Еми значи направих си тест и в началото беше една чертичка и сега като погледнах се е появила една много бледа ето и снимка (бледа е но все пак се вижда).
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Направи си втори тест за да си сигурна.
ем едно дете повече... не е кой знай какво...![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
а да беее мн смешноПървоначално написано от Adwokat
май тряя купувам нов
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Определено трябва да си направиш още един за да си сигурна в резултата![]()
Чесно да ти кажа хич не е смешно да станеш майка на твойта възраст...Първоначално написано от Andito0o
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
даа майка на 17... хич не ми звучиПървоначално написано от Adwokat
леле ше умра закъснява ми вече цял ден
Simple Plan FOREVER
Nestea
napravi si o6te 1 test
хаха мн смешноПървоначално написано от tqnko
ни са ебавайте щото.. може да съм бременна и после....
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
хаха няма страшно ена една фр също така и се беше появила 2-та 4ерта след време, аам все още си е без дете
мое си направш още един за всеки случай, но според мен няма нужда
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Тичай обезателно за нов тест!!!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да.. зачи направих си нов тест този път Sure Check предния беше някъф от 2 лв Clear Test. Та направих го и теста е....Първоначално написано от mmKamm
отрицателен е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
радвай сеПървоначално написано от Andito0o
![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от angelcheeee_93
Чети опътването,там пише че акос е появи 2ра чертичка след 10тата минута,не означава че си бременна.
Около 7мата трябва да видиш окончателно резултата.
Честито иначе![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Направо ми идеше да писна, докато четях мненията. Чудех се дали един поне не знае, а е тръгнал тестове да си прави.Първоначално написано от RAWRRR
Върна ми вярата.
П.П. Малко пресилено беше мнението ми, ама това нещо наистина е написано на всеки тест, макар и не със същите думи.
Иначе, поздравления за авторката.![]()
+1Първоначално написано от ThePainIsReaL
Дори да е появи и една бледа чертичка,почти незабележима-тестът е положителен,е има и слуаи,в които не отчита вярно,не искам да те шашкам,ама това с грешките в тестовете е доста рядко.Направи си още един тест за да си сигурна и то рано сутрин,когато урината е най-концентрирана,тогава няма как тестът да излъже,в краен случай-кръвна проба,тогава ще си 100% сигурна какво става.
Абе не искам да те тревожа ,но на позната чак на кръвен тест отчете бременност.
момичето си направи втори тест и е отрицателен ..Първоначално написано от SoFarSoG00d
ее аман поне четете всички мнения преди да давате некомпетентни мнения ..
Щом всичко е наред значи темата е приключена и авторката да се радва,че теста (втория) е бил отрицателен.
абе и аз да питам,че неразбирам от тестове по всяко време ли показват или само когато цикъла закъснява ?????
Винаги показват.Първоначално написано от Mamar4o