.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Мисля че малко прекалявате Може да се живее и без любов...

Просто трябва да се научите да виждате дребните неща в живота Например вълните на морето. Неповторимо удоволствие е да ги гледаш, да пиеш Пепси и да ядеш сладолед, провесил крака от кея, а под теб вълните да си се пличкат Това направо ме изпълва(првя го след всеки изпит ). А пък не е любов...

Или пък разходка в гората в мрачен ден. Ако има мъгла - перфектно. Разкарваш телефони, кредитни карти, пари, документи, официални обувки, тъпият костюм... слагаш някакви наистина удобни дрехи и хващаш гората. Вървиш, тичаш. Поточета, долинки, даже понякога гониш лисици :P (адски са бързи гадовете). И така докато не ти остане дъх
    Любов е, любов е.

Примери още стотици... човек може да си е щастлив и без любов. Само че за всеки нещата които го карат да се чувства щастлив са различни, въпроса е да ги открие. Не вярвам на някой да му допадне това което правих допреди половин час, макар че мен си ми харесва и ме кара да се чувствам на седмото небе Виждате ли какво прекрасно има в това да слушаш "Dj. Rynno feat. Sylvia - Save Me", пред теб да има 3 24" монитора, вързани към един компютър, понеже не ти достига площ за multitasking? Не? А пък мен ми харесва Изпълва ме. Особенно когато видя как двугигабитовата свързаност на мрежата изнемогва, а на всеки десктоп има по няколко progress bar-a които се мъчат да драпат напред - тогава мога да се изстрелям направо в орбита около Земята и да си обикалям от кеф. Това едва ли би изтръгнало от друг човек и най-малката положителна емоция

Лесно е, просто трябва да откриете какво ви прави вас щастливи, като не е задължително това нещо да е свързано с любов.

Цитирай Първоначално написано от assd
    ...толкова много нощи се питах и ще се питам, защо мечтите не се сбъдват?
    Защото ако се сбъднат престват да бъдат мечти и стават чисто и просто реалност Замисли се за дълбокият смисъл на самата дума "мечта", зарежи поетическите възгледи. Всъщност, хората работят активно за да унищожат мечтите си и да ги превърнат в реалност Иронията в самото понятие ми допада...

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Второ, всяко човешко същество се стреми към нея. Тя е на първите места сред неговите потребности.
    Чак пък на първите места Хърли един бърз поглед на това тук. Пирамида на потребностите на Маслоу(или както там му се изписваше името на български, гинкоприма ми свърши).

Пирамидата е по-голяма от тази, направена в сайта. ;] Но дори и да не е, дори и да гледаме нея, любовта идва след храната и подслона. Не идва след 100 годишен сън или 10 години не-знам-си-кво образование, сеш се? (: Затова и целия този раздел се къса по шевовете от теми, за разлика от останалите. ^^

Че повечето хора ще се стремят да намерят любовта в някаква форма - вероятно е така Но не е задължително за да съществуваш и за да бъдеш щастлив
    Задължително е. Няма човек,който да не е изпитал любовта.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    както казва 1 фр... живеят само влюбените,останалите просто съществуват

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    o.O
    имаме съученик на Шекспир!!!:Д

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    o.O
    о, имало и начетени хора тук, тъкмо щях да пиша този да не е Шекспир

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    o.O
    Ама тоз Станчо123 отсъствал от училище,когато са преподавали Шекспир.Ако де нали имаме човек,които познава Шекспир.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Всичко си е относително.Не си казала каква точно любов.Но поне малко или много почти всеки е изпитал такова някакво чувство вътре в себе си,дето не може да го опише.Но знаеш ли на какво е способен човек на 100%
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Мисля че малко прекалявате Може да се живее и без любов...

Просто трябва да се научите да виждате дребните неща в живота Например вълните на морето. Неповторимо удоволствие е да ги гледаш, да пиеш Пепси и да ядеш сладолед, провесил крака от кея, а под теб вълните да си се пличкат Това направо ме изпълва(првя го след всеки изпит ). А пък не е любов...

Или пък разходка в гората в мрачен ден. Ако има мъгла - перфектно. Разкарваш телефони, кредитни карти, пари, документи, официални обувки, тъпият костюм... слагаш някакви наистина удобни дрехи и хващаш гората. Вървиш, тичаш. Поточета, долинки, даже понякога гониш лисици :P (адски са бързи гадовете). И така докато не ти остане дъх

Колкото и глупаво да ти се струва, това аз го наричам любов към живота.
    |=
    Don't worry, be happy!

axa..
    love me

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Колкото и глупаво да ти се струва, това аз го наричам любов към живота.
    |=
    За "любов към живота" по-скоро могат да се приемат инстинктите за самосъхранение

Отплсенах се да пиша лекции на теми в които хич ме няма, самосезирах се и ги изтрих.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

може ли да се живее без любов?

Може да се живее без любов и сам може да се живее дълго време, но винаги ще има едно "липсващо звено", което придава смисъл на всичко.

Гадно е, че се е случило точно така с теб, но не съжалявай, колкото и странно да ти звучи това в момента. Радвай се, защото си обичал и си бил обичан. Можеше да не знаеш какво значи това и да се луташ в пространството, мислейки си, че си живял пълноценно.
    Слушам тежка музика, за да ми е леко на душата!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Любовта се среща в толкова много форми...към семейството,приятелите,пол овинката и какво ли още не...наистина няма как човек да живее без любов,представи си да си лишен от всичко,което изброих,какъв смисъл ще има живота ти?
    напълно съм съгласна,просто няма как да съществуваме без любов.Знам,че не отговорих на въпроса ти,но не знам как,по-добре да си мълча от колкото да казвам всякакви неща,които всеки ги знае.Опитай се да продължиш,колкото и трудно да е,пожелавам ти го най-изкрено,всеки заслужава да е щастлив
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен
    опитвам се да продължа, но тъпча на едно място... защото не мога да си обясня как е възможно "днес да обичаш, утре - не!" аз за съжаление явно когато обичам, обичам истински...

Град
    blg
    Nemoje da se jivee bez lubov.. dori i da nqmash fr tova ne oznachava che ne vlagash lubov v drugi neshta...
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

това, че го няма едно чувство от палитрата ,не означава нищо.Трябва да липсват всичките,за да си сигурев,че си мъртвец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си