.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Как да му го кажа!?

Моята история започна преди 2-3 месеца на един купон.Бяхме 30-40 човека и купона си вървеше много добре и на мен ми беше мнго яко... Още по-хубаво ми стана когато едно момче започна да танцува с мен и по едно време ме извика навън.Е аз ест. излязах без много да се чудя ии..понатискахме се малко и общо взето това беше за вечерта.Пропуснах да кажа, че той беше доста пиян.Той е колкото мен и учи в моето даскало и всеки ден се виждаме.Проблема е там че от тази вечер мисля само за него и много го харесвам, а той се прави че не ме познава.Когато ме види се обръща на другата страна или си гледа нанякъде.Не сме говорили от тази вечер...аа също и преди това не сме Работата е там, че много го харесвам и искам да говоря с него..искам да му го кажа, да знам какво мисли и изобщо какво е мнението му за всичко това.А няма как да го заговоря, няма какво да направя...Чувствам се толкова безсилна ;( Моля ви дайте ми съвет...
    Благодаря предварително

Град
    В сърцата на хората.
    Сложно ли е да го извикаш и да му кажеш че искаш да поговори те за случилото се оная вечер, ако ти каже че не помни нищо припомни му....

Съветвам те да не правиш нищо. Щом "не си спомня", явно е било само за момента. Не си прави илюзии. Продължи напред.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Просто е -говори с него!!! :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Sофiiя City xD
    не помни или се прави че не помни
    мисля че не си заслужава мацка...ако беше поне малко сериозно мислиш ли че щеше да е забраил.. човек кат е пиян доста простотии праи знам го от личен опит а ти сама каза че бил доста пиян...заеби го тоя keep walking

напълно съм съгласна с ef4etyYy !!!

Не не..не съм казала че не помни..много добре си помни той...Апък това "аз бях пиян" винаги ме е дразнело..като си пиян кво...тва не е оправдание. И аз знам че не е било нещо сериозно, а е било само за вечерта, ама аз си го хаерсвам...дори и аз незнам защо..не го искам, ама го харесвам ; /
    А относно това просто да го извикам и да говоря с него..знам че не звучи сложно...ама за мен е :d някак тъпо ми се струва при положение че той "не ме забелязва"... Пък и не съм от тея хора...не бих посмяла..

Щом е почнал да се оправдава за станалото значи работата е ясна-остави го !

Цитирай Първоначално написано от Korni_ReSeRvE

Не, той не се е оправдавал, просто за всички това е оправданието, а аз с него изобщо не съм говорила!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Друг вариант е да накараш някой ваш общ познат (някой от купона) да излезете и да му кажеш да извика и тоя, дето си го харесала Намери просто начин да се срещнете и да говорите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Как да му го кажа!?

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Моята история започна преди 2-3 месеца на един купон.Бяхме 30-40 човека и купона си вървеше много добре и на мен ми беше мнго яко... Още по-хубаво ми стана когато едно момче започна да танцува с мен и по едно време ме извика навън.Е аз ест. излязах без много да се чудя ии..понатискахме се малко и общо взето това беше за вечерта.Пропуснах да кажа, че той беше доста пиян.Той е колкото мен и учи в моето даскало и всеки ден се виждаме.Проблема е там че от тази вечер мисля само за него и много го харесвам, а той се прави че не ме познава.Когато ме види се обръща на другата страна или си гледа нанякъде.Не сме говорили от тази вечер...аа също и преди това не сме Работата е там, че много го харесвам и искам да говоря с него..искам да му го кажа, да знам какво мисли и изобщо какво е мнението му за всичко това.А няма как да го заговоря, няма какво да направя...Чувствам се толкова безсилна ;( Моля ви дайте ми съвет...
    Благодаря предварително
    Напийте се на следващия купон и говори с него

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
    тоя път аз съм съгласна с Korni_ReSeRvE

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Сложно ли е да го извикаш и да му кажеш че искаш да поговори те за случилото се оная вечер, ако ти каже че не помни нищо припомни му....
    Това ми се струва най-удачния възможен вариант.

От много време насам съм се замисляла, а и напоследък във форума все повече и повече се пускат теми за това, че ви е трудно да разговаряте с човек към когото имате чувства.
    Изобщо не си мисли, че е сложно. Ни най-малко. А и го погледни от другата страна - сега си под напрежение, че не знаеш как да попдходиш към него и т.н. Ами ако преглътнеш всичкия си страх, не си ли се досещала, че след това ще ти е по-леко, защото вече си говорила с него и сте се изяснили?!
    Стягай се и давай смело напред към целта.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Как да му го кажа!?

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Пропуснах да кажа, че той беше доста пиян.
    ем...то е очевадно.

Аз като момче/мъж мога да ти кажа че той е бил само за едната вечер. Ако ще и животински секс да сте правили. Каквото е било - остава си там. Показателно е и това че не ти говори и се обръща като те види. Дали му е гузно, дали от гордост няма значение. Не се занимавай с него.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Първо се увери, че помни.

Много ви благодаря за съветите...мисля при първия удобен случай да говоря с него...или поне по някакъв начин да се сближим...само да не се уплаша в последния момент

V NIKAKUV SLU4AI ne trqbva da govori6 s nego ako ima6 pone malko samouvajenie.. sled takiva slu4ai ako mom4eto produljava da ti se kefi i na trezva glava ..tursi sam kontaktite s tebe.. ako se prai , 4e ne te poznava na4i zaebava6 i tva e .. prosto nqma jelanie.. I DA otide6 da govori6 s nego 6e se 4uvstva6 unizena .. za6toto ne vqrvm da otogovri po na4ina po koito bi iskala ... Ta dori i da go potursi6 i da trugne da stava svalkata ( koeto nqma veroqtnost da stane) toi 6te e izgubil interes o6te v na4aloto, za6toto si prekaleno lesna i dostupna.... sry ako te razo4arovam NO TOVA E FAKT
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    V NIKAKUV SLU4AI ne trqbva da govori6 s nego ako ima6 pone malko samouvajenie.. sled takiva slu4ai ako mom4eto produljava da ti se kefi i na trezva glava ..tursi sam kontaktite s tebe.. ako se prai , 4e ne te poznava na4i zaebava6 i tva e .. prosto nqma jelanie.. I DA otide6 da govori6 s nego 6e se 4uvstva6 unizena .. za6toto ne vqrvm da otogovri po na4ina po koito bi iskala ... Ta dori i da go potursi6 i da trugne da stava svalkata ( koeto nqma veroqtnost da stane) toi 6te e izgubil interes o6te v na4aloto, za6toto si prekaleno lesna i dostupna.... sry ako te razo4arovam NO TOVA E FAKT
    Е...сега вече съм наистина объркана...Мисля че си права...това също съм си го мислила.. а и другото което е ако му кажа че го харесвам и той ще започне да се прави на велик...Аз..всъщност не очаквам да отговори на чувствата ми, просто искам да го знае..а кото се замисля защо?!?!Супер объркана съм!

ne ne ne trqbva da go znae .. momi4e imai dostoinstvo i za napred tr da go znae6 - za da te uvajavat mom4etata i za da te presledvat ..budi nedostupna ..mujete sa lovci .. ako te iska .. sam 6te te nameri . ako otide6 pri nego na tepsiq ... trqbva dosta da ti se kefi za da napravi ne6to .. a do tuka nqma takiva izgledi .. ddz
    Az v moemnta imam problemi sus SOBSTVENOTO MI GAJE , za6toto e prekaleno ubeden v 4uvstvata mi i ne polaga nikakvi usiliq .. mujete obi4at nesigurnostta ..pla6at se ot emocionalni obqsneniq .. i da mu kaje6 4e go haresva6 nqma da ima polza
    Ne sum 79ti nabor ei

еми съжаляваам.. КАК ЩЕ ГО ГОВОРИШ С НЕГО?!?! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! ма недей... той ако искаше нещо да стане между вас най-малкото щеше да те поздравява! и щеше да те потърси.... спри докато му е времето! каквото е станало, и каквото е било си е било за оная вечер... ох послушай ме !! зн ли колко съм си патила от такива вечери... мн алкохол и просто една целувка... не си въобразявай няма да стане нищо! не влагай напразни надежди.. няма смисъл само ти ще страдаш накрая! ще видиш... съжалявам... но просто това е моето мнение...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

От много време насам съм се замисляла, а и напоследък във форума все повече и повече се пускат теми за това, че ви е трудно да разговаряте с човек към когото имате чувства.
    Изобщо не си мисли, че е сложно. Ни най-малко. А и го погледни от другата страна - сега си под напрежение, че не знаеш как да попдходиш към него и т.н. Ами ако преглътнеш всичкия си страх, не си ли се досещала, че след това ще ти е по-леко, защото вече си говорила с него и сте се изяснили?!
    ха!
    много ти е лесно да го кажеш... нз аз лично съм така, според мен и това момиче, но просто ни е страх да не ни отхвърлят

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ Тогава се запитай какво печеиш от този 'страх да не те отхвърлят'.
    Мислиш ли, че и мен в момента не ме гложди такъв страх? Естествено, че да. Ама предпочитам да си пробвам късмета, отколкото да седя безучастно и да 'чакам' някой друг да свърши тая работа, вместо мен.

стискай ми палци, след час ще проведа телефонен разговор

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

ха!
    много ти е лесно да го кажеш... нз аз лично съм така, според мен и това момиче, но просто ни е страх да не ни отхвърлят

А по добре ли е когато всичко свърши и той си намери друга...и ти тогава почваш да си измачваш, ако бех пробвала, какво щеше да стане или ниякакви такива мисли... затова се действа на време! Нищо не губиш , само можеш да спечелиш.

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    еми съжаляваам.. КАК ЩЕ ГО ГОВОРИШ С НЕГО?!?! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! ма недей... той ако искаше нещо да стане между вас най-малкото щеше да те поздравява! и щеше да те потърси.... спри докато му е времето! каквото е станало, и каквото е било си е било за оная вечер... ох послушай ме !! зн ли колко съм си патила от такива вечери... мн алкохол и просто една целувка... не си въобразявай няма да стане нищо! не влагай напразни надежди.. няма смисъл само ти ще страдаш накрая! ще видиш... съжалявам... но просто това е моето мнение...
    napylno sym syglasna s evelinka
    nqma smisyl da govori6 s nego
    prosto ne mu obry6tai vnimanie i go podminavai kato pyten znak i vs 6te e ok

ama kak taka da si probava6 kusmeta .. momi4e toi ako te iska 6e naprai sam ne6to .. nqma smisul ... i da mu se predlaga6 edin vid samo 6e se 4uvstva6 kofti ....
    Ne sum 79ti nabor ei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си