.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Salvation
    Като за начало, ти си предубеден и някак песимистично разочарован.Е, явно си се затворил достатъчно в себе си, което води до застой в живота ти. Досега си 'патил' от хора, чувства, моменти, думи и сега се появяват 'компетентни' лица, които веднага да кажат, че истинска любов, приятелство не съществуват. Е, ценностите, макар и в процес на преходност, още са сред хората.А и не очаквай,че ако седиш и си повтаряш колко разочарован и тъжен си от околността, ще промениш нещо.Всъщност понякога човек трябва да си 'позволи да се очарова', просто защото не можеш винаги да градиш прегради и да не подчиняваш предразсъдъци. А и не е ли,че всеки си има собствен свят, така че от това мисля,че няма защо да се притесняваш. Просто е шанс да допуснеш някои да опознаят света ти, без да се опитват да го променят и разрушат. ;]
    Съгласна съм. Имам чувството, че е на мода да се оплакваме от всичко и всички. Осъзнай, че не си единственият разочарован на този свят, а и колкото повече търсиш, толкова по-приятно ще ти е после.
    Don't worry, be happy!

Абе хора какво очаквате да излезнете и да раздавате листовки из центъра да питате хората дали са истински приятели .... не става така. Търсиш еми като търсиш толкова усилено не намираш. Подобни неща се случват из веднъж когато попринцип най-малко очакваш иначе ако вземеш да я търсиш и тем подобни изглежда малко фалшиво. Има време много и твоето ще дойде.
    Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.

Veni , Vidi, Vici !

Само, защото не си ги открил, не означава, че ги няма! Спри да гледаш всичко от лошата страна. Спри да търсиш така, 'щото няма да намериш. Някой ден то само ще дойде при теб.

Град
    40 Miles from the Sun
    Да, приятелство и любов няма, колко ли страда половината население на Земята, заблуждавайки се, че са я намерили... Докато продължаваш да вярваш в нещо подобно, никога няма да си намериш приятели, да не говорим за любов.

AZ SAM SA6TATA KATO AVTORA NA TEMATA,TAKA 4E NAPALNO TE PODKREPQM-PO-DOBRE SAM OTKOLKOTO S LO6A KOMPANIQ,A DEISTVITEELNO V TOZI LICEMEREN SVQT E TRUDNO DA SE NAMERI PRIATELSTVO I O6TE POVE4E LUBOV I TOVA E MN JALKO.

Град
    Е там...

Re: В свой собствен свят ли живея?!

Цитирай Първоначално написано от Snejkou
    Всички близки, познати, роднини...родителите ми ми казват, че си живея в собствен свят..обеснявам им, че приятелство и любов в днешно време трудно се откриват..те спорят с мен и ми дават разни тъпи примери..възможно ли е да съм се затворил толкова много в себе си, че да съм станал толкова голям песимист или просто мисля реално..че наистина приятелството и любовта не съществуват?! На 19 съм, а непрекъснато съм сам..правя опити за приятелство с разни хора, но нещо пак не се получава и куцат нещата..
    не мисля че живееш в собствен свят
    мисля че вижееш в някой филм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си