.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Спешно имам нужда от съвет

Здравейте!
    Моля ви за съвети, без да ме хокате, защото знам каква глупост направих и сега си блъскам главата в стената... Вчера правих секс с презерватив, момчето свърши, всичко ок. Но 30 мин по-късно пак го направихме - без презерватив. А не беше пишкал,нито измил, нищо. Вкара го само няколко пъти, не е свършвал.....но ми е супер притеснено. Та ...знам колко е тъпо, но какво бихте направили в моя случай....да пия ли ескапел или не.? ...овулацията ми беше минала преди 2 дни ....не бях в овулация демек..но не знам супер много се притеснявам.Помогнете ми. Кажете си мнението.

правила съм го и нищо не е ставало ... мисля че няма проблем...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

След 10 дена си направи тест за бременност
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф ... Защо повечето момичета тук мислят за последствията пред свършен факт?!Всяка ходи се е*е както й е кеф,а после пие Ескапел ... Това са хапчета,а не бонбони бе хора!!!
    И айде по-спокойно!Аз от както се помня винаги съм правила секс без презерватив и (да чукна на дърво) дори до пиене на Ескапел не се е стигало!!!

sled vr si napravi test nemislq 4e si styva da pie6 hap4e.......

Град
    V MoQtA StAq
    По-спокойно
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Оффф ... Защо повечето момичета тук мислят за последствията пред свършен факт?!Всяка ходи се е*е както й е кеф,а после пие Ескапел ... Това са хапчета,а не бонбони бе хора!!!
    И айде по-спокойно!Аз от както се помня винаги съм правила секс без презерватив и (да чукна на дърво) дори до пиене на Ескапел не се е стигало!!!

И ся децата ще го вземат, като пример за подражание, ще правят безразборен секс без презерватив, после пак ще има "бременна ли съм или не"

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Абе то нищо че съм момче да зема и аз да глътна 1 ескапел да ми стане хубаво

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че защотот и аз съм го правила така и да чукна на дърво нямам беб още ,но наистина сле 2 седмици може да си направиш тест за да си сигурна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Можeше да се изпикае или измиe нищо нямаше да му стане.След 14 дни тест.

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Дааа... Задължително тест

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    Хасково
    Една моя приятелка забременя така.. Добре че имаше 18 а приятеля й е по- голям та се оправиха.. Не си прави сама заключения и тичай по най- бързия начин за Ескапел!

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn

ми те и без тва тука целия форум си го пият като бонбони, верно що не вземем всички да си пийнем...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn

ми те и без тва тука целия форум си го пият като бонбони, верно що не вземем всички да си пийнем...
    Нали а поне вкусни ли са?

Ми не съм пила още и сигурно съм единствената заблудена от форума дето не е пробвала...но има време.

Ми не съм пила още и сигурно съм единствената заблудена от форума дето не е пробвала...но има време.
    Аз ако почна да продавам в форума Ескапеле ще забогатея ..

[b] ^^ Верно си е, сигурно Ескапел е най-продаваното лекарство сред младото поколение...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз лично не бих пила. Не смятам, че има нужда. Ако мислих, че имаше, щях да го напиша.

Относно всички дечица, които пият безразборно Ескапел, не знам как ще се оправят тези дечица, когато минем към системата в ЕС. (май трябваше да кажа в останалите страни в ЕС)
    Вече в големите аптеки един Аулин не можеш да си купиш без рецепта, камо ли Ескапел.
    Не им завиждам просто..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Аз лично не бих пила. Не смятам, че има нужда. Ако мислих, че имаше, щях да го напиша.

Относно всички дечица, които пият безразборно Ескапел, не знам как ще се оправят тези дечица, когато минем към системата в ЕС. (май трябваше да кажа в останалите страни в ЕС)
    Вече в големите аптеки един Аулин не можеш да си купиш без рецепта, камо ли Ескапел.
    Не им завиждам просто..
    Еми аз препоръчвам да се запасявате от сега в мазето

Не е нужно да пиеш според мене .. То почти няма шанс да е станало нещо и ако има то той е нищожен ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си