- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
О, има и още как! За имена не се сещам, но в София специялно има поне 10! Има в Сухата Река, Лозенец, Разсадника, Дружба и на още други места!Първоначално написано от MentallyBlind
изтъркано ама ще го кажа
здрав дух здраво тяло
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аве тревата пък какъв наркотик е![]()
така че и да я легализират и да не я легализират ИСТИНАТА Е ЕДНА ВСЕКИ ВТОРИ ПУШИ Я![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
твърдо ЗА ....
като гледам вие сте се разкатали в обяснения от бая страници, които ме марзи да изчета ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ае я си ебете путките майни е празняри
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
направо да я направят задължителна, не искате ли ?
Това, че на некви малки скейтърчета и дръмнбейсъри им се прищяло, не означава, че трябва да я легализират !
По-скоро проституирането трябва да се легализира, ама и това не си е работа
да се тровя ?!Първоначално написано от gsh
с какво с трева ?!
нека допуснем че тревата е също толкова вредна колкото алкохола и цигарите, въпреки че алкохола и цигарите нямат нищо положително, а тревата в някои държави я предписват като лекарство ....както и да е само допускаме че тревата е също толкова вредна колкото алкохола и цигарите ...и кво ми говорите че се тровя ?!
но както и да е всички думи са излишни пред фактите и статистиката.... колко жертви има от алкохола и цигарите ....и колко от тревата ...информираите се преди да плямпане тапотиите си ...или просто пропоснете да постнете поредния тъп пост по тема която нямате и идея ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Вие сте луди,бе.
Шо не се затворите некъде и да не излазяте,че иначе ше земете да са натровите с нещо.Селтаци.
Ако съдим по теб непушенето на трева не ти е помогнало кой знае колко ..тревата се затъпява и то доста сериозно! Какво искате, да се легализира и след 5 години населението в България да стане под нулата от към "интелектуални възможности" ли!?