7 клас момичета дето се правят на 11 всичко им се показваПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
ако са хубави униформичките ще нося но ние още нямаме
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
в нащо засега няма,но казаха че ще слагати сигурно от догодина ще имаме
Имахме.. или имаме.. не знам![]()
По-малките ги носят ( 1-2-3 клас ) .. а аз нямам намерение да я слагам.
![]()
![]()
![]()