- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ot protivoza4atu4nite li e ?
na 15 sum i pravq sex ot okolo 3 mesca. V na4alot na fevruari otidihna ginekolkogi4en pregled profilakti4en, tam mi izpisaha protivoza4atu4ni za regulirane na cikula.. i ottam idva celiq problem piq si gi striktno po shemata doide mi na 13ti do 17-18 ti mi be6e po silen no ot tezi dni do sega mi e mn malko i samo sutrin kato stana i do sredata na denq ima malko kurvene.Tova normlano li e za6toto nikoga do sega ne mi e bilo taka?V ponedelnik otivam pak na pregled ama vse pak da vi popitam i vas ?PLS ne spamete i sry za latinicata :S
Извинявам се за мнението, може би не съм достатъчно запозната,но.....не си ли малко малка за противозачатъчни?Защо не използваш презерватив?вярно че са ти ги изписали,но просто питам....
Щото не можеш да четеш!Първоначално написано от cherrypezz
за кво и е тоя презерватив, като става дума за цикъла?!
хахаха
Първоначално написано от kat4enceto
Еми да де.Цикъла с ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ли се регулира или с някви други лекарства?!?!
еми да това е едно от свойствата на противозачатъчното. С презерватив как ще стане тоя номер според теб?
Ох добре де,само питах.
По принцип се води за нормално, т.е. ДА от противозачатъчните е, но ако продължава много дълог по-добре отиди пак на лекар, за да ти предпише други. Може би точно този вид не са за теб.
няма лошо.. не съм го казал това карайки сеПървоначално написано от cherrypezz
и се извинявам ако така ти се е сторило, явно момента ми е бил такъв
Ей, гения, защо според тебе се наричат 'противозачатъчни'? И да, малка е, лекаря й явно е некомпетентен... Лично аз НИКОГА не бих изписала на някаква 15- годишна пикла, водеща полов живот 100% скришом от майка си, противозачатъчни. При условие, че са на хормонално равнище, не смятам, че са най- добрият вариант за едно 15 годишно момиче. И, към авторката, как по дяволите убеди майка ти да ти ги купи?Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Абе тя ги пие за РЕГУЛИРАНЕ НА ЦИКЪЛА,не само за предпазване от бременност.Щом има нужда да ги пие,ще ги пие.Ей ама всички сте по-компетентни от лекарите,значи..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Айде, ******... Не ми се обяснява, проумей написаното по- горе.Първоначално написано от LovelyGirl
Айде без обиди,защото ти не можеш да разбереш.Първоначално написано от Abigoria
Тя не ги пие,защото прави секс,а защото има проблеми с цикъла и и трябват Хормонални хапчета.За това са и изписани..
Какво да пие-аналгин ли като е на 15...
Abigoria,
при още 1 такава обида към някой или към тази потребителка ще бъдеш баннат без предупреждение!
Лични обиди, нападки и неприязън от потребители към потребители да не се виждат!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Abigoria e иднствения стриктен потребител,който най много ми харесва.
Това че има глупави хора не означава чу друг потребител трябва да яде дървото ,след като просто са му избили нервите.
Ако говориш за мен,по-добре прочети темата и ще разбереш,че всичко,което съм казала е вярно!Първоначално написано от HyperBoy
Това,че някой не е съгласен с чуждото мнение,не означава,че трябва веднага да скача,да обижда,да се заяжда и т.н.
на 14-15 годишните стана мода да се изписват противозачатъчни с евфемизма "за регулиране на цикъла"...Първоначално написано от kat4enceto
ТОВА Е АБСУРДНО!
понякога наистина се чудя как и кому даваме Специалност....