.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    А по добре ли е когато всичко свърши и той си намери друга...и ти тогава почваш да си измачваш, ако бех пробвала, какво щеше да стане или ниякакви такива мисли... затова се действа на време! Нищо не губиш , само можеш да спечелиш.

И това е така...нищо няма да ми стане да опитам.Аз съм почти убедена че нищо няма да стане между нас...ако ме отхвърли..много важно, поне ще знам че съм опитала и съм му казала.все пак това е едно момче...всички ми казват че не си заслужава и знам че е така..ама го харесвам...може би просто трябва да изчакам да ми мине

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

А и другото което е...И да не беше станало всичко в оная вечер щях да харесвам някой друг и може би пак щях да искам да го знае...Тая вечер няма много общо..може да ми е само в полза...

You're singing the songs

Град
    В сърцата на хората.
    Аз съм си казал мнението, от тук нататък всичко е в твои ръце.... я си представи че това момче не е за испускане, ако се напил да си престраши страха и искал да целува момичето което харесва, а сега просто да го е срам вариантите са много.....Просто ако не направиш крачката няма как да разбереш

ПС: Прави това, което го намираш за добре!

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Съветвам те да не правиш нищо. Щом "не си спомня", явно е било само за момента. Не си прави илюзии. Продължи напред.
    +1
    уф и аз съм на тфа мнение
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Голям фен
    Най-добре ще е ако го оставиш ... Ако искаше да има нещо с теб щеше да ти каже поне едно " Здрасти " или пък поне да те погледне ... Не си набивай филмите , после ще се получи много кофти ....

Град
    in my world!
    Съветвам те да не правиш нищо. Щом "не си спомня", явно е било само за момента. Не си прави илюзии. Продължи напред.
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Най-добре ще е ако го оставиш ... Ако искаше да има нещо с теб щеше да ти каже поне едно " Здрасти " или пък поне да те погледне ... Не си набивай филмите , после ще се получи много кофти ....
    Някой път съм го забелязала че ме гледа...ама неиска погледите ни да се засекът...като го погледна и се обръща

You're singing the songs

Град
    *Maina`City*
    щом дори не те поздравява...тогава къф е смисъла да го викаш и да говориш с него...то е ясно че квото било оная вечер..било и ся вече не иска да има общо с теб..не си вкарвай филмите за да не страдаш повече после...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Цитирай Първоначално написано от mIsHeTy
    щом дори не те поздравява...тогава къф е смисъла да го викаш и да говориш с него...то е ясно че квото било оная вечер..било и ся вече не иска да има общо с теб..не си вкарвай филмите за да не страдаш повече после...
    Добре де хораа...разбрах че всичко си е било за вечерта!А ако не беше се случило нищо тогава и аз пак го харесвах?!!? пак щях да искам да му го кажа и пак щях да се чудя....

You're singing the songs

Може да е бил пиян онази вечер и ся явно дори няма смелост да те погледне
    Ем кат се прави на кретен заебаваш го и тва е

Нека ти кажа нещо, което мисля, че е доста правилно ... Когато човек е пиян, той прави това, което когато е трезвен го е срам да извърши.. пияния човек говори и прави, това, което иска... Един път едно момче ми каза, че ме обича, когато беше пиян... на другата сутрин го попитах дали наистина е така... а той ми каза - Вярно е, но ако не бях пиян нямаше да ти го кажа... така, че според мен просто го е страх да те заговори... говори с него бе ... няма да загубиш нищо ...
    УСПЕХ !

a edna priqtelka puk se zabiva s edin 3 puti doakto toi be6e qko piqn i si4kite mu frndove razpravqha 4e na trezvo vuob6te ne i se kefi i daje q misli za grozna...
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    a edna priqtelka puk se zabiva s edin 3 puti doakto toi be6e qko piqn i si4kite mu frndove razpravqha 4e na trezvo vuob6te ne i se kefi i daje q misli za grozna...
    алкохола не прощава.....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от babybo
    Нека ти кажа нещо, което мисля, че е доста правилно ... Когато човек е пиян, той прави това, което когато е трезвен го е срам да извърши.. пияния човек говори и прави, това, което иска... Един път едно момче ми каза, че ме обича, когато беше пиян... на другата сутрин го попитах дали наистина е така... а той ми каза - Вярно е, но ако не бях пиян нямаше да ти го кажа... така, че според мен просто го е страх да те заговори... говори с него бе ... няма да загубиш нищо ...
    УСПЕХ !
    Това и мен ме объркваше...ама вече няма значение ...ТОЙ СИ НАМЕРИ ПРИЯТЕЛКА Така че няма смисъл да пишете повече...

You're singing the songs

:}

ако човека си имаше интерес щеше да те потърси бе мацко .. това че е пил наистина не го оправдава ..защото има хора и познавам такива хора които са били страшно пияни и на другия ден са помнели всичко като ясно небе .. така 4е да щом се прави заеби го не си струва следващият е след 5 мин : както казва хората ..
    както беше казало едно момиче още в началото ..
    KEEP GOING

Има два варианта
    1.Той те харесва и затуй се е натискал с теб докате е бил пиян,щот ако е трезвен няя да му стиска да те заговори и може би сега си е намерил ново гадже за да та забрави.
    2.Той се е натискал с теб само е тъй,щот нямал с кого да се ебава и хич не ти обръща внимание просто защото не те забелязва.
    Ти си прецени кой от двата варианта.

Цитирай Първоначално написано от yozii
    Има два варианта
    1.Той те харесва и затуй се е натискал с теб докате е бил пиян,щот ако е трезвен няя да му стиска да те заговори и може би сега си е намерил ново гадже за да та забрави.
    Ti si qka optimistka maco
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    CrazyLand
    eh kakvi lubovni istorii da razkaja i az moqta v klasa mi ima edno mom4e mn go haresvam no toi si haresva druga men me haresva kato fr minalata godina razbra 4e go haresvam i mi razbi syrceto no sega smqta 4e ne go haresvam ve4e taka i po dobre no az si prodyljavam ! nikoga ne se otkazvai dokato ne napreavi6 tova koeto iska6 ! idi pri tova mom4e i go popitai haresval li te e i za da te zabrai li si e nameril priqtelka ako ne e strahlivec 6te ti otgovori ako li ne strahlivec e[/b]

Град
    CrazyLand
    eh kakvi lubovni istorii da razkaja i az moqta v klasa mi ima edno mom4e mn go haresvam no toi si haresva druga men me haresva kato fr minalata godina razbra 4e go haresvam i mi razbi syrceto no sega smqta 4e ne go haresvam ve4e taka i po dobre no az si prodyljavam ! nikoga ne se otkazvai dokato ne napreavi6 tova koeto iska6 ! idi pri tova mom4e i go popitai haresval li te e i za da te zabrai li si e nameril priqtelka ako ne e strahlivec 6te ti otgovori ako li ne strahlivec

Уста нямаш ли ? Ее предполагам имаш .. ;] ми използвай я !
    ~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

амии просто се заговорете за нещо,то от само себе си нищо няма да стане,ама така като виждам,или той не помни нищо или неиска да си спомня или си чуди ти какво си мислиш абе стана много объркано,просто го питай

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Друг вариант е да накараш някой ваш общ познат (някой от купона) да излезете и да му кажеш да извика и тоя, дето си го харесала Намери просто начин да се срещнете и да говорите

+

Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    +

Мммм да вече май се получава спокойно оправям се

You're singing the songs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си