- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му го кажа!?
Първоначално написано от EeeBobii
И това е така...нищо няма да ми стане да опитам.Аз съм почти убедена че нищо няма да стане между нас...ако ме отхвърли..много важно, поне ще знам че съм опитала и съм му казала.все пак това е едно момче...всички ми казват че не си заслужава и знам че е така..ама го харесвам...може би просто трябва да изчакам да ми мине![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
А и другото което е...И да не беше станало всичко в оная вечер щях да харесвам някой друг и може би пак щях да искам да го знае...Тая вечер няма много общо..може да ми е само в полза...
You're singing the songs
Аз съм си казал мнението, от тук нататък всичко е в твои ръце.... я си представи че това момче не е за испускане, ако се напил да си престраши страха и искал да целува момичето което харесва, а сега просто да го е срамвариантите са много.....Просто ако не направиш крачката няма как да разбереш
![]()
![]()
ПС: Прави това, което го намираш за добре!![]()
уф и аз съм на тфа мнениеПървоначално написано от Jingles
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от TheNewReligion
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Някой път съм го забелязала че ме гледа...ама неиска погледите ни да се засекът...като го погледна и се обръщаПървоначално написано от beachy_bunny
You're singing the songs
щом дори не те поздравява...тогава къф е смисъла да го викаш и да говориш с него...то е ясно че квото било оная вечер..било и ся вече не иска да има общо с теб..не си вкарвай филмите за да не страдаш повече после...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Добре де хораа...разбрах че всичко си е било за вечерта!А ако не беше се случило нищо тогава и аз пак го харесвах?!!? пак щях да искам да му го кажа и пак щях да се чудя....Първоначално написано от mIsHeTy
![]()
You're singing the songs
Може да е бил пиян онази вечери ся явно дори няма смелост да те погледне
![]()
![]()
Ем кат се прави на кретен заебаваш го и тва е![]()
Нека ти кажа нещо, което мисля, че е доста правилно ... Когато човек е пиян, той прави това, което когато е трезвен го е срам да извърши.. пияния човек говори и прави, това, което иска... Един път едно момче ми каза, че ме обича, когато беше пиян... на другата сутрин го попитах дали наистина е така... а той ми каза - Вярно е, но ако не бях пиян нямаше да ти го кажа... така, че според мен просто го е страх да те заговори... говори с него бе ... няма да загубиш нищо ...
УСПЕХ !![]()
![]()
![]()
![]()
a edna priqtelka puk se zabiva s edin 3 puti doakto toi be6e qko piqn i si4kite mu frndove razpravqha 4e na trezvo vuob6te ne i se kefi i daje q misli za grozna...
Ne sum 79ti nabor ei
Първоначално написано от insomnia79
алкохола не прощава.....
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Това и мен ме объркваше...ама вече няма значение ...ТОЙ СИ НАМЕРИ ПРИЯТЕЛКАПървоначално написано от babybo
![]()
![]()
Така че няма смисъл да пишете повече...
![]()
You're singing the songs
ако човека си имаше интерес щеше да те потърси бе мацко.. това че е пил наистина не го оправдава
..защото има хора и познавам такива хора които са били страшно пияни и на другия ден са помнели всичко като ясно небе
.. така 4е да щом се прави заеби го не си струва
следващият е след 5 мин :
както казва хората ..
както беше казало едно момиче още в началото ..
KEEP GOING![]()
![]()
Има два варианта
1.Той те харесва и затуй се е натискал с теб докате е бил пиян,щот ако е трезвен няя да му стиска да те заговори и може би сега си е намерил ново гадже за да та забрави.
2.Той се е натискал с теб само е тъй,щот нямал с кого да се ебава и хич не ти обръща внимание просто защото не те забелязва.
Ти си прецени кой от двата варианта.
Ti si qka optimistka macoПървоначално написано от yozii
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
eh kakvi lubovni istorii da razkaja i az moqta v klasa mi ima edno mom4e mn go haresvam![]()
no toi si haresva druga men me haresva kato fr minalata godina razbra 4e go haresvam i mi razbi syrceto no sega smqta 4e ne go haresvam ve4e taka i po dobre no az si prodyljavam ! nikoga ne se otkazvai dokato ne napreavi6 tova koeto iska6 !
idi pri tova mom4e i go popitai haresval li te e i za da te zabrai li si e nameril priqtelka ako ne e strahlivec 6te ti otgovori ako li ne strahlivec e[/b]
eh kakvi lubovni istorii da razkaja i az moqta v klasa mi ima edno mom4e mn go haresvam![]()
no toi si haresva druga men me haresva kato fr minalata godina razbra 4e go haresvam i mi razbi syrceto no sega smqta 4e ne go haresvam ve4e taka i po dobre no az si prodyljavam ! nikoga ne se otkazvai dokato ne napreavi6 tova koeto iska6 !
idi pri tova mom4e i go popitai haresval li te e i za da te zabrai li si e nameril priqtelka ako ne e strahlivec 6te ti otgovori ako li ne strahlivec
Уста нямаш ли ? Ее предполагам имаш .. ;] ми използвай я !![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
амии просто се заговорете за нещо,то от само себе си нищо няма да стане,ама така като виждам,или той не помни нищо или неиска да си спомня или си чуди ти какво си мислишабе стана много объркано,просто го питай
![]()
Първоначално написано от wu-tang4e
Мммм да вече май се получаваспокойно оправям се
![]()
You're singing the songs