- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета за красиви нокти,коса и кожа
Пили ли сте някакви добавки за коса,кожа и нокти?
И ако да,от кои сте доволни?
Pila sym birena maq,ama ne pomaga.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Странно,на мен пък бирената мая ми помогна...
Колко време я пи?
Geritamin Neo,имам познати,които ги пията и са доволни,най-вече за косата.
пила съм бирена мая...и даже пак започнах да я пия...на мен ми помага и съм много доволна![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Аз бях 43 кг,започнах да пия бирена мая,докато я пиех не пълнеех,но три месеца по-късно неусетно качих 6-7 кг,това се оказа,че е от нея.А в миналото са давали на слабите дечица бирена мая за да пълнеят,така че тя е нож с две остриета,мисля,че Геритамин Нео не води до напълняване
Ami az izpih edna opakovka, zaedno s edni raztvorimi vitamini, t.k. po tova vreme imah izpiti i mi trqbva6e "podkrepa"Първоначално написано от bibi90
No inache sym q pila i zaradi pypkite, no ne pomogna.
Edna blizka, tq e lekarka, mi kaza, 4e birenata maq na ha4eta, ne e mnogo, kak da go kaja, istinka.Po- imala efekt technata, koqto obache mojesh da si nabavish ot nqkoq birena fabrika.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
никога няма да пия такива хапчета![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аз пия Калмацин и забелязах, че ноктите ми станаха по-здрави.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Аз съм пила бирена мая и не напълнях.
И Ревалид съм пила,имеше ефект само върху косата като че ли![]()
А Мерц някой не е ли пил?
Какво ви е мнението за тях?
Да и за Калмацин съм чувала добри отзиви,но аз искам нещо,което има ефект най-вече върху кожата и косата.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Защо?Първоначално написано от colymoly
Аз го пия от малко... няма месец. Предполагам, че трябва още време, но за сега не виждам ефект за кожата. А косата ми по принцип си е здрава, така че едва ли ще забележа нещо различноПървоначално написано от bibi90
Иначе ноктите ми наистина станаха по-здрави.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Пила съм Ревалид.Ноктите ми определено станаха по-здрави,но върху косата нямаше ефект.
i pri mene mai taka se poly4i ....izpila sym okolo 100 kapsuli,no nqma efektПървоначално написано от LadyInBlack
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пия рибено масло и като че ли има ефект
А Мерц някой не е ли пил?
Какво ви е мнението за тях?[/quote]
Аз съм пила Мерц ноооо... аз не ги пиех редовно и може би затуй нямаше ефект.![]()
Аз съм пила Мерц ноооо... аз не ги пиех редовно и може би затуй нямаше ефект.Първоначално написано от yozii
[/quote] ************************************************** ************************************************** ********************** В момента пия мерц и м мога да кажа че ноктите ми растат по барзо и косата ми е станала по дьлга някьде с 1 см( в смисьл не обикновенно както си ми расте ама и сьс Мерц) пия го от 2 месеца някьде..
![]()
Герикапсна мен ми помогна много
Аз се колебая между бирена мая и Мерц,кое е по-добро за косата?
Ако започна пак да пия нещо,искам да е някое от тези,бирена мая съм пила и имаше ефект,но съм чувала,че Мерц са по-добри.![]()
Е кажи кое помогна най-много де![]()
Първоначално написано от SoFarSoG00d
стига бе сега колко кг симайка ми каза да не си купувам
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()