- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интереснооо
Значи винаги ми е било интересно дали хомосексуалностаа е наследствена![]()
![]()
Я ми обясни как 2-ма от един и същи пол ще си направят дете, че да е наследствена?
ами не ама примерно може да има някакви такива наклонности какво пречи... ?!
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
разби ме
Боже супер глупава тема що ти да не мислиш че баща ти е гей щото се заглеждаш по момчета
Не ме е яд на курвите а на курвенските номера.
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от BlackWings
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм знаел 4е тъпотата е наследствена...
Е как ще е наследствена?!
Замисли се..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Нямам си и ни най-малка идея!Първоначално написано от maina7a
Първоначално написано от cherrypezz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама ако трябва да отговоря сериозно нямам си никаква идея![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не съм съгласна-има хомосексуалисти ,които са обвързани с жена,дори имат и деца.
И не-хомосексуалността не е наследствена![]()
Да не си заварил баща ти с некой пич в леглото,докато майка ти обикаля по магазините,или от известно време си падаш по момчета?
Оо зъл сиПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Първоначално написано от BlackWings
![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
В интерес на истината има последователност в Х хромозомата, която в дадено състояние обуславя развитието на хомосексуалност. С други думи - да, хомосексуалната нагласа може да е наследствена, като в повечето случаи не се унаследява от бащата. Разбира се, предполагам, че и без генетичната обосновка човек може да бъде хомосексуален.
А вие като нищо не знаете защо се смеете толкова и най-вече защо не потърсите поне в google някаква информация преди да пишете измишльотини?![]()
На всички им е много смешно,ама никой не се сети за другият вариант,нали.Първоначално написано от plmn
Примерно мъж е дал сперма за изкуствено оплождане,защото иска дете,а е хомосексуалист.И 2ма хомосексуалисти да речем отглеждат детето.
Според мен,ако то стане като тях,ще е заради средата,в която е отгледано,а не заради наследствеността.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.