.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Абе кво става с тия къни weeeeee

Здравейте!
    Искам да ви питам дали някой знае кво се случва с тия къни по магазините - от 2 месеца стоя с избили корени кафяви - а косата ми е черна.. /къносаната/.. непрекъснато ходя до аптеката до нас "Ремедиум" - супер голяма аптека и гледам за моята къна - индийска в малко зелени пакетчета с една индийка с точка на челото.. еми НЯМА я тъпата къна.. питам аз.. били ги спрели, защото щяли да им сменят опаковките и цената.. да бе трънци.. тия на баба ми.. ако е просто за една опаковка да я няма най-много седмица.. а аз вече 2 месеца ходя като олигофрен
    Гледам за другите къни - Арома /не я обичам хич/ я няма и нея.. и нея не я пуолучават от 100 години.. остана кое? НААААЙ-ГОЛЕМИЯ възможен БОКЛУК - Афродита.. ТОЛКОВА ГНУСНО нещо просто НЯМА.. отвратително.. веднъж я пробвах, косата ми стана с някъв ръждиво-лилав отенък/обещах си никога повече да не я ползвам, но отчаянието ме победи/, викам си айде ще я взема, може пък втория път да е малко по-успешен - даааа беее.. хаха.. 3те пръста кафяво в корените ми просто станаха малко по-тъмно кафяви - иначе разлика никаква - само дето с тая гнусотия стоя цели 2 часа и после като се почешам по главата - под ноктите ми чернилка ч седмица, колкото и да се мия.. а с тая супер яката индийската къна, която са ми я прели, стоя най-много 25-30 минути и косатаа ми става катранено черна - супер яка и като се почешам по главата, определено не ми остава под ноктите.. да не говорим, че афродитата така ми оцвети купичката, че не можах и все още не мога да я измия от оцветителите, а индийската никога не ми е боядисвала така купичката...
    описах ви всичко,з а да знаете кое да си вземете ако решите да действате с къна и АКО я пуснат отново скоро..
    аз не смея да мина на боя, защото косата ми ще се изсуши страшно много.. щото я тероризирам и с преса честичко.. та така..

Ако имате някво инфо за индийската къна или имате аптека, където можете да попитате, ще съм ви АДСКИ благодарна

п.п. индийската я има по магазините, но има само червена и руса.. черна няма..

Аз ще проверя, Ани.. само ми кажи как се казва самата къна, че нещо не разбрах.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз ще проверя, Ани.. само ми кажи как се казва самата къна, че нещо не разбрах.
    Ъъъъ.. познаваме ли се? много се извинявам, ако е така и не моге да се сетя

И мерси много, че ще провериш
    те са в кутийки, но вътре са самите пакетчета - зелено пакетче /и кутийска съответно/, отгоре пише "Henna" /"къна"/, пише съответния цвят и има нарисувана една индийка с червена точка на челото и стува 79-80 ститинки едното пакетче..
    Това е, с което мога да те опътя.. ако я пуснат скоро с нова цена сиг. ще е малко по-скъпа

Повече от фен
    Абе махни ги тия кани..на слънце косата ти става червена нали?
    btw аз има една зелена продълговата кутия Herbal пише 2 пакетчета + 2 балсама, ако ти върши работа..доколкото знам пак е индийска.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Ако намеря ще ти донеса в даскало.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Абе махни ги тия кани..на слънце косата ти става червена нали?
    btw аз има една зелена продълговата кутия Herbal пише 2 пакетчета + 2 балсама, ако ти върши работа..доколкото знам пак е индийска.
    Ама къна ли е? Не знам, тая къна не я знам.. иначе на слънце - ако съм си с нормалната индийска къна, която ползвам, косата ми пак си е черна и без отенъци.. но в афродитата единия път лилава.. сега лсед като се напрайх преди 1 седмица и нещо.. имам син отенък.. и е просто уникааално гнусно..

Град
    varnen4e,

ще издадеш ли самоличността си.. очевидно се познаваме, а от малкия ти аватар не мога да те позная

Помисли.. в един клас сме.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    Ами да къна е, индийска сега видях. Аз като се направя и после като започне да пада и ми става червен отенък, което е адски неприемливо за мен
    btw от Пловдив ли си, за да ти я дам или?
    А защо не пробваш в някоя друга аптека или с някоя друга марка?
    И аз в началото докато си намеря къна обиколих 1000 аптеки и накрая намерих. А най-лошото е че после боята не хваща докато къната не падне изцяло.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Герчееееееееееееееееее

Дано познах хахаха абе прилича ми н Герчето, ма дали е тя.. и що е с такъв ник, не е ясно

Ако не съм познала Ooops, както казва тази емотикона хаха

------------------------

BqlaLiniq,
    Ами от София съм, иначе пробвах нали ти казвам - пробвала съм и Арома /като цяло не е мн яка, но е по-добре от Афродита/ и Афродита - която е наааааай-големия боклук, който може да съществува на българския пазар.. напрао не си я зимайте никога, това е моята препоръка.. най-добре си е тая индийската.. нито отенък имаш, нито нищо

Не позна..
    Аз по цял ден ти казвам да внимаваш, а ти.. хич не слушаш...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    Абе Афродита и аз си бях взела - споделям мнението ти, но пък на една приятелка и стои много добре после. Различни коси, различни къни
    То и Индийските станаха боклуци, но за сега са най-добрите по мое виждане на нещата.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    varnen4e, имам колебания относно теб, хем приличаш на Герчето, хем стила на обличане не е на Герчето, което пък ме кара да се съмнявам за някои др мацки от нашия клас я направо издавай тайната

В един клас и не се познават
    Такава къна мисля, че има близо до 133 у-ще..на уличката на която е самото училище нагоре..нагоре и има една голяма аптека там винаги е имало голям избор на такива неща.....
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Хм, странно. В нашия град се продават, даже в петък една приятелка си купи черна с такава индийска с точка на челото.
    Сериозно? в кой град живееш??
    има ли някаква възможност ако аз все пак не намеря, да ми правиш по пощата с наложен платеж или както тма става, не съм мн наясно, ама така и аз ще ти платя и ти ще можеш да ми пратиш няколко пакетчета

Хахах...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Balooon
    В един клас и не се познават
    Такава къна мисля, че има близо до 133 у-ще..на уличката на която е самото училище нагоре..нагоре и има една голяма аптека там винаги е имало голям избор на такива неща.....
    хаха, нали... напрао ама нали й казвам, че имма съмнения.. ама.. не смея повече от тва да предполагам, че ще затъна още повече хаха
    а и не знаех, че изобщо някой от моя клас влиза тук
    /аз влизам смао когато вече не мога да измисля решение н някой проблем,з а да се допитам /

Ами освен да отида до 133то.. друго май не ми остава.. ама на графа няма в Ремедиума, в моя Ремедиум няма.. тва са ОГРОМНИ аптеки.. не би трбвало там да няма.. ама.. очевидно е, че е така..

Град
    Хахах...
    Key, ще се видим утре

Град
    Хахах...
    Key, ще се видим утре

Защо не ми пишеш в скайп?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Не позна..
    Аз по цял ден ти казвам да внимаваш, а ти.. хич не слушаш...
    Хаха, то кой ли не ми казва да внимавам
    няма как д си Гери всъщност, защото тя в момента е на изпит в НБУ.. в понеделник пак ми кажи да внимавам хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си