Не винаги.Първоначално написано от x3eme
Показват достоверен резулат поне един ден след закъснението,или 7 дни след секса
четете опътването!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Прочетох темата,но съм написала,че имам позната,на която обикновените тестовете не показаха бременност,а кръвният тест показа,че е бременна и в крайна сметка си е беше бременна.....Първоначално написано от Rofl4e
бившата ми прави веднъж 1 черта .. след около година пак се съмнявахме оп нов тест--- || .. бързо бързо му звънни бременна си вече ти ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ шуър чек.. само дето не ми звънна ами аз бях до нея и седя гледам ся викам си бре толкова ли пих че ги виждам 2 черти... олекнах с 150 кинта за аборт сега съм чист и с нова приятелка но теста си го пазя да си знам аз че съм бил баща ... дори и за 15 дена само .. като го гледам се успокоявам че ставам за нещо хаха
![]()
според мен теста отчита вярно точно след минутите,които са указани на опаковката,ако си го погледнала пак примерно след 1-2 часа резултата може да се е изменил,но той не е вярния така че според мен няма за какво да се притесняваш.успех
Боже Господи...елементарни и логични неща не знаят,секс тръгнали да правят.Невежеството по отношение на половия живот при днешното поколение е просто.....Първоначално написано от Mamar4o
![]()
![]()
![]()
аз бих те посъветвал да отидеш на гинеколог .... 1 месец да ти закъснява ... нали знаеш, че тестовете не са 100% сигурни
Първоначално написано от Wrathchild
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ