- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- VIP brother ontovo...
Abe hora 6te go gledate li noviq sezon...az vse si povtarqm , 4e t'va sa absolutni prostotii i gluposti , no pak sqdam pred televizora da im gledam seira. Q kajete edno mnenie kakvo mislite za bratarite i naj - ve4e za VIP. znaete li osven gala i ico , koi dr 6te vliza i kakvo vi e mnenieto za tqh. Vob6te q izkajete edno mnenie po vs koeto vi valnuva okolo vip brother i zvezdite![]()
Пак ли,беееееее?
Пълна селяния е тва за мене.Беше интересен само първия и то заащото може би,беше нещо ново,непознато и интересно.
Тва предаване не ми дава нищо,безполезно ми е,че дори не ми е и забавно.Биг брадър отдавна си загуби рейтинга... а тва дето се съревноваваха със Сървайвърбеше фатално само за тях.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ne , podobni bludkavi prostotii ne sa za men
50% [ 1 ]
[/url]
Прекаляват вече. Лично на мен ми е много тъпо това предаване - само първия сезон гледах с интерес.
Stay up all night with the stars *
Аз не ги гледам, много са ми скучни, само седят и плюскат, и водят безсмислени разговори... Не ме влече да слушам на някого плитките умотворения.![]()
Ако наистина ще участва Ицо Хазарта ще го пускам от време на време
в противен случай - не
Аз даже първия не гледах.![]()
Досега нито един сезон не съм гледала.. мисля, че и сега няма да направя изключение![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Всички така казвате ама като започне и като започнат благотворителните мисии и като поканят идола ви да влезе в къщата дали няма да го гледате а?аз мисля да го гледам от време навреме,защото ще е благотворително няма да се водят само тъпи разговори докато се хранят.
Ами, аз идоли нямам, така че съм в безопасност.![]()
Moje bi ot vreme na vreme... inache selska rabota...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Оу да , определено ще си губя времето да гледам простотиите на наще елитни "звезди" , хах.
на мен пък ми е много интересен VIP brother и ще го гледам разбира се.![]()