- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката за първа среща
Според вас трябва ли целувката на първа среща да е с Език??? Вчера имах среща с едно момиче и като я изпратих леко ме целуна по устните (без език) и си тръгна ... И сега се чуствам че не съм свършил работата както трябва -.-
ACϟDC
Est 4e ne e zaduljitelno .. stiga da si otvurnal, a ne prosto da si sedql s zamruznali ustni![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Не е задължително много ясно![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
az nikoga ne celuvam momi4e na 1va sre6ta ... 4ak na 3ta ... li4en podhod xD ne raboti![]()
Първоначално написано от Enough
li4en podhod xD ne raboti
![]()
ACϟDC
Защо трябва началото да е толкова обвързващо ?
Тя сама е показала , че предпочита да го дадете по-леко !
Това трябва да ти е презумцията за по-нататък ;]
С език???Първоначално написано от beb4yy
ACϟDC
А..за мен хич не е удачно да се измляскам на първа среща...веднъж само ми се е случвало и още ме е яд...втора,трета-да,но на първата
![]()
Другия път се реванширай и й няври езика до сливицитее![]()
ммм имала съм 1 такава мн кратка връзка ( 1 седмица) в която момчето ме целуна на първата среща.. беше сладур и не се дръпнах.. но предпочитам да поиз4аквам с целувките поне до 3-та среща
"ТРЯБВА" е тъпо да се употребява в случая.Няма някакъв эакон или правило,което да се спаэва.Както дойде - така.Беэ много мисъл стават теэи неща обикновено.И що да не си "свършил нещата" както трябва?Целунала те е все пак - не е беэ нищо.Ако не я кефеше,нямаше и това да направи.С еэик,беэ еэик - няма эначение.Важното е,че ти е покаэала,че я кефиш.
[size=7][b][u]fosse cos
Кви целувки, кви измишльотини.
Направо в леглото на първа среща и после се наслаждавай на дълга, здрава и пълноценна връзка до края на дните си.![]()
Не не смятам,че трябва на първа среща да целунеш момичето с език. От вратата за краката,трябва да се действа по полека. Поне според мен.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Както го почувстваш![]()
На първата ни среща с приятеля ми той тръгна да ме целува, а аз несъзнателно му пуснах езикАз се засрамих,а на него му хареса (то и на мен ми хареса де).
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
ne e zaduljitelno da e s ezik
На първа среща никога не се целува с език!!!!!
Ами имала съм и от двтаа типа 1-ви срещи но нз по романтично е когато е без език ...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
това е много растегателен въпрос
Няма строго определено правило кога да е първата целувка.. когато се случи - тогава.. Но лично според мен целувка с език е по - удачно след първата среща
Иначе не се притеснявай - щом момичето те е целунало, значи я кефиш![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от kobrichka
![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Всеки го предпочита различно![]()