- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
Даже 299%...Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не разбирам да има нещо общо това с темата .Ако толкова се интересуваш от София съм .
phah
"Да извървиш целият път от бонга до иглата"
Абстиненция за вас прошляци!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Това за мен е въпрос на личен избор .Първоначално написано от InitialD
phah
Аааа за личният избор нищо не съм казал ... друсайте колкото искате толкова по -добре за мен и останалите чисти хора!Първоначално написано от balon4eee
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от XceSS
![]()
![]()
Имам предвид , дали от тревата да минеш на херца е личен избор , а не тревата да те кара да искаш перца или др .Първоначално написано от InitialD
phah
Абе квото искате си говорете за наркотиците, но не може да не се съгласите, че е ЛЕКО несправедливо, това за убийство и 1 ранен, да се дава по-малко, отколкото за 1 цигара трева !
Да така е . А аз вече нямам сили да споряПървоначално написано от XceSS
Заболя ме главата много ... Май ще трябва да дръпна 1 трева преди лягане
![]()
phah
Айде без обиди и теб подобниХората си изказаха мнението,на който му харесва харесва на който не да си трае.Кво повече искате?
Удари си един дартс и лека ти ...Първоначално написано от balon4eee
Ти не правиш разлика от това да пушиш трева и да си наркоман.Първоначално написано от InitialD
Тревата-наркотик(макар и "лек")=>хората, които пушат трева са наркоманиПървоначално написано от x3eme
Т1 на Разумните хора
InitialD
Пишеш глупости батеНяма да ти обяснявам,ясно ми е,че няма да ме разбереш.
Няма значение ... важното е дрогарите да са на прах за пране ... а пък наркоманките колко са лесни ... западО е навлезнал яко у вас ... а изтока се възползва от това по най - добрият начин!!!![]()
Тревата не е толкова вредна колкото си мислиш.Ако беше така нямаше да има страни в които да е легализирана.Като те гледам май имаш зъб на хората които пушат и не виждам къв по дяволите ти е проблема.Всеки има право на избор и това че пуши трева не го прави боклук или някъв там мизерник.
CAPISH?
Кои са тия страни освен Холандия?!Дори там скоро няма да е легално!Първоначално написано от x3eme
И да имам зъв защото приятелите ми които почнаха с трева сега са на игла!!!
Стой си стойчо в Испания ... и не се дуй на местните!!!
то от това се почва..Първоначално написано от Pliok0019
аз не съм чувала за някой,който направо да почне херца(примерно)..
InitialD Много си заблуден.От човек до човек има разлика,няма да споря със теб понеже си личи колко заблуден си.Лека вечер.
Аз като ти казвам, че си умна .. лъжа ли те!?!!Първоначално написано от carinaNebula
![]()
Чакайте малко бе.....има много които си пушат трева и не посягат към нищо друго.Защо всеки който е пушил трева в последствие трябва да е станал наркоман.Не разбирам защо сте така предубедени.
Първоначално написано от InitialD
Офф братле запази си комунистическите коментари, за някой друг форум...
Личи си че каквото и да ти кажем ти ще го обърнеш в спор САЩ/Русия (за теб може и СССР)
Просто спри да пишеш по тази тема.
ти за себе си ли говориш?Първоначално написано от x3eme
малък квартал сме тука в русе.
момчетата(18-20) почнаха трева и сега бело,лепило,херца..всичко им дай само да има.
изобщо..жалка гледка сте,ей.
Аз като ти казвам, че си тъпак лъжа ли те!?Първоначално написано от XceSS
Ква Русия къв САЩ те гони бе каун!
Ти не знаеш къде си бе !