Цитирай Първоначално написано от BlackWings
Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
Цитирай Първоначално написано от foreverr
Нямаме униформи, номного бих искала да има за да сме еднакви всички, ане всеки да клюкари кой как се облича и не някои момичета да ходят като курвички на даскало.Но все пак ако имаме униформи да не са ужасни, а да са хубави.
И аз така мисля,не трябва училището да бъде място за показност .
Да да , и едните униформи ще ни оправят образователната система , и ще решат проблема с разделението на класите сред учениците , глобалното затопляне и дупката в озоновия слой

Като не е място за показност , айде забрани му на тоя дето преди се е фукал с маркови дрехи , сега да се фука със скъпи обувки , чанти , аксесоари ,бижута ,прически , мобилни телефони , джаджи , плейъри т.н ?! Курвичката на класа пак ще си ходи с курвенския грим и пак ще си прави курвенските номера.

"Модерните и хубави" униформи след 6 месеца няма да са модерни , никога няма да бъдат хубави за всеки вкус , винаги някой трябва да ходи на училище с нежелание защото е облечен в нещо което не харесва. Голямото равенство- полза никаква.

Казвам го от позицията на човек който е завършил училище и вече не би могъл да е потърпевш , но въпреки това не намирам смисъл в цялата измишльотина.
И аз съм завършила,но до някъде униформата ще намали напрежението между учениците,базирано на социален статут,винаги ще има показност,но поне родителите няма да се чувстват,виновни,,че не са успели да осигурят скъпи дрешки за детето си,което е комплексирано от съучениците си.Мисля,4е униформата трябва да бъде въведена ,защото за всяко място има подходящо облекло.Училището не е сбирщина на курви,гъзета и т.н.т