- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
аз съм против легализирането пък
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти припомня ли къде живеем...?
Да... там където, на мититинг в чест на Национални герои, политиците са псуват, там където, полицията помага на чужда гражданка да отвлече български деца!
"Цигари и алкохол на лица под 18 години не се продават!
ТОВА Е ЗАКОНА!"![]()
![]()
![]()
![]()
хахах, точно щото е забранено съседа праща 10 годишното си момченце до магазина за Боро и Сливова!И за наша ГООЛЯМА изненада, то се връща с тях!! хаххаха!
И Глобите за цигарите отдавна са въведени, не познавам никой който да е глобен!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Аз съм твърдо за легализиране на тежките и леките наркотици! Не ми минавайте с номера - "ама така и първокласниците ще почнат да си купуват...". Какво му пречи сега на един първолак да отиде и да си купи тревица или квото и да е било? Абсолютно нищо, стига да има номера на дилъра, да има достатъчно пари. Нито дилъра ще го върне нито нищо...
Поне така ще могат да се контролират (донякъде) субстанциите и няма да има умирачка от кофти наркотици. Примерно отиваш зимаш си от някъв шанаджия, дето си е садил коза на село и е пълния жмел, но за да хваща е решил да го 'надруса' с райд... Е познайте кво става ако, прекалиш с такова нещо. Или да си организираш среща и уж да си взимаш кокаин или пък конфети, а пък дилъра ти е смлял аспирин или там некво друго лекарство и ти го пробутва...
Цигарите са 500 пъти по - голям 'наркотик', а пък даже и 5 годишно хлапе може да отиде да си купи. Да не казвам, че са доста по - вредни от коза.
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден
Събрали се великите и тръгнали да мислят как да накарат народа да спре цигарите.Първоначално написано от Raybeez
- Ще ги увеличим на 10лв.
От вън се чува развълнуваната тълпа:
-Ние пак ще пушииииим !!!
-Ще ги увеличим на 20лв
-Ние пак ще пушиииим!!
-30лв.
-Ние пак ще пушииим!!!
50, 100..
-Ние пак ще пушииим!!
-Кои сте вие бе?
-Муфтаджиитеее !!!
пт - Цигарите каквото и да направят няма как народа да спре да пуши. А трева който иска ще намери начин да си намери и пак да пуши. Така, че какъв е смисълът на забраната...Тва за децата...10 годишните да пушат и аз съм против. Но скоро един приятел (който е много зле с наркотиците, напоследък само с тревата) ми се хвалеше и беше супер щастлив, защото някакви 10-13 годишни "мацки" го напушили като животно. Така, че какъв е извода....
Всеки от 10 до ... години може да си намери трева. А за другите наркотици аз съм свидетелка как две 12-14 годишни си говорят:
-Мале човеееек....вчера бях на 2 хапа и 5 линии...после и трева пушихме...цяла вечер не съм спала..."
- Аз само амфети и трева...нооо се чувства супер днес..
Така, че...мисля, че за сега няма кво да кажа.![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ако я легализират се губи половината тръпка и емоция.... къде е смисъла
Чавдаре, ти какво, емоции като оная на буната ли искаш? То ти тогава вярно, че малко късно се усети кой ни дойде на гости, ама представи си да бяхме само три момчета, дали нямаше да проверят как сме? Екстремни изживявания, фън са понякога, спор няма, ама...мога да мина и без постоянното оглеждане за дългата ръка на закона. Или монополите. xD
Да не говорим, че наскоро едно момче се опитваха да го осъдят за някакъв безбожен период...15 години на топло мисля че беше, за притежание на марихуана в размер на малко повече от два грама. Е lol. Знаеш ли колко доживотни са се натрупали дотук? xD
Raybeez, ако някой направи това, дори няма и да го задържат!
Пък ако случайно го арестуват с добър адвокат, може и да осъди държавата ! хаха
Няма да се учудя... !
Дядо ми е пушил, баща ми е пафкал, братовчет ми е пафкал, и аз пуша от време на време! Сега точно ще измислят как да ни спрат ... да е...
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
О това ако не е моят Гуру... моля ви,сър оставете ме да имам право на собствено мнениеПървоначално написано от NFW`
Kranky, aren't we?Първоначално написано от w0sh
Не че не си излагам своето мнение, вместо да не ти позволявам твое, ноо...е, каквото те прави щастлив. xD
кранки?
туй кво значи по инглизки?
Нещо като намусен, кисел, сърдит...виждаш ли, твоят гуру знае всичко. хД
ХАЙЛПървоначално написано от NFW`
Издухвам пушека...през носа. xДПървоначално написано от Raybeez
Ако възприемем "ние" като "сегашното поколение" то, не, ние не се женим на 18 и нямаме 4 деца...плющим се на 13 и правим по 4 аборта. И това е промяна в резултат от промяната на света. Какво, и тази тенденция да се постараем да запазим, понеже е много готина? Аз не желая да прегръщам всяка промяна, която се зададе на хоризонта.
Пуша, но честно казано не съм против да забранят и санкционират пушенето на обществени места...или изобщо. Е, ще е кофти за известно време, ама ще се преживее. Обаче да го забранят, не постоянно да качват цената на цигарите, понеже това леко ми намирисва на "А, пушете си, ама ни сипвайте повече кинти под предлог, че така се води войната с цигарите.". Булшит.
Raybeez, май не ме разбра. Става въпрос, че който си иска да пуши, ще намери начин!Било то през комунизъм или демокрация, с закон или без закон, особенно В БЪЛГАРИЯ!!!Ти излез от стъкления си свят и се огледай да видиш, че в България, законите не действат както трябва!
Кво ми говорш, че до година нямало цигари да можело да пушат! ... В реед ли си... разбира се, че ще пушат.
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Ся прегледах цялата тема, видях последния пост от 18-а страница, и първия твой от 19 страница.Първоначално написано от Raybeez
Извинявам се!
За заведенията съм напълно съгласен с теб.Но за на открито не мисля, че ще могат да изпълняват разпоретбите на закона....
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
спирам ги ... яко удрят по джоба...
то густо, то пусто
.ти.тъп.ли.си,бе?!Първоначално написано от mmKamm
Как.на.родителите.ще.им.е.вс е.едно,че.децата.им.употреб ват.цигари?!
Не.си.наред,чесно...
Против легализацията...
Ша си павкате в къщи със шопска салата с много сирене,винце(или ракийка) таратор с много чесън и сол и огромни порции пъжени картофи,това е за всеки сезон!
Мързи ме да чета, но съм ЗА.
Легализацията ще даде възможност за доста по-силен контрол върху марихуаната, отколкото забраната й.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
по принцип съм за ако се измисли някав строг контрол ама то в българия няма как да стане тайче по добре да не се
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Твърдо ПРОТИВ! Това с туризма си е пълна простотия, първо защото никой няма да тръгне да идва в България при положение че е адската скъпотия за няма нищо, второ длъжни ли са НЕпушачите да се тровят с вашият дим (тук визирам и цигарите!) ?! Е най се дразня като застана на спирката и някой чичко почва да си смуче цигарата и дима отива в мене ама на него не му пука... или пък като седна някъде на заведение с приятели, да съм принудена да си тръгна след 1 час просто защото очите ми стават на г*з или не мога да дишамОт тревата се затъпява и то доста сериозно! Какво искате, да се легализира и след 5 години населението в България да стане под нулата от към "интелектуални възможности" ли!? Не разбирам защо като се тровите, държите да тровите и околните.. ми добре бе, пушете си ама в колите си, в домовете си и в заведенията за пушачи!
Не знам,изобщо как подобне тема е дискутирана-ТВЪРДО ПРОТИВ!!![]()
^Заведения за пушачи няма, има само едно във Франция.Ако направят мислиш ли, че няма там да си пушим?