- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
Тревата е дар от природата,така че не трябва да бъде изкоренявана и унищожаванаЧовек трябва да и се налаждава и да слуша Chill Out.
и тютюна по тая логика...Първоначално написано от SoFarSoG00d
друго е че ти се ебава мозъка... и отровните гъби са дар от природата отивай да ядеш примерно, и змиите са дар от природата... пусни си 1 отровна да те хапе![]()
всичко е дар от природата, стига да се исползва както трябва...
Raise your fist!
Всеки сам решава какво да прави с тялото си,то си е собственост на човека.А за Magic Mushrooms те растат свободно по българските планини и никой не отива да ги унищожава![]()
Значиии , има разлика м/у тревата и вече тия по - твърди нещица. Важно е да се прави разлика . Все пак ние не искаме да легализират гъбите и цяла българия да халюцинира ... въпреки че би било доста интирисен филмПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Тук става въпрос за обикновена тревата .
phah
Аз съм против твърдата дрога(синтетика),давам пример за гъбите,че нищо не може да бъде направено срещу употребата им,защото растат свободна на територията на всички български планини и лично съм виждала групичка от psychedelic откачалки да ги берат.
Не съм пробвала никога ,нито имам намерение![]()
За държава като нашата, не е хубаво такова нещо. Не случайно само в няколко страни в света е легализирана тревата. Дали е така, защото просто съзнанието на хората е високо и са либерални, или с цел съсипване на младите, като свободно им се продават такива неща, не знам. Но всеки които иска, си намира. Тъй че тва е формалност.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ако се легализира ще може и да се регули съдържанието на канабиноидите, което е добре, защото всеки ще знае какво пуши... Btw цигарите и алкохола вредят повече на здравето от марихуаната...(всъщност толкова неща съм чел за нея а никъде не съм чел за някакви странични/вредни ефекти)
не става нищо от наркоманите... сухи и смотани... работата е зле
а на България, точно това и трябва... наркомания! То сега е забранено и колко има, пък ако се легализира... не ми се мисли!
Raise your fist!
Вътреочното налягане се повишава, което е + за болните от глаукома, метемпсихоза, психоза, влияние на краткотрайната памет на човек, деморализация и регрес в мисълта, повишаване на кръвното налягане и заформянето на тромби, саливация, помага на болните от СПИН и РАК, да си живеят по - добре.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Дай Боже, един ден, България да е просто легенда.
ПП - Високо извисена духовно и ниско извисена морално.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Едно е наркоман, друго е тревоман.Много повече вредят алкохолиците, защото те хем на тях си пречат, хем и като се напият пречат на семейството си и на обществото.Тревоманите пречат само на себе си. Ако има легализация и ако се спазват законите, да се продава на лица над 18 години всичко ще е ОК, само че в БГ няма как да стане...Така че поне искам да се декриминализира.Първоначално написано от MostHated
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ти нормален ли си ?Първоначално написано от SWASTIKA
За MostHated: виж как аз пуша трева и имам по трезво мислене от тоя урод, дето търси внимание... Направи си извод!
Нека да вмъкна и, АКО Е ВЪЗМОЖНО, да спреш да споменаваш името ми, както и да е спреш да анализираш действията ми (било то постове или нещо друго).Първоначално написано от XceSS
Повторно благодаря. Изказал съм си мнението за теб, повтарянето на думите ми и влизането във спор със теб, ще ме бутне на твоето ниво, което никак не ми допада.
Asta la Vista (из постовете...)
Епа деба аз не виждам в поста си, да съм написал SWASTIKA, нито съм видял име(каквото и да е твоето).Ако мислиш за име или название или каквото и да било "УРОД" ми ок, на прав път си мойто момче.Време беше да прозрееш истината...
Първо че тревата води до психическа зависимост второ ,че много народ почва с трева и минава на тежки наркотици .От тези дето познавам ,които пушат редовно трева никой не блика от ум.
И като я легализират все едно ще контролират по лесно. Някой като си я гледа у тях все едно ще го намерят та да плаща данъци ,ако продава.
Твърдо против наркотиците!
Тревата за негрите, алкохола за белите!![]()
за мен ТРЕВОМАН=НАРКОМАН=ЛАЙНО
смърт дейбъ ваща мамъъъъъъъъъъ!
Raise your fist!
Абе пич гледай сега, не може да кажеш на некъв пич дето си пуши марияна 2-3 пъти в седмицата-наркоман и некъв дето си блъска херц всеки ден...Просто лошо говори в преценката ти.Първоначално написано от MostHated
кур бе смотани наркомани.
изпуквайте всичките нема да липсвате на никой.![]()
От части подкрепям...Първоначално написано от MostHated
Заради като тоя боклук нема се оправим никога...!Първоначално написано от carinaNebula
кво искаш бе,сельо?Първоначално написано от XceSS
![]()
Офф бате не ми се обяснява. Само ще кажа, че нито си запознат, изобщо с проблемите на наркоманите, нито си запознат с вредата от алкохола и цигарите, нито си запознат с проблемите на България, нито си запознат със социалния проблем на българското население.Първоначално написано от carinaNebula
ОК дреме ми на хуя, просто не искам да заприличам на свастиката и да разваляме темата на човека, така че си мисли квото искаш !
Вие правете квото щете , бе! Некой не ви кара насила да пушите трева , но не пречете на хората , които си правят кефа без да пречат на никого ! Вие виждали ли сте как алкохолиците се крият тайно да се наливат , защото не могат повече без алкохол и как си продават домовете за пиячка и всичко което имат , как бият семействата си докато не загубат и тах и накрая свършат до просешката тояга и не пукнат като нищожества с другите пияндета ?
А виждал ли си тревоман да си продава покъщнината за трева ? Или да не може да живее без нея ? Не , нали ? За мен алкохола и цигарите са 1000 пъти по-вредни , най-малкото , защото развиваш зависимост към тях . Защо тогава те са законни ? Нима тревичката , която не пречи на никой освен на употребяващия е вредна и трябва да бъде забранена ?
phah
А как ще се оправим като всички почнем да пафкаме трева и да се друсаме?Заради като тоя боклук нема се оправим никога...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да друсайте се за един по добър свят!Офф бате не ми се обяснява. Само ще кажа, че нито си запознат, изобщо с проблемите на наркоманите, нито си запознат с вредата от алкохола и цигарите, нито си запознат с проблемите на България, нито си запознат със социалния проблем на българското население.
ОК дреме ми на хуя, просто не искам да заприличам на свастиката и да разваляме темата на човека, така че си мисли квото искаш !![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от balon4eee
vijdal s1m ....
Raise your fist!