.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Голям проблем с майка ми

maika mi ima problem s alkoxola ... vsu6tnost ne s alkoxola ami s birata po-to4no Smisul pie edni xap4eta ot koito kogato izpie 2 biri i ve4e e piqna ii tq naposleduk mnogo zapo4na da pie ... gonela me e ot nas nad 3 puti prez no6ta , za6toto stava agresivna kogato se napie . 2 puti napravi opiti za samoubiistvo s xap4eta . Tq ima psixi4ni problemi spored men no ne xodi na psixolog ili ne6to drugo . Naskoro pak me izgoni ot nas i ba6ta mi se razqri ( toi raboti v dr grad i go nqma mnogo 4esto ) i zvunna na lelq mi koqto e notarius ... tq pogovori s neq i maika mi i kazala 4e go pravi za6toto se 4uvstva samotna .Mi da izliza navun ! oba4e tq ne iska i po cql den visi v nas sama . Samo problemi mi suzdava s tva piene ..
    Predi malko se pribrqax i q zavavix otnovo piqna ,a na masata be6e ostavila pro6talna belejka kum mene . Iskala da se samoubie ( otnovo) ii az i vzex xap4etata i gi skrix . Sega kre6ti da i vru6tam lekarstvata ... ot malka se napiva taka i me obijda ;-( V momenta kre6ti " tupa prostitutki kude sa mi lekarstvata " ;-( nqma da citiriam drugite psuvni . ;-( Pisna mi ot neq ! Neprekusnato me tormozii , a ba6ta mi samo obe6tava da napravi ne6to , no na nego mu e lesno da doide za 1 4as da vidi v kakuv ad jiveq i otnovo da si se vurne a rabotaa i da me ostavi tuk . Sega 6te mii pravi problemi ili 6te uspee da se nagulta s xap4etata i pak 6te visq cqla no6t v Pirogov ;-( Kajete mi kakvo da pravq ?

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    phah

Според мен най-добре е да говориш с нея обаче когато не е пияна.Говори и с баща си, ама сериозно! Консултирай се с някой..психолог, лекар..незнам.Тя ти е майка...грижа я е за теб.Като види колко страдаш ще разбере...Просто трябва да поговорите сериозно

Говори с нея, както ти каза иии Шматката. А баща ти моооже би можеш да го заплашиш, че ще избягаш от вас, ако не оправи нещата. Говори и с леля ти, да ти даде някви съвети.

Виж кви хапчета пие майка ти. Крий й и алкохола. Говори с нея да посети психиатър.
    Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам –
    ще те целуна и ще си отида.

Град
    `In Hell`
    Най-добре сплаши баща си с нещо за да се заеме по серозно със случая кажи му че ще избягаш или нещо такова

Град
    Е там...
    оплачи се на имиграционните

Град
    София
    Майка ти наистина има психични проблеми и то сериозни.Поговори пак с баща си,да се опита той да направи нещо,преди майка ти да се е самоубила или да те е убила теб,че както се държи..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Майка ти наистина има психични проблеми и то сериозни.Поговори пак с баща си,да се опита той да направи нещо,преди майка ти да се е самоубила или да те е убила теб,че както се държи..
    напълсно съм съгласна с теб

Поговори с роднина да отидеш при него/ с лекар, за да се погрижат за майка ти...ние можем да ти съчувстваме, но не и да извършим това, което трябва да направиш ти
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    Wonderland
    'Закрила на детето',бабаю/дядо,измести се при роднина,не знам,няма как да се справиш по друг начин,тя е зависима и не ми се вярва да се оправи,защото човек почне ли веднъж няма спиране,освен заплаши баща си,че ще ибягаш или нещо други,или пък отиди да живееш при него.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Боже!!!
    Не искам да си помислям какъв живот живееш.
    Няма да те съветвам да говориш с нея, защото явно е невъзможно.
    Най-добре потърси помощ от роднини.

Повикай й лекар. Говори с баща си сериозно. Скрий й алкохола и хапчетата. Говори с нея докато не е пияна. Щом майка ти има такива проблеми, това се дължи според мен на пристрастяването си или към хапчетата, или към алкохола, или и към двете. Защото не е задължително да е пристрастена към алкохола, а по - скоро към хапчетата, които да ускоряват напиването от много малко. Най - вероятно има психичен проблем. Трябва й лекар, който да я консултира за лекарствата и ако продължава така й трябва лечение.

Скайп - dark_elf2

Според мен няма да има полза да говориш с нея. Смисъл можеш да опиташ, но тя щом е зависима значи надали един разговор ще я накара да спре, а напие ли се - ще забрави за какво сте говорили.
    Най - добре да се преместиш при роднина ако баща ти не вземе някакви мерки. Или да говориш с някой лекар/психолог.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Град
    Улицата
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Аз мисля ,че когато е пияна е най правилния момент за сериозни разговори.......тогава се разчувстват най много...............Кажи и всичко това което искаш да и кажеш ..... мисля че това е вариант.....Успех!

не знам какво да ти кажа... това, което казваш и преживяваш е ужасно... Поговори отново с баща си сериозно, кажи му това, което си написала и тук, разкажи му всичко и го накарай да поговори с майка ти и да се консултират с лекар, а през това време ти се премести при баба си и дядо си примерно или при някои други близки...

Balooon каза : Поговори с роднина да отидеш при него/ с лекар, за да се погрижат за майка ти...ние можем да ти съчувстваме, но не и да извършим това, което трябва да направиш ти
    +1
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Град
    софия
    Не Знам Какво да кажа. никога не съм имала подобни проблеми... мислех да напиша да поговориш с нея докато е пияна, защото знам че когато човек е пиян е най- искрен, но после се сетих че тя става агресивна, когато е пияна... Май ще е най добре ако поговориш с баща ти да се прибере и да си намери работа във твоя град... След Като ти е баща би трябвало да осъзнае кое е по-важно : Кариерата му, или семейството, живота на жена му и детето му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си