- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- униформи.........
Ако въведът ще напусна![]()
мисля,че е по-добре вместо да се въвеждат униформи,просто да не пускат в училище голи задници и цици
къде отива индивидуалността иначе?
съгласна. ако всички тръгнем с униформи се 1 че сме в лудницата. а и след 1-2 седмици тия униформи на всички ще омръзнатПървоначално написано от DisciplineAndOrder
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Ух ужас!Ако имаше униформи в моето даскало направо щях да полудея и да пиша от лудницата.Ако има ще си скася поличката само тва мога да кажа.
От днес сме с униформи... искам да ви кажа, че е мн гот..А и най-важното днес не си изгубих половин чАС докато реша какво да облека...СУПЕР Е!
дай снимка да видим какви са. ако е възможно деПървоначално написано от diva4e92
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
тоя въпрос за/против униформинте е относителен ...
сега, като се замисля, май съм по-скоро против.. вярно е, че това е един вид символ на училището, демонстрация на уважение към институцията и т.н. .. амаааа .. бе хич не сме опряли до това. айде първо да ни оправят дограмите, пък тогава да мислим дали да въвеждаме униформи или не.
да, те са скъпи. не, не защото са много специални, а просто защото са намерили още един начин да смучат пари от учениците ...
да, униформите ни лишават от "индивидуалността" ни.. ама не сме там за да си показваме изобретателността, а за да понаучим нещо .. може би
според мен на етапа на който е нашето образование в момента, е достатъчно да въведат горе-долу строги правила, за чието спазване да се следи стриктно... както направиха в 7-мо в София (преди да влязат в даскалото всички на проверка "прилично" ли са облечени ... тва с забраните за обиците и дългите коси за момчетата вече е си прекалено, ама тва е отделна тема..).
...та тъй то.
В нашето училище вече има...но още не са ни ги дали въпреки,че пристигнаха миналата седмица.Изчакваме един клас на които им взеха мерките по - късно.
Аз нямам нищо против униформите,стига да не са грозни.А нашите като,че ли ще са...но аз вече минах на самостоятелна тъй,че не ме грее.![]()
п.п.Като ни ги дадът ще постна снимка,а иначе униформите ни са сега за зимата суитчър,а после за лятото пуловер без ръкави с риза и пола...![]()
ние нямаме униформи,по едно време говореха,че щели да слагата,ама нещо се отказаха...наистина ще е по-яко да имаме униформи..особео като стане по-топла с поличкитето верно,в училище се едно секи отива да си покаже дрешките..има една от 7-ми клас дето се облича като чалга звезда..веднъж г-жата по мате й казала,че е облечена се 1 е на магистралата
![]()
еми права се и жената...
![]()
If you want something,you've got to fight for it in this world.
/Eminem/
Ние за сега нямаме униформи .. но като ги слушах какъв модел измислиха ми стана лошода винаги ще има някои недоволен но все пак.. притеснява ме 1 да не седят коренно различно от начина по които сме мислели.. познавам 1 момче .. (забраих от коя професионална гимназия беше) на картинката униформите седяха уникално.. а на него му седеше като на закачалка .. 2рото с което не съм съгласна е че искат да наложат цял костюм .. а аз как ше си нося кубинките (айде другото ше го прежаля.. ама без кубинките и мешката не излизам) .. най добре ше бъде ако наложат примерно няква риза с логото на училището и дънки (и като в повечето училища пуловер които не е задължителен..) за да можеш се пак да си малко по различен от другите .. да се различаваш от стадото ..
![]()
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
+1Първоначално написано от SoFarSoG00d
.. оффф ние за жалост имамме
и т0 не какви да е .. ами :: чеерии! няква гр0зна п0ла ЧЕРНА ДО К0ЛЕНТА!
ии някв0 гр0зно ЧЕРН0 сък0 .. няква бяла риза отдолу!!
![]()
![]()
ии ние сме същото ..Първоначално написано от vivchu
само че полата е над колената
![]()
![]()
![]()
awerw♥
Имаме. Ама половината не ги носят.
Не са особено хубави, но пък и не са чак грозни в сравнение с други, които съм виждала.
оф тая година смятат да ни слагат някфи униформи с бели ризи и кафяви елечета, ужааааасне си се представям с такова нещо
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Нямаме.. ама от тази година сме щели евентуално да имаме.. ;хх
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Имаме от миналата година,но не са цели,а и са само за празници.Аз моята я облякох само да я пробвам.. Сакото не толкова зле,но ризата е ужасна..
Ето я:
http://i33.tinypic.com/1zn62ap.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...0_331103_n.jpg
^ Това са нашите, за зимата са малко по- различни. Пуловерчетата са тъмно сини със розово ромбче и плисирани тъмно сини поли.![]()
вие не сте виждали нашите униформи :X УЖАССССС Приличами на работници в МЕТРО![]()
ние пък се шегуваме все, че приличаме на тези от отдел "Чистота" само дето нашите "суичъри са избелелиПървоначално написано от mecheeeee
![]()
абе хора верно ли има униформи и в първа? :Д Някой ми каза,че имаме сини ризи някакви ама нищо повече..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love you like a love song baby :]]