- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кучешка тема номер... поредна
Такааа тук си кисна и силно ме домързява да пиша в дог-а и ше питам тук. Спайк се е самообучил да събира мръсни чорапи на куп, което много ме кефи. Кофтито е, че после ляга върху тях и като си легнем вечер ми цъка на чорапи.Ясно ми е к'во поражда проблема - ловен инстинкт. Обикновено се въргалят в мърша за да не може плячката да не им усети миризмата. Как да го накарам само да ми събира чорапите, без да ляга отгоре?
Аз моите ги пера, ама след толкова години още не мога да убедя мъжете, че чорапите се перат след всяко сваляне.
п.п. Следващото, на което искам да го науча е да вдига дъската на кенефа.![]()
налиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
a kvo zna4i edno ku4e naro4no da te nastupva ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
![]()
"и вечер като си лягаме с него .. "
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не си разхвърляй миризливите чорапки из цялата къща. Тогава няма да има нужда Спайк да ги събира.
Аз все съм се чудила колко трЕбе да ти е скучен и скапан животеца, та да се друсаш кат' животно... Толкова се радвам, че няма да науча!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Предпочитам да друсам като животно от колкото да уча песа ми да вдига дъската на кенефаПървоначално написано от babity
![]()
Защо трябва да ти е скапан и скучен животът за да са ти интересни кучетата и да се интересуваш от тях.За мен те са много по-интересни и приятни от повечето хора.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
(headbang)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
А ти откъде знаеш с кого общувам или как живея изобщо?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
п.п. Френски булдог е.
То пак добре ,че събира чорапите,моята ги къса,както и всички дрехи,на които попаднеама нищо шоу има!!
зарибява теПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пхах! Поне не се изказвай неподготвен, че е смешно.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
В този форум съм то бая време и ако си направиш изобщо труда да погледнеш постовете ми можеш да спреш да пишеш глупости. Ей така, колкото за разнообразие. Това, че кучетата са ми страст нямам намерение да го крия от никой. Само заради факта, че има неща, които не можеш да осмислиш, не значи, че хората с различни от твоите интереси (ако изобщо така мога да ти нарека?!) са а-социални.
значи е подлецПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
И една мусака да врътне във фурната а..?Първоначално написано от babity
Първоначално написано от AnincetoSexy
Същата, като теб.Първоначално написано от SoFarSoG00d
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!