- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали това е краят...
Говори с него.
ПП. И не плачи за 12-дневна връзка, не си заслужава.
На по колко години сте?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Не оценяваме това което имаме преди да го загубимМисля че при теб точно това е станало....
^ да... и ако пишката не си играла с нея, смятай че си аут от схемите!
Raise your fist!
а пък той на е на 14 доколкото разбрах за кфо мисли според тебПървоначално написано от x3eme
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Секса определено играе голяма роля във връзката но не секса гради връзката.Първоначално написано от kradinero
Когато любовта дойде не пита на колко години си.Първоначално написано от My6mYLka
това щях да кажа... от друга страна и да няма секс пак може да сте добре... много е относително всичкоПървоначално написано от x3eme
Raise your fist!
Първоначално написано от x3eme
нене имах предвид че познавам момчета на 13-14 и те се инт само колко им е голяма пи6ката с извинение![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
^^За съжаление са създадени доста глупавички индивиди.
Woow на 13 и 14 ходите от 12 дена, и викаш любов че и проблеми вече... Единия иска, другия се дърпа, после обратно. Ъм само на мен ли ми е смешно?Първоначално написано от kradinero
![]()
Авторката - излез от филма.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това, че сте на 13 и 14 няма значение.Не е забранено да се обичате.
Но, ще си позволя да кажа, че от 12 дневна връзка (вече 13), е извинявай, но не можеш да кажеш, че това е влюбване, а ти дори казваш, че е СИЛНО...
Просто го харесваш и искаш да се влюбиш тва е...
А по темата: Поговори с него.
Любовта неби дошла при теб толкова лесно можеби винаги е така ,а колкото до годините няма никакво значение в пети клас аз ходих с едно момиче 9 месеца и като скъсахме не ми пукаше за нея за това говори с твоя човек и се изяснете.![]()
![]()
Demons Are Waiting For You
Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*
12 дниТи на 12 години ли си? В кое начало не си го обичала? В първите 12 минути след тръгването? След това си го заобичала дотолкова, че да не искаш да излизаш с него?
Абе застрелай се...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Поговорете си..доколкото е възможно това да стане на тая крехка, бих казал, възраст
ОО можеПървоначално написано от nicolepcd
извън всички теми ебавки