- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как спестявате пари?
сьбирам от всеки по една стотинка![]()
![]()
![]()
Де да беше...Първоначално написано от Corporatedesign
За това още не са пуснали цена, но се говори за 1500+ паунда![]()
![]()
Много пари дееба! Кожодери!
Не е SI. Пък и няма на кого да стана 52-54 номер.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Grumpy old madman
Имам баси гениалната идея! Вместо да спестявам, ще инвестирам. За тия пари купувам опитна джебчийка от пазара за булки в Пловдив (срещу френската, ама там са без пари) и я пращам да събира! След 3 месеца ще имам И за голф, после препродавам с печалба!
Grumpy old madman
На мен на скоро ми уедриха 5 лв от стотинки по 1 и по 2Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
НоватаРелигия, в повечето магазини много биха ти се зарадвали, може освен в банка да опиташ и там - винаги имат нужда от дребните, а повечето хора им се изтъпанчват с банкноти по 20 или 50 кинта..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това със снимката в портфейла е малко като снимки на манекенки на хладилника![]()
Еми не знам, при мене нещата са лесни- или искам или не. Друга мотивация не мога да намеря, седна ли да мисля нещо считай, че съм се издънила. Няма не може, Илиана скача![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
омг, само аз ли не съм събирала/пестяла за нещо евър?![]()
това, разбира се, не означава, че винаги съм имала кинтите да си купя това, което толкова много искам, но пък съм забелязала, че ми е по-лесно да се примиря, че няма да го имам (или поне на този етап) и да продължа да пръскам пари за глупости, отколкото да се ограничавам някак за някаква вещ... не ми е присъщо.
предпочитам да си изпия кинтите с приятели, носи ми повече емоция и радост.
но пък последните седмици ми изникват хубави идеи, за които ще се наложи да събирам, а най-добрият вариант, за да не си харча въпросните пари, е да ги дам на добър приятел да ми ги пази. така вероятността да се докопам до тях без бой се свежда до нула.
Собственост на Canis_Dirus
Това с приятеля действа.
Аз не мога да пестя..ама изобщо. И с един приятел решихме да си направим фонд ..за 3 месеца имахме около 360 лв. Но ги похарчихме супер тъпо - купихме си гуменки (еднакви! ).
Та исках да кажа, че освен снимката в портфейла приятеля също е вариант.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
И аз.Първоначално написано от FelisDirus
Страшна прахосница съм.
И дори и да искам нещо супер много, и да съм си казала, че този път ще си го купя, без да искам отделни кинти, си харча тези кинти, които уж са за него, и след това вземам нови от мама и тате. Да, ужасна съм.![]()
И ще пробвам това със снимката. :Д
Адски трудно пестя .
Винаги има нещо,което да ме изкуши малко повече и почти винаги се прецаквам![]()
Нямам метод за пестене .. и аз обикновено накрая искам пари от майка ми.![]()
.!.
Ami lishi se ot vsichko vuzmojno i spestqvai a i sushto mojesh da iskash drebni pari ot poznati edno lefche tuk edno lefche tam pet leva ey tam i taka mojesh da suberesh nqkva suma det shte ti pomogne![]()
Много лесно пестя, дори бих казал, че излишни пари не давам за нищо![]()
На вас момчетата ви е лесноПървоначално написано от kristo
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
И аз така. Не бих казала, че се лишавам от нещо, но съм страшно пестелива. Дори да нямам някаква цел, нещо, което да искам да си купя, парите се пазят.Първоначално написано от kristo
Боже горят ми джоба...![]()
![]()
просто спестяването ми е слабост.... тря да искам нещо наистина мн че да спестя за него...
Аз съм момиче и имам адски много спестени пари,винаги имам,но в крайна сметка си ги изкарвам,а не искам на мама и татеПървоначално написано от BqlaLiniq
Пари се изкарват,не се пестят!!!!
ако е нещо, което наистина много искам си отделям от месечните или седмичните доходи определена сума, която искам да спестя и я давам на някой приятел да стои в него и да не ми я дава до определена дата![]()
Е да виж когато ги изкараш сама после ще ти е някво тъпо да ги харчиш за простотии, докато ако някой ей така ти ги дава..Първоначално написано от SoFarSoG00d
Ма пък в крайна сметка е*и му майката веднъж се живее, ако сега почна да събирам 5 хиляди лева за 1-2 години да речем и точно ги събера и умра ? Вместо в последните си мигове аз да съм се разбила от всякъде аз съм се лишавала от нещо, за да имам друго нещо, което в последствие няма да имам..
Аз се успокоявам с тая мисъл![]()
А ако искам да събера някой лев - къшета...скривам ги от себе си![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Когато започнете работа и разберете как се изкарват пари,друга песен ще пеете(за тези,които все още не работят).
Bullshit.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Работя и пак пръскам яко. Пари в мен не се задържат повече от 3 дена.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Че като не ги харчите тия пари, за какво работите? Да си ги имате в спестовен влог? Че те спестовните влогове са на загуба - 3% лихва при 4-5% инфлация - губите по 1-2% на година.
Grumpy old madman
Зависи от човека,мога да кажа,че взимам добри пари,ама си събирам за хубава кола и жилище,така че,човек като си постави цел,не пръска пари.
Когато работих, и аз бях така... но пък си имах осигурена храна, дом, платени сметки и т.н. Затова си мисля, че ако живеех сама, щях да харча по-разумно... но тъй като паразитирам на гърба на родителското тяло, често се оливам.Първоначално написано от FelisDirus
Ако си наложа, мога да спестя пари. Само в началото е трудно, после дори не мисля за тях.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Е как успяваш тогава?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...