- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как Се раэбира дали 1 гарди са силиконови
ква е раэликатанекои да энае
![]()
И аз винаги съм се чудел![]()
Ама аз и да видя силиконови няма да разбера, защото и естествени не съм виждал...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
ами зависи дали само с гледане искаш да разбереш или с пипане ...
попринцип на допир се усеща,
колкото до това да ги "хванеш" само с поглед ... много зависи от това колко силикон си е сложила мацката и кой и го е сложил ...
az barah edni ama ne mi se vqrva da sa apa mi vika mackata 4e sa![]()
ili ne sam nabaral dobre ili me e izlagalaseki slu4ei utre pak she pobaram i she razbera
![]()
Силиконовите са по твърди и стегнати.
Ми личи си, силиконовите в повечето случаи имат по различна от естествената форма, на пипане са малко по- трърди... Трудно може да се заблудиш![]()
Освен с пипане може и само по вида да познаеш. Естествените са малко по-раздалечени, докато силиконовите са някак по-събрани (говорим поне за средно големи гърди ).
Don't worry, be happy!
когато една жена с естествени гърди легне по гръб гърдите й се разпльокват,докато силиконовите стър4ат защото са по твърди и стегнати
I can't stop myself from loving you <3
азпък познавам една , като влезе в водата цицитеи плуват като шамандури на повърхноста и тя не потъваПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Да Да ... и не и дават да плува по гръб щото я мислят за акула нали ?Първоначално написано от loonbg
ако си мислиш че някоя на 15-16 години си е сложила .. силикон ... много малко вероятно е .. разбира се единствено на пипане ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от loonbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
алоооо крейзеееееееееееееее не ми се вярваш 14 годишното лапе да има цици за 8000 лв тия на някой друг ги пробутвайПървоначално написано от kasanova1994
На пипане се усеща.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Леле,човече,94 набор си..разбирам нали за кфо задаваш тъпи въпроси...ма аз на твойта възраст не бях така...не искам да те обиждам нали...постовете ти са отврат и с тая тема ме разби направо...
Силиконовите са настрани вирнати...отвратителни са и винаги се забелязва.Пък и твойте връстнички едва ли имат силикон...стига си измисля,че си пипал..![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Отодоло има надпис ''made in China''![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1. Като погледнеш се личи , че не е естествено
и 2. На пипане са като балон ... Нямат връзка с естествените ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
i az s1m 94 ama naistina s1m baralПървоначално написано от seduction1mplex
(istinski de
)
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
kazanova 94ще паднаааааа
![]()
Иначе ще уважа темичката, знам че на допир били по-твърди.