Веско (7в) - Мисля, че не харесват моето бърборене в час, а харесват мен самия. По този повод искам да разкажа това: Моят живот започва в софия така както разбрахте аз съм се родил в софия мирен и едновремнно шумен град. Аз съм се родил точно на коледа, много пъти съм се питал защо на коледа затова намерих отговор. Че съм коледен подарък. Аз все още мисля, че майка ми и баща ми са пратили писмо до Дядо клоеда да ме получат и той ме е изпратил в една светло прозрачна кутия. Скоро идва клоеда и трябва да събирам пари, за да купя подаряк и той събира пари за мен да ми купи за коледа и за рождения ми ден. На брат ми гаджето е много хубаво момиче. Аз ходя на училище и нищо не се случва освен обикновените работи - момичетата да правят сексуален тормоз на Филип. Те го изнтасилват всеки ден и пищи и пищи.
Лола (7в) - Не харесват у мен това, че съм отворена. А за това какво харесват у мен питайте тях. Не ми пука какво мислят за мен. Всички са тъпи.
Дейзи (7в) - Мисля, че не ме харесват, защото съм отворена и се дървя на всеки. А ме харесват, защото съм добра.
The Rat - У мен нито харесват, нито не харесват. Сигурно съм хермафродит.