.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

питанка относно иследване

здр оня ден ходих до КАБКИС да се иследжа за HIV жената която ми взема крав казаче трябжа да е минало поне месец от акта за да може резултата да е реален беше минало месец и една седмица вчера си вземах резултатите отрицателни но все пак да попитам някои които е по запознат да сам спокоина ли че ми няма нищо мерси предварително

Резултатът ти е почти сигурен негативен (около 98%), препоръчва се тест на 3-тия месец, който е 100 % сигурен. Кажи за какво става дума, за да може да се прецени какъв е риска ти?

полов акт без презерватив

Направи си тест на 3-тия месец, който най-вероятно също ще е отрицателен.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    при полов акт без презерватив,дори мъжа да е свършил извън теб пак има вероятност от забременяване,защото мъжа отделя малка течност като хормони,не си го измислям казвал ми го е мъж който знае за тея неща.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    при полов акт без презерватив,дори мъжа да е свършил извън теб пак има вероятност от забременяване,защото мъжа отделя малка течност като хормони,не си го измислям казвал ми го е мъж който знае за тея неща.
    Това пък в каква връзка го написа?!И какви хормони, к'ви 5 лв?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Жалко, че никой не пита за забременяване, та да използваме тази информация.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от theteacher
    Жалко, че никой не пита за забременяване, та да използваме тази информация.
    ...която е толкова тъпо поднесена.

По темата, доколкото съм чела при рискови ситуации тест се прави на първия месец, на третия месец, после на шестия месец.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

При полов акт без презерватив,дори мъжа да е свършил извън теб пак има вероятност от ЗАРАЗЯВАНЕ (ако той е заразен де) бих казала аз.

Тестът на третия месец е окончателен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си