- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам чувството,че никой не ме харесва...
Жените са куpви до една и затова нямат приятелки! Жените не са на тая планета за приятелство, а за ебaне!
Grumpy old madman
Аз си имам приятелки, това как ще го обясним![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ще е съмнително всички да те харесват, нали? Никой не може да се хареса на всички, ако се харесваш на всекиго, то най-вероятно ще има някаква причина от сорта на пари и интереси, но не заради хубавата ти личност. Също така още по-лошо е ако се опитваш ти самата да се харесаш на всички! Това няма да е въможно никога да стане освен ако не се намесят някакви фактори, като тези които изброих вече малко по-нагоре. Основното, което мога да ти дам като съвет е да гледаш на хората малко по-снизходително. Това не означава обезателно да се надуваш, но да показваш някакъв харектер, който да кара хората да те уважават, а не просто да те използват. Ще видиш, че ако се опиташ в повечето ситуации да налагаш своето мнение като основно, стига да не прекаляваш да го изопачаваш пред чуждите, но все пак да покажеш, че стоиш зад думите си и не могат да те правят на балама, то бързо бързо ще видиш как околоните ще те уважават повече. Също така е необходимо да знаеш, че всяко приятелство е специално. Трябва да имаш различен подход към всяка личност, с която общуваш. Всички са различни, общувай с колкото е възможно повече характер и лека по-лека ще усвоиш схемите, по които се печелят приятели и как да ги задържиш около себе си. Успех!![]()
Ми да,именно курвалъкът е причина жените да нямат приятелки от същия пол.Конкуренция,безкористн и отношения...не,не жените са свикнали да са добри с някого,само ако знаят,че могат да получат нещо в замяна.Доброто отношение не е достатъчно.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
^ Притеснява ме да го чуе от теб Х.х Ние от различни полове ли сме?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Това го казах,за жените които отричат женското приятелство.Това са реалните им доводи,не лицемерието или по-лошото им чувство за хумор,в сравнение с това на мъжете и блабла.
Аз вярвам в женското приятелство.
Dwight D. Eisenhower
не правиш секс редовноПървоначално написано от hardball
Grumpy old madman
това отпада като версия,защото и аз имам приятелкиПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Dwight D. Eisenhower
Аз имам женски приятелки, обаче е факт, че жените никак не са забавни. През живота си съм срещала максимум 5 момичета с наистина добро чувство за хумор, които са сме сцепвали буквално от смях.Първоначално написано от RAWRRR
А с мъже винаги е забавно. Ви-на-ги. И затова предпочитам да общувам с мъже![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
на всеки са му се случвали кофти ситуации с "приятелки". мен обаче това не ме кара да губя вяра в женското приятелство. наистина има такива само за кафета, но има и такива приятелства, които се градят на честни отношение, искреност и взаимопомощ.
въпреки че съм била "предавана" аз си имам приятелки и се радвам, че е така...
Хах.. няма да намериш приятелите си в тази компания.. те сами няма да дойдат.. Просто направи нещо, за да изпъкнеш и да станеш интересна на околните, за да искат да сте приятели.. С добро и мило отношение и с огаждане на всички нищо няма да постигнеш.. напротив.. това ще им позволява само да те използват, защотото знаят, че си мила и няма да откажеш.. Огледай се.. Няма човек без приятел.. Може би има някои, който те обича и държи на теб, но ти да не му обръщаш внимание.. Изразявай мнение и просто бъди себе си.. Аз вече намерих истинската си приятелка и сега тя ми е като сестра..![]()
Ключ![]()
Дай някоя снимчица да видим оправдана ли е тъгата ти![]()
Имам най-добра приятелка и най-добър приятел..с приятелката се познаваме от бебета..знае всичко за мен и аз за нея..немога да кажа чее има някфа женска злоба и т.н..е не е късно деИначе по темата..абе всеки е имал такива периоди..аз имах период в който мислех че сички са ме заебали даже и наще ама и тфа отмина
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
"Приятелките" ти са типични лицемерни ЖЕНИ. Пробвай да си намериш приятел момче.Първоначално написано от rebelGIRL
Тва вече ми звучи познато. Ами след като знаеш, че те нямат за нищо, просто се мъкнеш с тях и не ги вземаш насериозно. Намираш си други приятели, които те приемат такава каквато си.Първоначално написано от rebelGIRL
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
!!!Първоначално написано от Canis_Dirus
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test