- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради "чуждо мнение" сгреших ужасно!?..
За какво ти е да го връщаш при себе си като е от ясно по-ясно, че пича не става... Как ще те обижда, много ли е важен? Това, че не приема "не" за отговор си е негов проблем. Не си го слагай чак толкова, защото ако бъдеш с него ми се струва, че ще понесеш не една и две обиди.
А за това, че си послушала приятелката си - всеки е различен и харесва различни неща и хора. Остави се на избора си следващия път и не искай акъл от другите!
Слушам тежка музика, за да ми е леко на душата!
bez da 4eta drugite komentari po temata moga da ti kaja.
Priznai mu to4no tova koeto e stanalo 6te te razbere i vsi4ko 6te se opravi. A i drugo koeto moga da kaja e 4e 6tom se e darjal na sledva6tiq pat gadno s teb i te e obijdal zna4i ne e nikvo mom4e. tova ne moje da bude postupka na edno istinsko uvajava6to sebe si mom4e. izbirai kak da prodaljat ne6tata![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
кажи му че го харесваш и че тогава просто си сгрешила.. че не си очаквала да те пита и си казала не от паниката и вулнението или пък му кажи че тогава си имала някакви проблеми с някой, не си била в настроение и заради това си му отказала.. все пак това влияе много..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33