- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам чувството,че никой не ме харесва...
като човек или приятел ...
Проблема е там ,че нямам истински приятели до мен, а също така и нямам много познати с които мога просто да изляза на рзходка или да пийнем по нещо в някое кафенце...
Винаги съм си мислила,че съм забавен човек, земен , истински , и че мога да съм истински приятел ... сега също мисля,че е така , но обстоятелствата понякога ме карат да си мисля ,че не допадам на никойНезнам какъв е проблема... държа се приятелски и никога надменно и "надуто"... въпреки това не съм намерила приятел ,който да е готов на всичко за мен.
Имам две съученички ,с които се движим винаги заедно и уж се имаме за приятелки- излизаме заедно, споделяме, събираме се , но усещам , че не съм за тази компания и понякога ми го доказват с поведението си .. Сигурна съм ,че ако някой от вас прекара един ден с нас ,ще се зачуди как така сме заедноИ още по-гадно е когато някоя от тях ми каже колко ме обича, а това по нищо не си личи - нито по действията нито по каквото и да било...карат ме да живея в заблуда....Чувствам се ужасно самотна и празна ...
Може би аз имам прекалено високи изисквания към хората ... доста рядко се възхищавам на поведението на някой, но пък много често съм възмутена.А и като капак на всичко живея в малък град , в който всички се мислят за "звезди" - е не съм за такава компания ...
Радвам се ,че поне имам майка , която ме разбира и винаги мога да й споделя
![]()
![]()
Нали казват , че за всеки влак си има пътници.. щом е така защо аз все още вървя пеш по прашния път ... дали някога ще намеря истински приятели ?... и възможно ли е наистина никой да не ме харесва ???И има ли такива от вас със същия проблем или съм само аз
![]()
Въпреки всичко се опитвам да съм весела и да прикривам истинските си чувства..![]()
Аз нямам никакви приятелки,ама ми е добре.Не се нуждая особено от лицемери до себе си![]()
Ти наистина си адски тежък случай .. ходи се прегледай .Първоначално написано от SoFarSoG00d
Омръзнало ми е да повтарям едно и също по темата за приятелите .. особено в един спор със Свастика тотално се изчерпахкакто и да е .
Всеки има такива периоди .. и аз съм си мислела подобни неща,но тогава бях на 12-13 .. тогава не разбирах смисъла на думата приятелство .. а пък с майка ми и сега не споделям нищо .. та значи ако съдим по твоята логика съм била и по-зле . Хубаво е че държиш на възгледите си и на това което си .. и споко ще имаш истински приятели .. просто това е доста .. ъм труден процес докато ги откриешИ аз много търсих и в момента имам приятелка на която мога да разчитам за всичко и която адски обичам . Колкото и тъпо да звучи така е
Абе може и глупости да изписах до сега,не знам и аз,обаче най-важното е да бъдеш себе си и така ..
.!.
Момичето, което познавам от мъничка сега се държи сякаш никога не сме били приятелки...обаче това е заради компанията, което така или иначе води до факта, че вече не сме приятелки.
Най-добрата ми приятелка от училище започна да се сближава много повече с 3то момиче, а преди се движехме 3те, но тя беше малко по-отстрани...това пък е, защото гаджето ми не я харесва и тя не го харесва и...да...
Сега не мога да кажа, че имам най-добра приятелка, в класа се разбирам с всички, нищо, че съм(сме) лицемерни понякога. Имам само две момичета, с които съм по-близка, едната от които виждам рядко.
И честно казано понякога ми липса времето с предишните ми най-добри приятелки, но през повечето време осъзнавам, че нямам нужда от хора, които ме разочароват..защото и аз се разочаровам много лесно. Гаджето и това енамери си някой, който да запълни празнината. Ако ще и куче да е, поне да го обичаш.
'Нямам приятели,имам само познати'
Достатъчно зряла съм за да твърдя,че между жени приятелство няма,винаги има задни мисли,завист и т.н.т.....та това го казвам от собствен опит.
Ми и моите френдове се броят на пръстите на едната ми ръка и са предимно момчета, само едно момиче. Неведнъж са ме лъгали, дааа животът е гаден. Нямам си приятел, което силно ме притеснява и аз се чудя кво ми има![]()
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.
Съгласна съм. Имам приятели, но все са мъже и нямаме нечовешки близко проятелство, за да спазваме все пак приятелската дистанция.Първоначално написано от SoFarSoG00d
А и аз знам от опит, че тая величина женско приятелство е много рядко срещано нещо.
От вашите коментари вече почвам да се чувствам излъгана от животаУжас .
.!.
Баш.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Вярно е, че женските са тъпи, завистливи, злобни и тнт, но не съм съгласна. Приятели се намират трудно, но се намират. Аз си имам една истинска приятелка, с която се познаваме от .. ехехех, от бебета.И си казваме всичко една на друга, помагаме си, тя ме уважава, аз нея, държим една на друга. Не един път ми е доказвала, че ми е истинска приятелка. Не ме е разочаровала, надявам се, и аз нея.
По темата: повтарям, приятели трудно се намират. познати(с които ще се поздравиш, на които ще се усмихнеш, ще кажеш "кво стаа".. иии, може да пиете кафе) се намират лесно. Хубаво е, че поне можеш да споделяш с мамето. :P Не се притеснявай, излизай повече, все ще си намериш някой с времето. И недей да мислиш, че никой не те харесва. Харесвай се ти, за да те харесват и останалите. Бъди по-уверена.
Споко де, не е невъзможно да намериш съвсем истинска приятелка, просто е мнооого сложно.Първоначално написано от woshata
В момента,когато се появи индивид от срещуположния пол-мъж,когато той е атрактивен и желан от двете 'приятелки',незабелязано се промъква завист,спортна злоба и приятелството ...........
Това е човешката природа,състезателен дух,спортна злоба и борба за собствена територия.
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
Почвам да се раздвоявам .
Един път нямало начин приятелство между момичета .. другия път просто било много трудно . Ахам .
Ае да не се отклоняваме от темата,но наистина тая логика ми е адски странна.![]()
.!.
Гаджето на най-добрата ми приятелка е момче за което съм мечтала винаги само че единственото,което изпитвам е радост,че са заедно и че са щастливи .Първоначално написано от SoFarSoG00d
В човешката природа има твърде много изключения .. и тук идва клишето " не слагай всички под общ знаменател " .
.!.
Добре замисли се,следната ситуация:Ти и твоята приятелка 'А' харесвате едно и също момче Х,ама сте лудо влюбени и двете в него,ти започваш да правиш всичко възможно да го привлечеш и тя прави същото,да ама момчето Х избира твоята приятелка А,защото повече му допада,ще останат ли отношенията ти с А същите при положение,че всеки ден ги виждаш с Х влюбени за ръка![]()
Естествено,че има изключения,за което те поздравявам,но дълбоко в себе си не искаш ли да си на нейно място?!Първоначално написано от woshata
НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА РАЗВАЛЯ ПРИЯТЕЛСТВО ЗАРАДИ МЪЖ .. твърде смешно е .. момчетата си идват и отиватПървоначално написано от SoFarSoG00d
.!.
Така е и аз съм така,само че не бях аз тази,която развали приятелството,а моята най-добра приятелка,т.е си мислех,че е такава,та има много изключения и разумните хора трябва да съхранят приятелството си въпреки всичко,но за съжаление са на изчезване,иска ми се и на мен да намеря приятел,но за съжаление.............Първоначално написано от woshata
SoFarSoG00d,не знам колко си зряла,ама да твърдиш че всички жени завиждат и лицемерничат не говори добре за теб.Говори че си чепата и че си егоист.Затова не можеш да се сприятелиш с някой с некористни цели.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ето го тънкият момент.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Има разлика от това, че НЯМА приятелКИ, и че са на изчезване.
Напротив,просто много пъти съм била използвана и предавана от хора,за които съм давала всичко,а накрая...Първоначално написано от RAWRRR
Колко познато ми звучи.Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Ами за съжаление се чувствам доста самотно на моменти,иска ми се да изляза с някого и да споделя някои си мои неща,преди съм го правила ,обаче моите тайни се превръщаха в обществено достояние,та се отказах накрая в търсене на приятели.Споделям на гаджето си и на майка ми,поне знам,че няма да бъда предадена.Но все пак имам необходимост от други хора,с които да излизам,общувам,но както казах създала съм си нещо като защита и не допускам хора до себе си,понеже доста пъти съм страдала заради добрите си намерения и излишна наивност,но човек съди по себе си....
Вие си говорете каквото искате, ама е факт, че предпочитам да общувам повече с момчета, отколкото с момичета... имам само една добра приятелКА, но на нея дори не гледам като на същество от женски род.Всичките ми други близки хора, извън семейството, са мъже... и така се чувствам много по-добре, отколкото когато преобладаваха представителките на нежния пол.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...