- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
може да е поиграл дартс преди да напише поста..Първоначално написано от InitialD
![]()
![]()
Зимал съм какво ли не,минал съм през какви ли не гадности,видял съм ужасни неща...не ми обяснявай на мен.Но не тревата ми е била виновна.Както вече казах....от човек до човек има огромна разлика.Първоначално написано от carinaNebula
и вече си велик,а?
защо всички гледате от грешния ъгъл на нещата? Щом едното зло може, нека да може и другото зло? Освен че от тревата е изтъпява / факт е че убива мозъчни клетки / както казаха ще стане мода и без това тъпото поколение ще стане още по-тъпо... Та както казах защо се водите от акъла ми щом цигарите и алкохола може дайте и тревата да може... ми дайте да продават и автомати на улиците и право да се трепем а ?!? Вместо да сте против цигарите и алкохола, вие сте на обратната страна... дайте да има пороци... Айде екстриим ти като знаеш много, след години да кажем че я легализират и 10 годишното ти дете се напушва като прасе, дали ще ти е кеф а ?!? Ще му кажеш ли "Много е полезно, пафкай яко всеки ден"И също е факт, че повечето отишли на по-"твърди" наркотици са почнали от тревата... вярно е, че си зависи от човека, но няма някой да си каже, "дай да се нашмъркам" ей така просто щото няма кво да прави!
An Evil Man
Само не ме наричай каун ОК ?Първоначално написано от InitialD
Тва как да го разбираме бе олигофрен ?
Или само тези, които пушат трева, са толкова недодялани, че не могат да разберат смисъла на поста ти ?
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да съм го написал някаде?Ти май не четеш какво съм писал.Няма да споря със вас,които пишете наизуст и не знаете грам за какво става въпрос.Не ми говори ти на мен шот ти е бедна фантазията за по тая тема.Айде със здраве.Първоначално написано от carinaNebula
Абе това е супер тъпо да кажете, че тея които пушат трева, минават ей така без никой да ги кара на твърди наркотици...Все едно да кажеш, че като пиеш кафе, ставаш наркоман.Едно и също е !Първоначално написано от mitkom89
боже,то чак от толкова изчетени простотии без думи оставаш..
леле,от кога кафето се брои за дрога,не знаех..![]()
![]()
едно е да накараш някой който го кефи тревата да опита нещо твърдо, друго е да накараш някой който е против това нали ?!?![]()
An Evil Man
Към кафето се пристрастява ако не знаеш.Първоначално написано от carinaNebula
Кафето се счита за наркотик, защото има зависимост към него...ФАКТ !Първоначално написано от carinaNebula
да,но не ти вреди,както да драснеш една черта нали?Първоначално написано от x3eme
![]()
^^Вредата не е толкова голяма но за сметка на това вреди доста на нервите....следователно е вид наркотик,макар по закон да не е .
Еееее наркоманите се надрусаха и сега са нъмбър 1!!!
ексес ... бензуха как ти звучи!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Я вземи един речник и провери значението на думите ТРЕВОМАН и НАРКОМАН,защото в чуждите очи изглеждаш хипер изостанал и смешен с нелепите си изказвания ...Първоначално написано от InitialD
оу,още една надъхана ТРЕВОМАНКА/НАРКОМАНКА се появи..Първоначално написано от 3oPuTy
пазете се..![]()
Абе пендел аз дори цигари не пуша,така че тихо ...Първоначално написано от carinaNebula
По кое съдиш че е наркоманка или тревоманкаПървоначално написано от carinaNebula
Зле си.Стига спори а ходи си лягай.Лелеее много сте зле ей
.
Темата е за трева !Първоначално написано от carinaNebula
Ако мислиш, че тревата се взема така ОК...
Кажете НЕ на алкохола.
Кажете НЕ на кафето.
Кажете НЕ на тревата.
Кажете НЕ на амфетите.
Кажете Не на секса.
Кажете ДА на шприца!
говоря примерно,бе льохман кух.
и после бил умен,направо цепиш,разби ме.
Ллелеле ей дроги не съм си и представял, че може да сте толкова тъпи!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Вземи се върни във втори клас и научи родовете в БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!!Селянин нещастен ...Първоначално написано от carinaNebula
Имала съм моменти в които пуша всеки ден (година и половина), от 10 месеца не съм се докосвала дори..Първоначално написано от carinaNebula
Без караници и обиди айде айде...видяхме "умниците" със умните им изказвания относно тревата.