.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

зъбобол-лед?!?

Понеже не намерих такава тема,а на една приятелка и е спешно реших да направя тази тема.Приятелката ми и се е издула бузата от зъбобол,но в тяхното село зъболекар може да намери чак в понеделник....та въпроса ми е дали с лед може да се премахне тази издутина както например лед се слага при отток.Мерси предварително

нищо няма да й стане, ако пробва

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    нищо няма да й стане, ако пробва
    ама да не се влоши? каза,че е държала торбичка с лед върху подутата буза около 15мин. и нямало никакъв ефект,ако някой знае някакъв друг метод

не може да се влоши, но може да не й помогне... то ледът помага, ако си се ударил, да пие един аспирин, друго не мога да се сетя

..съвети от мен.
    Никакво топло. (Може да е инфекция и топлото ще спомогне гнойта да се разжири)
    Да не спи на болната страна.
    По възможност да вземе доксициклин,но май не го дават без рецепта. А пък ако го дадат-на 12 часа по 1 капсула .
    Аналгина комбиниран с бусколизин много помага..
    Леда на мен не ми помогна ..,но все пак аз съм по-зле

Цитирай Първоначално написано от HyperBoy
    ..съвети от мен.
    Никакво топло. (Може да е инфекция и топлото ще спомогне гнойта да се разжири)
    Да не спи на болната страна.
    По възможност да вземе доксициклин,но май не го дават без рецепта. А пък ако го дадат-на 12 часа по 1 капсула .
    Аналгина комбиниран с бусколизин много помага..
    Леда на мен не ми помогна ..,но все пак аз съм по-зле

сега се е изгула цялата и дясна страна,нито може да яде,едвам говори...... този доксициклин за какво ще и помогне?понне оттока ще отмине ли от доксициклин?

Еми да изпие някакво обезболяващо и няма да е зле да си сложи лед.

Оттока ще спадне ,когато инфекзията отслабне. Дксициклина повлиява инфекцията ..

ходила е на зъболекар,извадили са и зъба и ся се чуди как да и спадне оттока

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си