.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    П.п: екстра ма траа имам 1000 лв в мене та да ви почерпа
    Какво са 1000 лева между приятели

(не бе ние сме скромни около 100-тина ще стигнат )
    аз и на 50 са радвам
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ще ти кажа, че не си заслужава. Ако е за човека, за който мисля, че говориш. Освен ако нямаш някакво маниакално чувство да те нараняват.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ох Зависи,но все пак всичко е възможно.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ще ти кажа, че не си заслужава. Ако е за човека, за който мисля, че говориш. Освен ако нямаш някакво маниакално чувство да те нараняват.
    Еми обичам и не мисля така съм от месеци искам да си поправя грешките ти знаеш Нел ква съм неискам нараняване искам да с върна шанса обичта искам ПРОСТО ВТОРИ ШАНС!!

Ni6to ne ti pre4i da opita6 nali taka.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Трудно,но си зависи от вас.А и ти трябва да си помислиш сериозно дали вярно го искаш или не? А не само,защото ти липсва,защото него ще го хване манията за притежание и тогава едвам се отърваваш.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    < 33
    Зависи .. Ако чувствата са изстинали от другата страна и е щастлив/а с приятеля/ката си , няма смисъл.Ако все още обаче има чувства между 2мата може би си струва да опиташ / мисля , че нищо не губиш /.
    Actions speaks louder then words .. >.<

Не губя, но донякъде сега се държи отвратилно когато аз се държа супер добре почва да псува и такива и единственото което след време мога да загуба е достойнството което така или иначе почти го затри.

...Винаги си струва да опиташ,но в този случай трябва да си прецениш дали според теб нещата ще се получат този път.Аз лично не бих го направила,старая се да гледам винаги напред в бъдещето....в миналото остават само хубавите спомени.Но пак ти казвам струва си да опиташ,стига да не бъдеш наранена отново.Айде успех и после разказвай какво е станало

Ще разкажа обещавам {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си