- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли потенциал ?
Според вас дали тази песен да стане №1 ?
Пускам темата тук понеже, ТУК има теми за Мадона и ЕвровизияЗа това моля темата да не бъде местена
Ако някой мисли че може да направи по-добро качество нямам нищо против да сподели на ЛС
До 27-8 няма да мога да му отговоря
Това е от мен. Извинявам се за правописните, пункуационни и всякакви други грешки, причината е в мен и blizzard
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
колебая се между "Защо ни занимаваш с глупости" и "Не ми пука"
избрах "не ми пука"![]()
Важното е че излезна преди 3-4 часа![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Една от любимите ми групи,а песента е супер смислена и готина,а и замисли се колко хора ще гласуват не само за песента,ами и за самите Depeche Mode.Аз съм за!
И на менПървоначално написано от MostHated
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не ми се отваря линка коя е песента?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не очаквах но тази песен ме зариби доста здраво, от неделя, когато е качих до днес поне 300 пъти съм е чулЛошото е че ще взема да ме зариби да им ида на концерт
![]()
No chance
Грабна ме песничката![]()
Качих и рип на официалният видео клип
Ето ->
Не мисля...
+1 А и не ми пука особеноПървоначално написано от Lucho
![]()
Слушах я преди 15 мин .. хареса ми,но не ми дреме дали ще стане "номер 1"![]()
.!.
Примерно да спечели грами или някаква друга наградатова е идеята
иначе сега се опитвам да е обработя още малко и да и повиша качеството, но на сорса който полвам това е оптималното
![]()
Еми, баш номер едно не знам дали ще стане, но е хубава. (:
Може би,на мен много ми хареса![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ето това е версията [ur=http://store4.data.bg/gypak/Depeche%20Mode%20-%20Wrong%20(hq).mp3l] CLICK [/url] с най-добро качество, преработно е през системата X-fi на плеърами и по-добро качество до великден (20 април) едва ли ще има![]()
Никога ама никога няма да гласувам за някаква такава глупост. Depeche Mode sux... Пълната простотия.... Песента е зле... Дори и текста да си струва звученето е под всякаква критика. Всички песни са им еднакви.
As S1m
KuRwA
![]()
hm........koq pesen ? O.o
Охооо,новия сингъл!Страхотна песен,отначало не ме грабна мн,но след второто изслушване вече бях безвъзвратно зарибена.
Гласувах за Да,при това тотален!
![]()