- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Избор на лаптоп до 3500 лв
Преинсталацията на Уиндоуса няма НИЩО общо с лаптопа, а с това какво правиш ти.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Corporatedesign защо така храниш авторката ? Стана ми интересно... :Д
Аз пък някъде бях чел, че Мак-а бил най-добрата операционна система, но се продавала само с hardware купен от Apple и за това не е толкова популярен като Windows-a. Не знам всъщност дали е така, но...Първоначално написано от thegmin
М-да бе, и затова Мак-а го хакнаха няколко десетки часа след като беше пуснат на пазара.
Има готин вид, но нищо повече според мен.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Значи определено не ти препоръчвам Apple!Те НЯМАТ подръжка в България и ако стане нещо ще го ядеш голям.Освен това те са програмирани да са с Mac който определено няма да ти хареса.И освен това много малко приложения работят под Mac.Имат си тяхни програми но ако неможеш да се оправиш с някоя и питаш примерно тук как да направиш нещо определено почти никой няма да може да ти отговори (за да не съм краен).И въобще не са качествени.
Ако искаш ме слушай
![]()
Щом сега си имаш супер лаптоп защо не си вземеш док станция ?