.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Теста

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    абе и аз да питам,че неразбирам от тестове по всяко време ли показват или само когато цикъла закъснява ?????
    Винаги показват.
    Не винаги.

Показват достоверен резулат поне един ден след закъснението,или 7 дни след секса

четете опътването!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Дори да е появи и една бледа чертичка,почти незабележима-тестът е положителен,е има и слуаи,в които не отчита вярно,не искам да те шашкам,ама това с грешките в тестовете е доста рядко.Направи си още един тест за да си сигурна и то рано сутрин,когато урината е най-концентрирана,тогава няма как тестът да излъже,в краен случай-кръвна проба,тогава ще си 100% сигурна какво става.
    Абе не искам да те тревожа ,но на позната чак на кръвен тест отчете бременност.
    момичето си направи втори тест и е отрицателен ..
    ее аман поне четете всички мнения преди да давате некомпетентни мнения ..
    Прочетох темата,но съм написала,че имам позната,на която обикновените тестовете не показаха бременност,а кръвният тест показа,че е бременна и в крайна сметка си е беше бременна.....

бившата ми прави веднъж 1 черта .. след около година пак се съмнявахме оп нов тест--- || .. бързо бързо му звънни бременна си вече ти ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ шуър чек .. само дето не ми звънна ами аз бях до нея и седя гледам ся викам си бре толкова ли пих че ги виждам 2 черти... олекнах с 150 кинта за аборт сега съм чист и с нова приятелка но теста си го пазя да си знам аз че съм бил баща ... дори и за 15 дена само .. като го гледам се успокоявам че ставам за нещо хаха
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    според мен теста отчита вярно точно след минутите,които са указани на опаковката,ако си го погледнала пак примерно след 1-2 часа резултата може да се е изменил,но той не е вярния така че според мен няма за какво да се притесняваш.успех

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    абе и аз да питам,че неразбирам от тестове по всяко време ли показват или само когато цикъла закъснява ?????
    Боже Господи...елементарни и логични неща не знаят,секс тръгнали да правят.Невежеството по отношение на половия живот при днешното поколение е просто.....

Град
    София
    аз бих те посъветвал да отидеш на гинеколог .... 1 месец да ти закъснява ... нали знаеш, че тестовете не са 100% сигурни

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Тичай обезателно за нов тест!!!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си