Мисля че малко прекалявате

Може да се живее и без любов...
Просто трябва да се научите да виждате дребните неща в живота

Например вълните на морето. Неповторимо удоволствие е да ги гледаш, да пиеш Пепси и да ядеш сладолед, провесил крака от кея, а под теб вълните да си се пличкат

Това направо ме изпълва(првя го след всеки изпит

). А пък не е любов...
Или пък разходка в гората в мрачен ден. Ако има мъгла - перфектно. Разкарваш телефони, кредитни карти, пари, документи, официални обувки, тъпият костюм... слагаш някакви наистина удобни дрехи и хващаш гората. Вървиш, тичаш. Поточета, долинки, даже понякога гониш лисици :P (адски са бързи гадовете). И така докато не ти остане дъх
Любов е, любов е.
Примери още стотици... човек може да си е щастлив и без любов. Само че за всеки нещата които го карат да се чувства щастлив са различни, въпроса е да ги открие. Не вярвам на някой да му допадне това което правих допреди половин час, макар че мен си ми харесва и ме кара да се чувствам на седмото небе

Виждате ли какво прекрасно има в това да слушаш
"Dj. Rynno feat. Sylvia - Save Me", пред теб да има 3 24" монитора, вързани към един компютър, понеже не ти достига площ за multitasking? Не? А пък мен ми харесва

Изпълва ме. Особенно когато видя как двугигабитовата свързаност на мрежата изнемогва, а на всеки десктоп има по няколко progress bar-a които се мъчат да драпат напред - тогава мога да се изстрелям направо в орбита около Земята и да си обикалям от кеф. Това едва ли би изтръгнало от друг човек и най-малката положителна емоция
Лесно е, просто трябва да откриете какво ви прави вас щастливи, като не е задължително това нещо да е свързано с любов.

Първоначално написано от
assd
...толкова много нощи се питах и ще се питам, защо мечтите не се сбъдват?
Защото ако се сбъднат престват да бъдат мечти и стават чисто и просто реалност

Замисли се за дълбокият смисъл на самата дума "мечта", зарежи поетическите възгледи. Всъщност, хората работят активно за да унищожат мечтите си и да ги превърнат в реалност

Иронията в самото понятие ми допада...

Първоначално написано от
AFT
Второ, всяко човешко същество се стреми към нея. Тя е на първите места сред неговите потребности.
Чак пък на първите места

Хърли един бърз поглед на
това тук. Пирамида на потребностите на Маслоу(или както там му се изписваше името на български, гинкоприма ми свърши).
Пирамидата е по-голяма от тази, направена в сайта. ;] Но дори и да не е, дори и да гледаме нея, любовта идва след храната и подслона. Не идва след 100 годишен сън или 10 години не-знам-си-кво образование, сеш се? (: Затова и целия този раздел се къса по шевовете от теми, за разлика от останалите. ^^
Че повечето хора ще се стремят да намерят любовта в някаква форма - вероятно е така

Но не е задължително за да съществуваш и за да бъдеш щастлив
Задължително е. Няма човек,който да не е изпитал любовта.