- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СлЕд една година?
аз и на 50 са радвамПървоначално написано от valdesbg
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ще ти кажа, че не си заслужава. Ако е за човека, за който мисля, че говориш. Освен ако нямаш някакво маниакално чувство да те нараняват.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми обичам и не мисля така съм от месеци искам да си поправя грешките ти знаеш НелПървоначално написано от Wrathchild
ква съм неискам нараняване искам да с върна шанса обичта искам ПРОСТО ВТОРИ ШАНС!!
Ni6to ne ti pre4i da opita6 nali taka.
Трудно,но си зависи от вас.А и ти трябва да си помислиш сериозно дали вярно го искаш или не? А не само,защото ти липсва,защото него ще го хване манията за притежание и тогава едвам се отърваваш.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Зависи .. Ако чувствата са изстинали от другата страна и е щастлив/а с приятеля/ката си , няма смисъл.Ако все още обаче има чувства между 2мата може би си струва да опиташ / мисля , че нищо не губиш /.![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Не губя, но донякъде сега се държи отвратилно когато аз се държа супер добре почва да псува и такива и единственото което след време мога да загуба е достойнството което така или иначе почти го затри.
...Винаги си струва да опиташ,но в този случай трябва да си прецениш дали според теб нещата ще се получат този път.Аз лично не бих го направила,старая се да гледам винаги напред в бъдещето....в миналото остават само хубавите спомени.Но пак ти казвам струва си да опиташ,стига да не бъдеш наранена отново.Айде успех и после разказвай какво е станало![]()