.

Виж резултатите на анкетата: Притиснявате ли се?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

12 30,77%
  • не

27 69,23%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    ^ Определено ти си незапознатия
    Не те връщат в старото учулище определено.
    Оценката се води текуща доколкото си спомням
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Я нека и други да изкажат мнение:Д

Град
    In the middle of Nowhere
    Той се води като текуща оценка,така че и 2 да имаш няма да е проблем ако имаш 5и 6 през срока...Спокойно..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    А аз защо разбрах , че ако не се вземе този изпит , се връщаш в старото училище от което си дошъл... Май вие не сте запозати

П.П уча в нег Бургас
    Божидаре ти си зле...Колко пъти АЗ да ти казвам,че НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН тоя изпит....

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    А аз защо разбрах , че ако не се вземе този изпит , се връщаш в старото училище от което си дошъл... Май вие не сте запозати

П.П уча в нег Бургас
    Божидаре ти си зле...Колко пъти АЗ да ти казвам,че НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН тоя изпит....

Олее и аз полудявам тука в къщи като стане дума за тоя изпит

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs

П.П уча в нег Бургас

Олее и аз полудявам тука в къщи като стане дума за тоя изпит
    Не се притеснявай неска на занималнята ще ти се скарам и всичко ще ти мине

лесно е и все за три ще може да се направи

Град
    Пловдив
    И аз щще държа по гръцки ама не ми пука много.Ще се справя.

Yooo! Гръцкият е готин език

не тъй като няма да е решаваща оценка както преди години и не зависи от нея дали ще продължим абе все едно те изпитват писменно и тва е
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

за момента не се притеснявам,ама не знам какво ше стане, като наближи,иначе много бих искала да го мина с над 5.20,ама ше видим де

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Миналата година оценката просто се е пишела в дневника и не е повлиявала на годишната оценка.Тази година няма да е така.Ще се има предвит и оценката,която ще изкараш на изпита т.е. даже и г-жата да иска да ти пише 6,ти ако получиш слаба оценка,няма да има 6.Ще има и устен и писмен изпит,като на устния ще влизате по двойки,за да може да правите диалог,така че ако единия не знае нищо,другия също ще се провали.Изпита е някъде към средата на юни.Г-жата ще даде прогнозни оценки кой колко може да изкара и вече всичко ще зависи от нас.А за тези,които казват,че не се притесняват...Хм,със сигурност не им е безразлично.Все пак вие сте се преместили в друго даскало,за да учите езика и в един момент на края на годината гледаш в бележника 3-4.Няма да е много приятно...

Аха-ха-ха! Помня го този изпит, и аз съм го минавала. Госпожата много ни надъхваше да учим, защото изпитът бил страшно труден. Аз в осми клас учех много и дори ми беше голямо удоволствие и респективно изобщо не се притеснявах. По-слабите ми съученици още от началото на втория срок ме гонеха да ме обясняват къде около мен щели да седнат, за да могат да минат. Такива тактики бяха..
    За мен изпитът беше интересен - имаше повече изключения, отколкото правилата, но аз знаех всичко и беше лесно. Но бих казала, че се изискваха знания дори, за да получиш 3.
    Не мога да не се похваля, че имах 5,95 и то заради една доста глупава грешка - трябваше да пишем писмо и аз при подписването "Твой син, Марк" бях написала английската дума за "син", а не езика от изпита После госпожата ми вика "А, абе ти си писала на аглийски"
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Не ми пука... Знам че ще го мина испанския ми е лесен
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

добре кажете ми сега карам го накрая на годината този тест и го зимам със 2 какво следва ако срачното ми е 4 първия срок и 5 втория как ще ми напишат текуща като ще е след края на годината некой би ли ми казал дали вопще има значение за този тест

Град
    Варна
    Вчера правихме подготвителен за този изпит в края на годината. На граматика изкарах 5,04 , на Спийкинг - 6. Доволна съм , но може и още.
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Вчера правихме подготвителен за този изпит в края на годината. На граматика изкарах 5,04 , на Спийкинг - 6. Доволна съм , но може и още.

Ако някой има примерни такива да казва.

Град
    Варна
    webmast3rche Няма как някой да ти даде примерен на твоя изпит , защото ги съставят преподавателите в твоето училище по дадения език , а не им ги спускат от министерството. Ако искаш мога да ти кажа , какво беше.
    Envoi moi ! ;]

Еми да , няма да е лошо

Град
    Варна
    1-вото нещо е текст с разбиране. Дават ти един лист пред теб с изречения / без текст / и ти след като чуеш веднъж текста имаш 3 минути да попълниш "Вярно или грешно" , след което се чете още веднъж и вече имаш 7 минути.
    2-рата част е отново свързана с "Вярно или грешно" и с текст , разликата е , че този път текста си го четеш сам. По-лесно е при отговарянето , но има доста подвеждащи изречения.
    3-тото е упражнение , на което са ти дали изречение и дума , която е в скоби , да кажем "free" и от нея трябва да образуваш друга дума , за да се получи правилно -> пример: Freedom.
    4-тото и 5-тото също бяха свързани с избиране на думи и изрази с цел правене на изречение. / Отвратително гадно , свързано е с 0-лево , 1-во и 2-ро склонение /
    Следва съчинение / то дава най-много точки /. Темите се дават около 1 месец и нещо преди самия изпит.
    Последното е " Спийкинг" , т.е. Говорене. Преди самият изпит около месец и нещо , два / при нас темите са 13 / , ти дават 12 теми , а една остава скрита. Теглиш сам , така че е въпрос на късмет.
    При нас в стаята има 3-ма учители , като нито 1 от тях не ти преподава.
    Envoi moi ! ;]

Ахам само , че това това е на английски нали? То по немски някои от тия задачи ще са с променено условие , защото се пак и граматиката е друга

Иначе мерси.

.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

добре аз сега съм 8 клас и ува вав мехоно техникума във враца във паралелка със компове съм и уча по 13 час анг на седмица и госпожата ми казва че накрая на годината ще имаме тест и ако го неземем ще го пофтаряме септември и ако тогава го неземем оставаме пак във 8 клас и въпроса ми е вие пишете че това ще е като текуща оценка как ще е тукуща като ще е накрая на годината моля кажете ми че се притесниявам бая

ама въобще! та за какво да се тревожа не че разбирам много френския ...
    ...след дъжда кървавите следи се заличават ...и тогава всичко започва от начало..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си