- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В свой собствен свят ли живея?!
Съгласна съм. Имам чувството, че е на мода да се оплакваме от всичко и всички. Осъзнай, че не си единственият разочарован на този свят, а и колкото повече търсиш, толкова по-приятно ще ти е после.Първоначално написано от Salvation
Don't worry, be happy!
Абе хора какво очаквате да излезнете и да раздавате листовки из центъра да питате хората дали са истински приятели .... не става така. Търсиш еми като търсиш толкова усилено не намираш. Подобни неща се случват из веднъж когато попринцип най-малко очакваш иначе ако вземеш да я търсиш и тем подобни изглежда малко фалшиво. Има време много и твоето ще дойде.
Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.
Veni , Vidi, Vici !
Само, защото не си ги открил, не означава, че ги няма! Спри да гледаш всичко от лошата страна. Спри да търсиш така, 'щото няма да намериш. Някой ден то само ще дойде при теб.![]()
Да, приятелство и любов няма, колко ли страда половината население на Земята, заблуждавайки се, че са я намерили... Докато продължаваш да вярваш в нещо подобно, никога няма да си намериш приятели, да не говорим за любов.
AZ SAM SA6TATA KATO AVTORA NA TEMATA,TAKA 4E NAPALNO TE PODKREPQM-PO-DOBRE SAM OTKOLKOTO S LO6A KOMPANIQ,A DEISTVITEELNO V TOZI LICEMEREN SVQT E TRUDNO DA SE NAMERI PRIATELSTVO I O6TE POVE4E LUBOV I TOVA E MN JALKO.
не мисля че живееш в собствен святПървоначално написано от Snejkou
мисля че вижееш в някой филм