- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
о аз не се очудвам бе,сладкиш.Първоначално написано от XceSS
ооо да не ти се нарани наркоманската душичка?![]()
Или този който няма какво да каже отстъпва?
An Evil Man
да ти имам УчудванетоПървоначално написано от carinaNebula
![]()
![]()
![]()
А за оня с Ini... (нещо си) израза е "Курви върнете ми парите - аз ще ви върна е*ането"![]()
къв проблем имаш бе пичкетино с измислянето на нови лафове и думи,а???Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
зори иди релаксирай малко, че се превъзбуди!
An Evil Man
Ще ме хванеш за "нещото си" ама не е така!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Права си....не стават.Лека нощПървоначално написано от Pliok0019
.
القوات بقاعكفرا نفت ما ورد في نشرة за тебе боклук!Първоначално написано от spiffo
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ще те почерпя ... с един арабелски!!!Първоначално написано от spiffo
Иди , никога нема да имаш хемороиди!!!Първоначално написано от spiffo
Стига толкова!
има,заедно въртим бизнес даже.Първоначално написано от FockidyFockFock
проблемация?
Малко вероятно е, но случайно да познаваш едно момче, казва се Емо (Емилян), прякора му е бунака ?!Първоначално написано от carinaNebula
веднага,у гъзо!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
StayFly,не..
Тревата не е вредна,използва се в медицината:ракови заболявания,повишаване на апетит,неврологични проблеми,глаукома,помага ти да се съсредотоиш и твориш,използвала се от от дълбока древност във всички древни цивилизации.
People with cancer who use marijuana say that it benefits them in several ways: by quelling nausea, suppressing vomiting, increasing appetite, relieving pain, and soothing anxiety.
There marijuana came to be widely used to treat a variety of ailments, including snakebite, labor pains, malaria, and dysentery.
Хората ,които употребяват трева не са наркомани или някакви отрепки,това е въпрос на избор.
Тревата не е проблем,живяла съм в Холандия,хората си пушат и нищо им няма,просто е забранено да се пуши на работа,докато се шофира и на училище,същите правила ,които важат за алкохола.Върпос на самоконтрол.Защо продават алкохол на малолетни/непълнолетни в България?Защо не ги осъдят?Защото алкохолът/цигарите и твърдата дрога са бизнес на ВИП персони от влиятелни кръгове....?!За тях няма проблеми,а тревата е такова голямо зло,че няма накъде....
Тревата там е легална,това е разликата,има разлика между нещата,които са легални и забранени,та 'Забраненият плод е най-сладък',не дрънкам никакви глупости,а ти какво навиваш,че тревата е вредна,ами недей да пушиш,пък и ако човек има самоконтрол си преценява колко да изпуши и кога.Първоначално написано от Raybeez
Мисленето ми не е елементарно,може ти така да мислиш,но си далеч от истината,а това ,4е има непровсетени дечица,които пушат,пият и въобще поемат всичко,което им е пред очите,това е отделен въпрос,колкото и да са строги законите,те пак ще си останат тревомани.
то и анфетки дават в болницата, дайте и тях да ги правим легални... и пълен рахат!Първоначално написано от Raybeez
vie s taq tema polodqhte e
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
И в крайна сметка не сигнахме да консенсос по въпроса . Няма и да стигнем ... Но тревата не е наркотик , бе !Кво ми спорите тука , че била едва ли не наравно с херцата
Наркотик е толкова , колкото и алкохола и тн. Само дето за притежание на алкохол , няма да те укалушат при куките , а за трева - да .
Истинските наркомани са в проклетото министерство . Ако искате наркоманско свърталище , обиколете министерските кенефи
Тия хора , дето ми редят линийки по тоалетните , ще ми забраняват да пуша трева , към която дори не мога да придобия зависимост.
И вси пак , ако искам да си пуша , ще си пуша и хора които имат объркани представи и са некомпетентни по въпраса , не могат да ми кажат нищо .
phah
Ami az sum za legaliziraneto no vij sega kato se legalizira shte se i comersializira i veche nqma da e sushtoto![]()
![]()
![]()
leko samo da ne zaspi6 vyrhu toaletna 4iniq
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy