.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

К*урва ли е една жена ако предложи секс на непознат?

ако момиче каже на почти непознато момче, че й се чука и го направи ? Курва ли е ? Лично мое мнение е, че не е. Това, че обича удоволствията не я прави курва. И едно изпълнение от тоя тип също не може да я съотнесе към 'леките жени'. Приятно ли е да се изчукаш с почти непознат, носи ли удоволствие ? Защото аз съм мернала око на един.. и смятам да му преложа.

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Голям фен Аватара на glamouros
    Не миличка, да изръси нещо подобно нe я прави лека - само предполага че е такава. Ако отиде обаче и се наебе със същия тоя непознат ще е лека - да !
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Spored men nqma nishto losho da go napravish s nepoznat..shtom ti se iska...

После пускат теми защо жените са курви!? и всички жени ли са курви!? ако толко мнооого ти се иска няма лошо да оправиш непознат, явно няма.
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    откога еднА жена е к***А ако знае какво иска и как да го получи. Супер абсурдно ми звучи

От както го получава от първия срещнат.
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    в тоя форум почнаха да ссе пускат излишни теми и повтарящи се.така хората ще се откажат да пишат.извинявайте ама е така

Супер фен
    Абе не ме интересува кво е тооочнотоо определение на курва..и дали тва е,на което се вика курва... ама за мене е адски тъпо! Абе вие скачате в леглото на всеки ама после се чудите защо ви имат за такива и такива...
    Още повече,че не бих си легнала с някой случаен... секса не го виждам само като едното ''вътре,вън,вътре,вън...'' както всъщност е нормално да се възприема днешно време... Трябва да има чувства(да не кажа и любов) и после вече секс. Но тва вече си е съвсем индивидуално решение разбира се... има няма 10% мислещи по тоя начин

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Абе не ме интересува кво е тооочнотоо определение на к***а..и дали тва е,на което се вика к***а... ама за мене е адски тъпо! Абе вие скачате в леглото на всеки ама после се чудите защо ви имат за такива и такива...
    Още повече,че не бих си легнала с някой случаен... секса не го виждам само като едното ''вътре,вън,вътре,вън...'' както всъщност е нормално да се възприема днешно време... Трябва да има чувства(да не кажа и любов) и после вече секс. Но тва вече си е съвсем индивидуално решение разбира се... има няма 10% мислещи по тоя начин
    +12345678909876543212345678
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Идеално!!! Ебати якото, не вярвах, че ще доживея време в което разпоретините сами ще идват при теб да се молят да ги ръмбиш! Питай го ве, ко толкова...пък и тъкмо ние ще си четем после разнообразни темички от сорта - Имам гъбички, какво да правя или тече ми нещо с сенчесто лилав цвят - какво ми е? Не ми идва 2-ра седмица - бременна ли съм? Ебах се с непознат - тъпа курва ли съм???
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на galu6a
    ми аз смятам ,чи и курвенско сякаш неможе да намери някой посзнат па тръгнала да ми търси непознати за да изчукат
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ne e kurvensko no vse pak kakto kazaxa po gore ne go znae6 kuv e 6to e mi ako e bolen ot ne6to?

Cruel Intentions

ne ne e kurvensko...samo deto e dosta opasno i vsushnost otstrani izglejda napulno bezsmisleno.

Ние няма как да ти помогнем.. ако ти се чувстваш курва,добре,ако не се чувстваш,пак добре
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Всички жени са куpви!!!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Infinity
    Абре моме,де успокой се малко с твоите странни теми!
    To infinity and beyond.

Re: К*урва ли е една жена ако предложи секс на непознат?

Цитирай Първоначално написано от мила костадинова
    ако момиче каже на почти непознато момче, че й се чука и го направи ? к***а ли е ? Лично мое мнение е, че не е. Това, че обича удоволствията не я прави к***а. И едно изпълнение от тоя тип също не може да я съотнесе към 'леките жени'. Приятно ли е да се изчукаш с почти непознат, носи ли удоволствие ? Защото аз съм мернала око на един.. и смятам да му преложа.

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    zavisi ot tova dali ti se 4ustva6 kurva..qvno si dosta zagorqla i ima6 nujda nqkoi zdravo da na*** zatova mu kaji ! Dano ti pusne
    Is everybody going crazy?!?

ако момиче каже на почти непознато момче, че й се чука и го направи ? к***а ли е ? Лично мое мнение е, че не е. Това, че обича удоволствията не я прави к***а. И едно изпълнение от тоя тип също не може да я съотнесе към 'леките жени'. Приятно ли е да се изчукаш с почти непознат, носи ли удоволствие ? Защото аз съм мернала око на един.. и смятам да му преложа.
    Ти от нас индулгенция ли искаш или какво? Ако си решила да го правиш го направи, но не искай опрощение на съвеста си от нас

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    За мен тоя тип момиче е пълна измет. к***а е меко казано.
    а когато на теб ти се доебе си пич нали?

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ако смятате че има любов от пръв поглед, значи секс със току що срещнат не ви прави курви, а аз съм сигурен че ако се разровите в тема, в която се пита "вярвате ли в любовта от пръв поглед", голяма част от хората ще отговорят положително...
    Do you speak Salsa? .......

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Всички жени са куpви!!!
    Syglasen sym s twoito mnenie !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    За мен тоя тип момиче е пълна измет. к***а е меко казано.
    а когато на теб ти се доебе си пич нали?
    Когато ми се доебе, солово мастурбиране.
    пс. подбирайте внимателно партньорите си. "Днес вървежен пич в дискотеката утре редовен клиент на аптеката." xD
    тенко, аде стига се прави на интересен
    ако нямаш приятелка и ти се е*е
    на купони яко ще се натягаш, ше се надяваш...
    и гадните "кyрви" доста ще те кефят и доста ще ги търcиш..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ако е единичен случай и времето и мястото са подходящи, не я прави курва

Мега фен Аватара на Infinity

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Да твърдо ДА.Просто не мога да си представя,че ще "мерна"някой непознат при това и ще му предложа това е смушно и за мене недопустимо
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си