- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заедно просто ей така??? (главно към момичетата)
Ами аз съм имала 1 такава връзка. Всъщност момчето наистина беше влюбено в мен, а аз от скука излизах с него. Е, не продължи дълго време щото ми стана гузно ама все пак...
+++Първоначално написано от LittlePrincess
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1 Няма смисълПървоначално написано от mechtaq_za_teb
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
И ако разбера че някой си е ходил с мен просто ей така нз какво ще му се случи
Имаш предвид самотна в Онзи смисъл на ласки,целувки и всичко останало...Не бих си причинила да съм с някой заради самотата си,защото той може да не знае,че аз не го обичам,но аз ще го знам.Ще знам,че го лъжа,че се насилвам да го заобичам,а това ще ме изяжда отвътре.
Имала съм няколко възможности за подобни връзки и не съм се възползвала от нито една... и не, не беше от гузна съвест, а от чист егоизъм- когато съм с някой, към който не изпитвам нищо просто ми е някак... смотано, тъпо, безинтересно... Не обичам да си губя времето.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Много е тъпо,не виждам никакъв смисъл в такива връзки
Просто така е запазена марка на момчетата. А иначе не бих разбил излюзиите на някого. Ако ще започвам нещо подобно - ясно ще заявя че не искам нищо сериозно и че ще е просто ей така. Имам омичета, които точно това искат.Първоначално написано от crushera
Та така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз не бих. Така освен, че наранявам "момчето до мен", наранявам още повече себе си. Защото ако любовта не е истинска е трудно да се симулира.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^а ако е истинска, лесно ли се симулира![]()
Правила съм нещо подобно тръгнах с ено момче което ме харесваше само за да мога да накарам едно друго да ревнува и да разбере някои неща...и успЯх![]()
П.П. Не ме винете , защото тва момче дето тръгнах с него и уж ме харесваше ми изневери с ено друго момиче и стааНаа каШа... така че не съм направила нищо лошо
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
О,не бих го направила!Не искам да наранявам никого...Гадно е.В момента имам шанс за такава връзка...Но ясно казах на момчето,че нищо няма да излезе.
Никой не бива да се подиграва по тоя начин с чувствата на хората!!
emi da hodih s edno mom4e be6e mi simpati4en , no ne e bilo prosto za da ne sam sama. i za dvamata ne be6e ni6to seriozno i to priklu4i sled 2 sedmici . nqma6e naraneni taka4e ne mislq 4e imam za kakvo da sajalqvam
аз лично не бих тръгнала с някой само защото той ме харесва, пък и мразя самотата. Имало е такива моменти, можех да постъпя точно така, но не мисля че трябва да заблуждавам някой. Имам обаче доста приятелки, които постъпват по този начин и много се дразня, ама това си е тяхна работа...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!