.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ne go razbiram

ne go razbiram

Историята ми започва някъде отпреди 2-3 години, от тогава се познаваме с А. Аз бачкам в едно кафе, а той е най-добрият приятел на шефа ми. Още от началото забелязах, че А. е хубавичък, но ние бяхме просто познати. Тук е момента да вметна, че аз съм на 21, а той на 31. С течение на времето моето увлечение към него се засили и аз реших да пробвам да го заинтереувам. За мое голямо съжаление нищо особено не се получаваше. Развръзката стана точно на тази Коледа, за моя радост се свалихме.Бяхме в тях, но не правихме секс, за което супер мн съжелявам. След случая сме се засичали за малко, държим се сякаш нищо не се е случило.
    Проблемът е в това, че аз мн искам да го чукам, а досега не е имало някой, който да ми откаже. Не че съм красавица, ама мъж отказва ли? А. май е първият, не знам защо. Имахме и втора свалка, но и тя не завърши по искания от мен начин. Затова, аз понеже съм си директна му казах в прав текст "за кво не правим секс, искам да ме чукаш" а той ми отговори някви тъпотии- че хубавите неща стават бавно и такива локуми.
    Не го разбирам тоя човек,усещам, че го възбуждам, ама що не стигаме никога до секс... Само недей ми обяснява, че не иска само да ме ебе , а нещо повече, щото ако беше така щеше да ме търси по-често,а той не го прави..
    Кажете ми какво да правя. Само за него мисля, навила съм си на пръста, че трябва да го имам. HELP ME....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Деа знам, разбери се с шефа ти някой път като затворите заведението той да се разбере с него да иде там и ти да го чакаш в романтична обстановка по бельо, пък и ако тогава ти откаже, ебати песа
    АКо имаш други проблеми, ела при мен. С удоволствие бих се изчукала с теб.

Може да има проблем с инструмента и да го е срам да сподели Това че мъжете не отказват не е вярно !!!
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Голям фен
    Хах сигурна ли си , че със шега ти са приятели по този начин по който си мислиш ...

Град
    гр. Пловдив
    ^ ааааааааааааааааааааа ахахаххахахахахахааааа

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Може пък момчето наистина да не иска да прибързва ве Не всички са някви секс-маняци Ако иска нещо по-сериозно, а вече знае твоите намерения докъде се ограничават може и за това да не те търси толкова често
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Е там...
    ти си на 21 а той на 31

мда...

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ти си на 21 а той на 31

мда...
    явно има семейство и деца, бе, не е трудно да се досети човек.
    макар, че аз съм имала такива навитаци. хаха

и такаа, сега остава въпроса защо аджеба пича се дърпа, и аз не мога да го повярвам, нереално ми се струва...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: ne go razbiram

Истинския сваляч първо създава привличане след това показва доверие и чак след това прави секс. Ти прескачаш първите две стъпки и той с право ти отказва. Капиш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Той няма нито жена, нито деца, нито дори в момента и сериозна приятелка.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от seksito
    Той няма нито жена, нито деца, нито дори в момента и сериозна приятелка.
    So what?

Определено на виждаш по далече от носа си, нямам време и желание да ти обяснявам нашироко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не можеш да имаш всичко Трябва да отвикнеш да получаваш всичко, което искаш. Не всяко момче в случая мъж трябва да е съгласен да прави секс теб, само защото си му казала "искам да ме чукаш"
    A.D.I.D.A.S.

Най-лошото от всичко е, че ти си на 21 години, а искаш съвет от тийнейджъри в интернет форум.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Най-лошото от всичко е, че ти си на 21 години, а искаш съвет от тийнейджъри в интернет форум.
    Верно, това е тийн форум

Град
    < 33
    Омг казала си му "искам да ме чукаш" ? О год Ем честно да ти кажа , на мене , ако ми кажат така .. Пхаха На мен ли ми се струва или си яко загоряла за секс?Като толкова мн искаш хвани си някой от тея дето "ти пускат" и си задоволи желанието .. М не съм и много сигурна ,че иска да прайте секс щом го отлага , ама както и да е ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си