.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

***пиърсинг на езика***

Здравейте.Искам да попитам дали пробиването на езика много боли/кар, че аз издържам на болка де, но все пак питам/ ии горе долу какви са цените за обица на езика в Пловдив-Кичука???

Има 1000 теми за пиърсинг на езика, потърси не чакайте само на готово.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не боли изобщо.
    Обиците сиг са както навсякъде-10-15лв.

Град
    Варна
    Много ми е смешно ей така , като почна да чета 10-15 лева за обеца . Да , аз имам обеца на пъпа , не на езика , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обецата трябва да е златна , за да се предоствратят каквито и да е възпаления и да се възприема чуждото тяло по-лесно от организма.
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Много ми е смешно ей така , като почна да чета 10-15 лева за обеца . Да , аз имам обеца на пъпа , не на езика , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обецата трябва да е златна , за да се предоствратят каквито и да е възпаления и да се възприема чуждото тяло по-лесно от организма.
    Къде си, бе, разбирачката!
    смЕх!
    Всичките ми обеци са от мед. стомана, както и на мои приятели/познати, в студиото си слагат нормална обеца, а не злато... ебати глупостите.

Боли след пробиването няколко дни, нищо страшно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Варна
    Добре , че не послушах нито аз , нито моите приятелки такива , като тебе. Златото е най-доброто решение , но естествено и по-скъпото. Но да ми кажеш , че медицинската стомана е по-добра от златото , в отношение да се носи постоянно... При златото дори имаш по-голяма свобода на избор
    Ноооо , нищооо , носете си , ако искате и сребърни обеци
    А и между другото в медицинската стомана се съдържа никел ( макар и малко ) , към който има много хора , които са алергични , включая и себе си
    Envoi moi ! ;]

Пак сбърка... най-добрият и най-скъпият метал за пиърсинг е титанът, но ти си се кичи с циганското злато и си мисли, че си много компетентна с една обеца на пъпчитууу.

бтв, титаниевата сплав е известна като медицинска стомана.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Варна
    Спирам да споря , защото оспамвам темата , но все пак аз говоря , когато съм компетентна , а не врели некипели. А ти чувал ли си за бяло злато ? Некомпетентността ти май е доста голяма.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ахахахахахахахахахахахахх аах злато, вика.Ахахахахахахахахахах хахаха.Теб да не те е дупчил някой козметик?

Град
    in your sweet dreams
    а за титан и мед. стомана чували ли сте .. няма значение окей
    пиерсинга на езика (доколкото съм чувала не споря с никого защото нямам) боли най-малко , аз лично имам под езика и там мога да кажа че не боли , ноо друго си е на езика та така че да се похвалиш скоро с обичка
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мен не ме боля изобщо и струваше 25 лв. не е толкова страшно
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

az su6to imam na pupa-obicata e ot titan...purvata koqto slojih be6e medna,othvurli mi q organizma,vtorata-zlatna,be6e su6to ad,probih go treti put i slojih ot titan.Treta godina vsi4ko si e nared!Vsi4ko e strogo individualno i otnositelno!ne nalagaite mnenieto si nad ostanalite,a prosto go izkazvaite,no tova e masovo povedenie na 90% ot suforumnicite!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Титана просто няма как да предизвика инфекции. Независимо от организма. Няма начин. За разлика от златото.

Но онази много хитра девойка, освен че изглежда цигански, ще има и бая проблеми на главата след време с това злато. Нейна си работа.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    2 месеца не можех да нося обици на ушите, заради златни такива Напълно безопасно е!!!

ти тъпа ли си НЕ трябва да е златна

Град
    Shumen
    Абее какво сте тръгнали да спорите като те дупчаТ ще ти предложат там някФи
    Аз имам от 2 години на езика и е сребърна няма ми нищо
    Стига сте се превземали НЕ БОЛИ :P Само в началото малко ще ти е гадничку с ``метал`` в устата

ем на мене са ми дупчили към три пъти еэика ама както и да е .. боли ако мислиш че ще боли иначе не боли толкова колкото каэват тъй че.. спокойно, иначе след тва леко с храната, тоест след ядене виж да има профилактика че една поэната така яко го эамърси и й се въэпали иии...така.. :P ай и успех

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от semi4ka
    Абее какво сте тръгнали да спорите като те дупчаТ ще ти предложат там някФи
    Аз имам от 2 години на езика и е сребърна няма ми нищо
    Стига сте се превземали НЕ БОЛИ :P Само в началото малко ще ти е гадничку с ``метал`` в устата
    Ако се дупчиш във козметичен салон ще ти предложат някакви, ама всичките ще са боклуци
    Бтв подозирам, че не ти е сребърна обицата на езика. 2 години да издържи е просто абсурдно. Медицинска стомана е най-вероятно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Сажелявам, че чак сега пиша, но сега имах време да видя кой ми е писал в темата.Таа за обицата ме хвана базе, защото едно момче ми разправи за един негов приятел, на който така му се е вазпалил езика и така се е подул от обица, че даже нямал празно място в устата-цялата уста заета с език!!!И бил и в болница от това.А уж се е пробил при специалист за 40 лева и е спазвал всичко.И сестра ми ми каза, че има вероятност да ми се възпали, дори и да спазвам всичко стриктно.Така, че аз вече се отказах от тази работа, тъй като предпочитам да си стоя без обица, от колкото да рискувам здравето си.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Сажелявам, че чак сега пиша, но сега имах време да видя кой ми е писал в темата.Таа за обицата ме хвана базе, защото едно момче ми разправи за един негов приятел, на който така му се е вазпалил езика и така се е подул от обица, че даже нямал празно място в устата-цялата уста заета с език!!!И бил и в болница от това.А уж се е пробил при специалист за 40 лева и е спазвал всичко.И сестра ми ми каза, че има вероятност да ми се възпали, дори и да спазвам всичко стриктно.Така, че аз вече се отказах от тази работа, тъй като предпочитам да си стоя без обица, от колкото да рискувам здравето си.
    брутално ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си