.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Стига сте се заяждали !!!!! Дай ми дефиниция за приятел ? и ще осъзнаеш какво всъщност очакаваш от тях Запомни различни хора, различни гледни точки
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Мега фен Аватара на babity
    Много ми е познато това, което описва авторката. Доскоро и мен подобно нещо ме измъчваше. С времето осъзнах, че наистина съм очаквала адски много. Ок, приятел, ама той/тя също е човек и си има собствени желания и виждания, и изисквания, и всичко каквото имам и аз. Лично мен ме мъчеше адски много това, че се чувствах втора цигулка постоянно. След един сериозен размисъл стигнах до заключение, че това, че аз нямам други приятели освен нея, не ме я задължава да е 24/7 с мен. Като прибавихме, че се дистанцирах малко и сега се чувствам доста по - независима, мисля че се получи добре, а и най - важното - вече не се сдухвам така за глупости.

Град
    L.A. \ Moscow
    Авторке, замисли се ако някой те въсприема като най добра приятелка, и да ти види темата... как ли ще се почуства, съвет от мен : "огледай се!" всеки си има приятел, не вярвам, че си сама на тоя свят
    Raise your fist!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Добре замисли се,следната ситуация:Ти и твоята приятелка 'А' харесвате едно и също момче Х,ама сте лудо влюбени и двете в него,ти започваш да правиш всичко възможно да го привлечеш и тя прави същото,да ама момчето Х избира твоята приятелка А,защото повече му допада,ще останат ли отношенията ти с А същите при положение,че всеки ден ги виждаш с Х влюбени за ръка
    НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА РАЗВАЛЯ ПРИЯТЕЛСТВО ЗАРАДИ МЪЖ .. твърде смешно е .. момчетата си идват и отиват
    Така е и аз съм така,само че не бях аз тази,която развали приятелството,а моята най-добра приятелка,т.е си мислех,че е такава,та има много изключения и разумните хора трябва да съхранят приятелството си въпреки всичко,но за съжаление са на изчезване,иска ми се и на мен да намеря приятел,но за съжаление.............
    Аз нямам никакви приятелки,ама ми е добре.Не се нуждая особено от лицемери до себе си

И ти не знаеш какво говориш .
    .!.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    SoFarSoG00d,не знам колко си зряла,ама да твърдиш че всички жени завиждат и лицемерничат не говори добре за теб.Говори че си чепата и че си егоист.Затова не можеш да се сприятелиш с някой с некористни цели.
    Напротив,просто много пъти съм била използвана и предавана от хора,за които съм давала всичко,а накрая...
    След като позволяваш да се случва

Аз досега истински приятели не съм имала,имам само приятели,с които да се разведрявам и забавлявам,такива с които да се чувствам добре и с които да си помагаме,когато трябва.Но никога не съм изисквала да са на 100 % с мене,затова и не се сърдя,когато стане някой гаф
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ami to kolkoto i da ne ti puka i da se opitva6 da se abstrahira6 ot fakta,v edin moment vse nqkoga obstoqtelstvata se sti4at taka,4e pak se zamislq6 - "Nqmam priqteli,samoten/a sam..." i t.n. Spored mene po skoro v taq tema ne trqbva vsi4ki da se jalvame,za6toto da si go kajem vse pak - 4ovekut e sklonen da prauveli4ava i dramatizira.Sas sigurnost vseki se e 4uvstval taka v daden moment,sam i bez priqteli.Naistina nqma da e lo6o ponqkoga da se ogledame malko okolo nas,no sa6to taka e vqrno,4e kogato mnogo puti sa te precakvali i nakraq po4va6 da si malko ili mnogo vrajdeben kam drugite,a taka nqma da razbere6 koga nqkoi naistina moje da ti bude piqtel.Az pone,se opitvam da gledam vinagi ot dobrata strana,da sam usmihnata,vesela,e ne vinagi e vazmojno,no ina4e ne si struva.Prosto trqbva da riskuva6 i tova ne se otnasq samo za priqtelstvoto,ina4e nikoga nqma da nameri6 tva,koeto tarsi6.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    `In Hell`
    Всеки минава през това ....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Явно просто не си случила на хора, а е безмислено да се променяш за да се харесаш на някого.
    Приятелството е нещо, което се изгражда с времето, а не за ден или два.Всеки един твой добър познат има потенциала да ти бъде истински приятел, ако ти самата прецениш, че той го заслужава, че е направил достатъчно за теб, че е с нещо по-специален от масата хора, с които можеш да излезнеш на кафе, да си говорите за общи неща и т.н.
    Недей да страдаш и да вървиш против себе си.
    Не се самообвинявай затова, че критериите ти са неосновано завишени.
    Дори и да е така, дори и това донякъде да е пречка, един ден може да се превърне в доста ценен плюс, имай го предвид.
    Единственото, което можеш да направиш за момента е да спреш да си втълпяваш някакви глупости в главата и да си мислиш, че нещо не ти е наред.
    Баба Ванга е казала, че най-ценното човешко качество е търпението.
    И наистина е така.Просто трябва да го осъзнаеш и да го проявиш за да успееш.(:
    Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Нищо чудно че те поканиха да говориш по телевизията, доста добре се справяш
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Благодаря.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Аз нямам никакви приятелки,ама ми е добре.Не се нуждая особено от лицемери до себе си
    Ти наистина си адски тежък случай .. ходи се прегледай .
    Омръзнало ми е да повтарям едно и също по темата за приятелите .. особено в един спор със Свастика тотално се изчерпах както и да е .
    Всеки има такива периоди .. и аз съм си мислела подобни неща,но тогава бях на 12-13 .. тогава не разбирах смисъла на думата приятелство .. а пък с майка ми и сега не споделям нищо .. та значи ако съдим по твоята логика съм била и по-зле . Хубаво е че държиш на възгледите си и на това което си .. и споко ще имаш истински приятели .. просто това е доста .. ъм труден процес докато ги откриеш И аз много търсих и в момента имам приятелка на която мога да разчитам за всичко и която адски обичам . Колкото и тъпо да звучи така е Абе може и глупости да изписах до сега,не знам и аз,обаче най-важното е да бъдеш себе си и така ..
    Не нарушавай третата Божия заповед...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    Непостоянно
    Щом видях че си писал в темата 90% бях убедена и че ще ме цитираш..
    .!.

Така е по-добре.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Така е по-добре.
    Моля .. за какво говорим ?
    Се тая .. айде бай че не ми се занимава ..
    .!.

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Така е по-добре.
    Моля .. за какво говорим ?
    Се тая .. айде бай че не ми се занимава ..
    Нека някой ПО, да проследи дискусията и да ти обясни.

Град
    kurvi

Re: Имам чувството,че никой не ме харесва...

Цитирай Първоначално написано от rebelGIRL
    като човек или приятел ...

Проблема е там ,че нямам истински приятели до мен, а също така и нямам много познати с които мога просто да изляза на рзходка или да пийнем по нещо в някое кафенце...
    Добре бе мама му стара.. За какво са ти тия така наречени "приятели"? Да има с кой да си харчиш парите или търсиш някой който да те наскърбява, някой с който да споделяш може би или просто защото е АДСКИ модерно да имаш приятели да ходите по безмислените кафенца за да си говорите безмислени простотиики? Замисли се малко за какво са ти "приятели". Аз ще ти отговоря - те са само за да кажеш че имаш приятели и това е.

Винаги съм си мислила,че съм забавен човек, земен , истински , и че мога да съм истински приятел ... сега също мисля,че е така , но обстоятелствата понякога ме карат да си мисля ,че не допадам на никой Незнам какъв е проблема... държа се приятелски и никога надменно и "надуто"... въпреки това не съм намерила приятел ,който да е готов на всичко за мен.
    Ох просто знам за какво говориш. Минах през същото. Няма да разказвам. Сама ще видиш. Един ще бъде човекът който ще бъде готов на всичко за теб. Един ще бъде и това няма да е момиче.. Не търси приятелство в жени. Вярвай ми! Жените са противни. Ако са ти "приятелки" и движат с теб то те имат някаквва полза от това. Ти само гледай колко повече ще се държат надуто и надменно.

Имам две съученички ,с които се движим винаги заедно и уж се имаме за приятелки- излизаме заедно, споделяме, събираме се , но усещам , че не съм за тази компания и понякога ми го доказват с поведението си .. Сигурна съм ,че ако някой от вас прекара един ден с нас ,ще се зачуди как така сме заедно И още по-гадно е когато някоя от тях ми каже колко ме обича, а това по нищо не си личи - нито по действията нито по каквото и да било...карат ме да живея в заблуда....Чувствам се ужасно самотна и празна ...
    Този случай ми е познат. Среща се често. Казвам ти спри да излизаш с тия пачаври. Обещавам ти че ще ти донасят само нещастие докато общуваш с тях. Ще те унизяват по гаден начин. Като гледам вече са и започнали. Правят го за да изпъкнат най - често(не съм сигурна за конкретният случай) Тези хора се наричат използвачи. Има различни видове хора, държане на хора, ситуации и т.н. (каквото се сетиш изобщо) Опитавай се да сортираш всичко което видиш и го помни. Всеки вид и подвид можеш да определиш по някоя характеристика. Надявам се да ме разбереш...

Може би аз имам прекалено високи изисквания към хората ... доста рядко се възхищавам на поведението на някой, но пък много често съм възмутена. А и като капак на всичко живея в малък град , в който всички се мислят за "звезди" - е не съм за такава компания ... Радвам се ,че поне имам майка , която ме разбира и винаги мога да й споделя
    Нали казват , че за всеки влак си има пътници.. щом е така защо аз все още вървя пеш по прашния път ... дали някога ще намеря истински приятели ?... и възможно ли е наистина никой да не ме харесва ??? И има ли такива от вас със същия проблем или съм само аз
    Въпреки всичко се опитвам да съм весела и да прикривам истинските си чувства..
    Личи по стълът ти че ти чак сега започваш да вървиш по тази прашна пътека (започваш да осъзнаваш къде се намираш по дяволите).
    Аз ще те посъветвам да си гледаш своят собсвен живот и да не се мешаш в други съдби. Просто не ги оплитай. Стига ти само твоят живот повярвай ми. Работи над себе си. Гледай себе си. Гледай си учението.. И си намери някакви начини да се забавляваш сама - да си бъдеш себедостатъчна. Казвам ти изрично да не се занимаваш с други хора. Наблюдавай ги отстрани и сама ще рабереш колко проблеми си навличат само от факта че са се събрали накуп. Проблемът на хората идва от самите тях. Сама казваш че за всеки влак си има пътници и по думите ти личи че ти е писнало да чакаш своят влак. Я се замисли на колко си години. Твоят влак ще дойде и ако спреш да мислиш само за него ще дойде приятно и неочаквано. Не мисли за другите мисли за себе си и наблюдавай другите. Учи се от техните грешки. Не се прецаквай заради тях. В момента съм сигурна че пиша на вятъра и че нищо няма да разбереш от това което се опитвам да ти кажа (разбрах го само заради това че си пуснала тоя тип тема), но поне и други хора ще го прочетат. Надявам се да съм била полезна. Мога да говоря и да споря адски на тая тема.

ПРИЯТЕЛИ НЯМА!!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    NC

общувай с повече хора, разбери от какво се интересуват и най-важното - не се притеснявай, да не ти пука

Мега фен Аватара на Blab
    Четейки такива теми, се чувствам най-щастливият човек на света.

Девойките, които заклеймяват с етикетчета, явно страдат от предразсъдъци и са с ниска самооценка. Прощавайте, но човек съди за другите по себе си.

В този ред на мисли, всяка отсечка има 2 края, но не всеки 2 точки свързват отсечка в живота. Даваш-получаваш, открити отношения, престореност на най-горния рафт в шкафа.

Нямало приятели.
    Приятелите били, за да ходиш с тях на кафенце.
    Ихууууу. ГИниални. *поклон*

ПП: Всяко същество има различни от тези на околните нужди и дажби.

Град
    `In Hell`
    Приятели има но не всички са завинаги а за определен период от време след това всеки тръгва по своя път

Голям фен Аватара на scyLLa
    Еми точно де за всеки влак си има пътници а ти вървиш по прашния път, той влака се движи по релсите
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Еми точно де за всеки влак си има пътници а ти вървиш по прашния път, той влака се движи по релсите
    ако вървя по релсите нима не рискувам някой влак да ме премаже ...

Благодаря на всички
    Сега се чувствам малко по-добре и вярвам,че някъде там има още една самотна душа,която чака точно мен
    Пожелавам успех на всички в търсенето на истински приятел , както и на мен самата
    Още един път благодаря ви ! :P

'Нямам приятели,имам само познати'
    Достатъчно зряла съм за да твърдя,че между жени приятелство няма,винаги има задни мисли,завист и т.н.т.....та това го казвам от собствен опит.
    Дрън- дрън.

Блаб, +1

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си