.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Преинсталацията на Уиндоуса няма НИЩО общо с лаптопа, а с това какво правиш ти.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Corporatedesign защо така храниш авторката ? Стана ми интересно... :Д

Цитирай Първоначално написано от thegmin
    Не говорете против ейпъл. Аз преди много му се дразних, въпреки че имах доста опит от на един фр машинката, но след като майка ми си взе / макбоок еър /, хора мога да ви кажа, че това е най-доброто сработване хардуер-софтуер някога правено. Макинтоша издухва всичко, дори така любимия ми линукс.
    Аз пък някъде бях чел, че Мак-а бил най-добрата операционна система, но се продавала само с hardware купен от Apple и за това не е толкова популярен като Windows-a. Не знам всъщност дали е така, но...

М-да бе, и затова Мак-а го хакнаха няколко десетки часа след като беше пуснат на пазара.
    Има готин вид, но нищо повече според мен.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Значи определено не ти препоръчвам Apple!Те НЯМАТ подръжка в България и ако стане нещо ще го ядеш голям.Освен това те са програмирани да са с Mac който определено няма да ти хареса.И освен това много малко приложения работят под Mac.Имат си тяхни програми но ако неможеш да се оправиш с някоя и питаш примерно тук как да направиш нещо определено почти никой няма да може да ти отговори (за да не съм краен ).И въобще не са качествени. Ако искаш ме слушай

Град
    Инкогнито
    Щом сега си имаш супер лаптоп защо не си вземеш док станция ?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си