- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за осмокласниците с езиков профил
^ Определено ти си незапознатия![]()
Не те връщат в старото учулище определено.
Оценката се води текуща доколкото си спомням![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Той се води като текуща оценка,така че и 2 да имаш няма да е проблем ако имаш 5и 6 през срока...Спокойно..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Божидаре ти си зле...Колко пъти АЗ да ти казвам,че НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН тоя изпит....Първоначално написано от webmast3rche
Не се притеснявай неска на занималнята ще ти се скарам и всичко ще ти минеПървоначално написано от webmast3rche
![]()
И аз щще държа по гръцки ама не ми пука много.Ще се справя.![]()
не тъй като няма да е решаваща оценка както преди години и не зависи от нея дали ще продължим абе все едно те изпитват писменно и тва е![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
за момента не се притеснявам,ама не знам какво ше стане, като наближи,иначе много бих искала да го мина с над 5.20,ама ше видим де![]()
Миналата година оценката просто се е пишела в дневника и не е повлиявала на годишната оценка.Тази година няма да е така.Ще се има предвит и оценката,която ще изкараш на изпита т.е. даже и г-жата да иска да ти пише 6,ти ако получиш слаба оценка,няма да има 6.Ще има и устен и писмен изпит,като на устния ще влизате по двойки,за да може да правите диалог,така че ако единия не знае нищо,другия също ще се провали.Изпита е някъде към средата на юни.Г-жата ще даде прогнозни оценки кой колко може да изкара и вече всичко ще зависи от нас.А за тези,които казват,че не се притесняват...Хм,със сигурност не им е безразлично.Все пак вие сте се преместили в друго даскало,за да учите езика и в един момент на края на годината гледаш в бележника 3-4.Няма да е много приятно...![]()
Аха-ха-ха! Помня го този изпит, и аз съм го минавала. Госпожата много ни надъхваше да учим, защото изпитът бил страшно труден. Аз в осми клас учех много и дори ми беше голямо удоволствие и респективно изобщо не се притеснявах. По-слабите ми съученици още от началото на втория срок ме гонеха да ме обясняват къде около мен щели да седнат, за да могат да минат. Такива тактики бяха..![]()
За мен изпитът беше интересен - имаше повече изключения, отколкото правилата, но аз знаех всичко и беше лесно. Но бих казала, че се изискваха знания дори, за да получиш 3.
Не мога да не се похваля, че имах 5,95 и то заради една доста глупава грешка - трябваше да пишем писмо и аз при подписването "Твой син, Марк" бях написала английската дума за "син", а не езика от изпитаПосле госпожата ми вика "А, абе ти си писала на аглийски"
![]()
![]()
![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Не ми пука...Знам че ще го мина испанския ми е лесен
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
добре кажете ми сега карам го накрая на годината този тест и го зимам със 2 какво следва ако срачното ми е 4 първия срок и 5 втория как ще ми напишат текуща като ще е след края на годината некой би ли ми казал дали вопще има значение за този тест
Вчера правихме подготвителен за този изпит в края на годината. На граматика изкарах 5,04 , на Спийкинг - 6. Доволна съм , но може и още.
Envoi moi ! ;]
webmast3rche Няма как някой да ти даде примерен на твоя изпит , защото ги съставят преподавателите в твоето училище по дадения език , а не им ги спускат от министерството. Ако искаш мога да ти кажа , какво беше.
Envoi moi ! ;]
1-вото нещо е текст с разбиране. Дават ти един лист пред теб с изречения / без текст / и ти след като чуеш веднъж текста имаш 3 минути да попълниш "Вярно или грешно" , след което се чете още веднъж и вече имаш 7 минути.
2-рата част е отново свързана с "Вярно или грешно" и с текст , разликата е , че този път текста си го четеш сам. По-лесно е при отговарянето , но има доста подвеждащи изречения.
3-тото е упражнение , на което са ти дали изречение и дума , която е в скоби , да кажем "free" и от нея трябва да образуваш друга дума , за да се получи правилно -> пример: Freedom.
4-тото и 5-тото също бяха свързани с избиране на думи и изрази с цел правене на изречение. / Отвратително гадно , свързано е с 0-лево , 1-во и 2-ро склонение /
Следва съчинение / то дава най-много точки /. Темите се дават около 1 месец и нещо преди самия изпит.
Последното е " Спийкинг" , т.е. Говорене. Преди самият изпит около месец и нещо , два / при нас темите са 13 / , ти дават 12 теми , а една остава скрита. Теглиш сам , така че е въпрос на късмет.
При нас в стаята има 3-ма учители , като нито 1 от тях не ти преподава.
Envoi moi ! ;]
.![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
добре аз сега съм 8 клас и ува вав мехоно техникума във враца във паралелка със компове съм и уча по 13 час анг на седмица и госпожата ми казва че накрая на годината ще имаме тест и ако го неземем ще го пофтаряме септември и ако тогава го неземем оставаме пак във 8 клас и въпроса ми е вие пишете че това ще е като текуща оценка как ще е тукуща като ще е накрая на годината моля кажете ми че се притесниявам бая
ама въобще! та за какво да се тревожа не че разбирам много френския ...![]()
...след дъжда кървавите следи се заличават ...и тогава всичко започва от начало..