.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Жените са куpви до една и затова нямат приятелки! Жените не са на тая планета за приятелство, а за ебaне!
    Grumpy old madman

Аз си имам приятелки, това как ще го обясним

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Ще е съмнително всички да те харесват, нали? Никой не може да се хареса на всички, ако се харесваш на всекиго, то най-вероятно ще има някаква причина от сорта на пари и интереси, но не заради хубавата ти личност. Също така още по-лошо е ако се опитваш ти самата да се харесаш на всички! Това няма да е въможно никога да стане освен ако не се намесят някакви фактори, като тези които изброих вече малко по-нагоре. Основното, което мога да ти дам като съвет е да гледаш на хората малко по-снизходително. Това не означава обезателно да се надуваш, но да показваш някакъв харектер, който да кара хората да те уважават, а не просто да те използват. Ще видиш, че ако се опиташ в повечето ситуации да налагаш своето мнение като основно, стига да не прекаляваш да го изопачаваш пред чуждите, но все пак да покажеш, че стоиш зад думите си и не могат да те правят на балама, то бързо бързо ще видиш как околоните ще те уважават повече. Също така е необходимо да знаеш, че всяко приятелство е специално. Трябва да имаш различен подход към всяка личност, с която общуваш. Всички са различни, общувай с колкото е възможно повече характер и лека по-лека ще усвоиш схемите, по които се печелят приятели и как да ги задържиш около себе си. Успех!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ми да,именно курвалъкът е причина жените да нямат приятелки от същия пол.Конкуренция,безкористн и отношения...не,не жените са свикнали да са добри с някого,само ако знаят,че могат да получат нещо в замяна.Доброто отношение не е достатъчно.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

^ Притеснява ме да го чуе от теб Х.х Ние от различни полове ли сме?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    София
    Това го казах,за жените които отричат женското приятелство.Това са реалните им доводи,не лицемерието или по-лошото им чувство за хумор,в сравнение с това на мъжете и блабла.
    Аз вярвам в женското приятелство.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    не правиш секс редовно
    Grumpy old madman

Социопати и мръсници!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    не правиш секс редовно
    това отпада като версия,защото и аз имам приятелки
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Това го казах,за жените които отричат женското приятелство.Това са реалните им доводи,не лицемерието или по-лошото им чувство за хумор,в сравнение с това на мъжете и блабла.
    Аз вярвам в женското приятелство.
    Аз имам женски приятелки, обаче е факт, че жените никак не са забавни. През живота си съм срещала максимум 5 момичета с наистина добро чувство за хумор, които са сме сцепвали буквално от смях.

А с мъже винаги е забавно. Ви-на-ги. И затова предпочитам да общувам с мъже

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    на всеки са му се случвали кофти ситуации с "приятелки". мен обаче това не ме кара да губя вяра в женското приятелство. наистина има такива само за кафета, но има и такива приятелства, които се градят на честни отношение, искреност и взаимопомощ.
    въпреки че съм била "предавана" аз си имам приятелки и се радвам, че е така...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Хах.. няма да намериш приятелите си в тази компания.. те сами няма да дойдат.. Просто направи нещо, за да изпъкнеш и да станеш интересна на околните, за да искат да сте приятели.. С добро и мило отношение и с огаждане на всички нищо няма да постигнеш.. напротив.. това ще им позволява само да те използват, защотото знаят, че си мила и няма да откажеш.. Огледай се.. Няма човек без приятел.. Може би има някои, който те обича и държи на теб, но ти да не му обръщаш внимание.. Изразявай мнение и просто бъди себе си.. Аз вече намерих истинската си приятелка и сега тя ми е като сестра..

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Дай някоя снимчица да видим оправдана ли е тъгата ти

Имам най-добра приятелка и най-добър приятел..с приятелката се познаваме от бебета..знае всичко за мен и аз за нея..немога да кажа чее има някфа женска злоба и т.н..е не е късно де Иначе по темата..абе всеки е имал такива периоди..аз имах период в който мислех че сички са ме заебали даже и наще ама и тфа отмина
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Re: Имам чувството,че никой не ме харесва...

Цитирай Първоначално написано от rebelGIRL
    И още по-гадно е когато някоя от тях ми каже колко ме обича, а това по нищо не си личи - нито по действията нито по каквото и да било...карат ме да живея в заблуда....
    "Приятелките" ти са типични лицемерни ЖЕНИ. Пробвай да си намериш приятел момче.

Цитирай Първоначално написано от rebelGIRL
    Имам две съученички ,с които се движим винаги заедно и уж се имаме за приятелки- излизаме заедно, споделяме, събираме се , но усещам , че не съм за тази компания и понякога ми го доказват с поведението си .. Сигурна съм ,че ако някой от вас прекара един ден с нас ,ще се зачуди как така сме заедно
    Тва вече ми звучи познато. Ами след като знаеш, че те нямат за нищо, просто се мъкнеш с тях и не ги вземаш насериозно. Намираш си други приятели, които те приемат такава каквато си.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Жените са куpви до една и затова нямат приятелки! Жените не са на тая планета за приятелство, а за ебaне!
    !!!
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си