.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 259

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от NemaEdinNormalen88
    Мразим много тревоманите!
    Абе недей така, не мрази себе си

Според мен по същата логика трябва да забранят и цигарите

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Ах какви сте ми смешниии...
    Xcess открай време ми прави впечатление с глупавото си мислене, както и балонче.
    Като е наравно с алкохола, що не пиете алкохол, бе?!
    Но темата не е за наркотиците, забравих..
    Тревата е като шоколадово бонбонче..
    Че и на заглавието сте я написали с главна буква.. Е не, нямам думи..

Познавам един, който пуши трева.. Като направя една равносметка какъв беше преди 2 години и какъв е сега, изобщо не ми харесва.. Разликата е голяма!

Не, че ми пука за вас.. Просто искам да сте по-малко.
    Надявам се да се стегнат нещата и цигари и алкохол да не могат да се купуват от хора под 18, защото НЕ ЗНАЕТЕ С КАКВА МЯРА ДА ГИ КОНСУМИРАТЕ!
    И преди да ми казвате, че има и свини-пияници над 18 ще ви кажа, че го ЗНАМ!
    По-голямата част е на възраст под 18, обаче.

И още нещо - спрете да спорите, че тревата е безвредна! Поне разберете какво пушите, мамка му!!

Леле... изчетох само 2 сраници след последното ми мнение и просто след като видях с какво ограничено и в някои случай детстко мислене са някой хора от тоя форум направо ми се отказа да споря с такива хора....
    Ще ми разправя някой, че ако пуша трева съм наркоман... бате 2 думи имам за тебе ама ае няма да падам на твоето ниво....

Град
    В страната на вечната лигня =]
    Абсолютно ЗА!
    Който се е информирал зане защо днес тревата не е легализирана! Само заради шибаните алкохолни и тютюневи компании, които когато се появяват 30 години, са застрашени от абсолютен банкрут благодарение на тревата.
    Започва се пропаганда по телевизии и вестници (а тогава хората са вярвали на абсолютно всичко казано, написано или показано там).
    Постигат целта си.
    Хайде сега да попитам (въоснова на филм направен с този цел - да обявим новото име на тревата - СМЪРТ!) дали просто щото си напушен ще итребеш цлото си семейство с брадва? Дали ще се ..... на нечий гроб защото си си пафнал? Или би пребил до смърт някого? Един отговор - НЕ!
    Ето малко закони (реални) преди 30 години
    А и забравих - Откакто в Холандия бе легализирна употребата на трева, пушачите и алкохолиците са намалели до 10%

Отказът да се отглежда коноп в САЩ през 17-ти и 18-ти век е било наказуемо от закона! Във Вирджиния е можело да попаднете в затвора при отказ да отглеждате марихуана между 1763 и 1769 година. (Hemp in Colonial Virginia от G. M. Herdon)

Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън и други от основателите на американската държавност са отглеждали коноп. Джеферсън е пренасял конопено семе от Китай до Франция и оттам до САЩ. (Дневниците на Дж. Вашингтон и Т. Джефесън)

През 1916 година правителството на САЩ предвижда, че през 1940-та цялата хартия ще се произвежда от коноп и нито едно дърво няма да бъде отсечено за производството на този продукт. Правителствени проучвания показват, че един акър от коноп са равни на 4,1 акра дървета. Разработвани са планове за добив на коноп за хартиената индустрия (Министерство на Земеделието на САЩ)

Ако не сте ЗА УПОТРЕБАТА НА ТРЕВАТА, ТО ПОНЕ КАЖЕТЕ ДА НА ЕКОЛОГИЯТА ,ЗАЩОТО КОНОПА ЩЕ НИ ПОМОГНЕ!

И ако ще пушите трева...или отделете малко повечко пари за истински холандец, а не а некаф български друсан коз! Той е боклук!

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    за, разбира се.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Я отговори тогава на нещо, което написах преди две страници, ама нито един полиран мозък не можа да отговори,докато бълваше клишенцата:

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Лелеееее, умните ми дечица, които са прочели малко евтина пропаганда и вече афишират претенции за нобелова награда и Менса.

Наркоман е човек, който е пристрастен към дадена субстанция и тя заема важна част от ежедневието му.

Аз лично познавам тревоманчета, които са адски пристрастени и само дрънкат за козче и как да се напушат. По цял ден само това им е в главата, нямат други интереси и занимания. Това какво е?
    Лечение на глаукома ли?

Има и хора, които са били на така любимия на всички във форума хероин/кафево/дартс/кафява захар и т.н., които но така и не се зарибиха сериозно, не си продадоха мебелите, не им изпопадаха зъбите и т.н. Живота им не се въртеше около фолиото или иглата, не го мислеха по цял ден.

Кой е наркомана в случая?
    Този, който е бил за кратко на твърдото, но не се е закачил, или тои където е на "безвредното" и нищо друго не му е в главата?

ПП. Това, че марихуаната се използва за облекчаване при някои болести нищо не значи. И диазепама или паркизана също са лекарства...

Ае, БАТЕНЦЕ, отговори...[/quote]

Моето мнение е, че в първият случай си наркоман ... този с тревата!

Всички хора, които познавам и пушат трева са същите като от твоя пример ... само това им е в главата!Дори когато се решиме да отидем на кръчма или някакво друго заведение тревоманите не идват защото за тях е по - важно да имат за петичка!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    zaribena rabota
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    малък квартал сме тука в русе.
    момчетата(18-20) почнаха трева и сега бело,лепило,херца..всичко им дай само да има.
    струва ми се бъркаш нещо - не познавам човек,който взима бело и същевременно диша лепило или боцка херца?!

няма никва логика това... щом можеш да си позволиш от белия мед,да дишаш кале като мангалите,които нямат пари за хляб... не се връзва,по-скоро говориш разбрала-недоразбрала
    казах го образно.

иначе има един хлапак,дето е и на лепило и на бяло,и на трева.

Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    малък квартал сме тука в русе.
    момчетата(18-20) почнаха трева и сега бело,лепило,херца..всичко им дай само да има.
    струва ми се бъркаш нещо - не познавам човек,който взима бело и същевременно диша лепило или боцка херца?!

няма никва логика това... щом можеш да си позволиш от белия мед,да дишаш кале като мангалите,които нямат пари за хляб... не се връзва,по-скоро говориш разбрала-недоразбрала
    az poznavam takyv daje dvama ediq e mai 9 klas trqbva da e sq ama e v kumuna drugiq otide na avtostop v gurciq
    I'm a psycho baby

е и тоя е толкова голям 9-10 клас,пълен педал..
    се като го видя не знае къде се намира,хааха..

q nakoi ka4aval li si e v taksi i taksidjiqta da lyha i da kara i po edno vreme spira i vika smenete si mestata zavalqva dyjd spira i vika ei sq idvam sled 5 min idva i vika male na dyjda e mnogo qko a?
    I'm a psycho baby

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    q nakoi ka4aval li si e v taksi i taksidjiqta da lyha i da kara i po edno vreme spira i vika smenete si mestata zavalqva dyjd spira i vika ei sq idvam sled 5 min idva i vika male na dyjda e mnogo qko a?

nai6 kaf adrenalin oniq edvam govori gadjeto mu sedi do nego i mu vika stiaga si lyhal stiga tolkova dai torbata oniq vika ostaima kato iskah da si lyham 6te lyham ti nqma da mi kazva6 kvo da praq i ne mi barai torbata mnogo ludi hora ima eiiiiii
    I'm a psycho baby

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    тоя ямбол е нещо като перник 2 явно
    a mm ne sym ot qbol ama 6to si misli6 4e sym ot qmbol :d
    I'm a psycho baby

Лелеееее, умните ми дечица, които са прочели малко евтина пропаганда и вече афишират претенции за нобелова награда и Менса.

Наркоман е човек, който е пристрастен към дадена субстанция и тя заема важна част от ежедневието му.

Аз лично познавам тревоманчета, които са адски пристрастени и само дрънкат за козче и как да се напушат. По цял ден само това им е в главата, нямат други интереси и занимания. Това какво е?
    Лечение на глаукома ли?

Има и хора, които са били на така любимия на всички във форума хероин/кафево/дартс/кафява захар и т.н., които но така и не се зарибиха сериозно, не си продадоха мебелите, не им изпопадаха зъбите и т.н. Живота им не се въртеше около фолиото или иглата, не го мислеха по цял ден.

Кой е наркомана в случая?
    Този, който е бил за кратко на твърдото, но не се е закачил, или тои където е на "безвредното" и нищо друго не му е в главата?
    Пристрастяване може да се получи при много вещества при голяма употреба. Аз алкохол си пия, но не съм пристрастен (не се наливам като закоравял пияница). По същия начин съм и с тревата (3-4 МАКС в месеца). Но като казвам, че съм ЗА легализирането, това не значи, че съм ЗА масовото пушене до увяхване на мозъка. Виждал съм какво прави злоупотребата с коза и ми е пределно ясно. Но това до употребяваш по няколко пъти в месеца, даже било то и по 2 пъти в седмицата, повярвай ми не води по пристраствяване . Това, което казваш за тревоманчетата ми е ясно. Познавам такива. Но това нищо не значи. Както има такива с алкохол - така ще има с други неща. Но това не води до забрана на алкохола, нали?
    А това за мебелите не ми е ясно защо го казваш. Аз не съм чувал за някой тревоман да си е продал къщата за поредната доза коз.

Като заключение - аз съм ЗА легализирането на тревата, ПРОТИВ злоупотребата. На същото мнение съм и за алкохола...

ПП Надявам се ще спазим добрия тон и няма да има нужда от излишни нерви

Ами да, то има хора пристрастени към валериан например и други подобни сънотворни и успокоителни, които също са опасни и вредни. Аз преди няколко години бях като пристрастен към Парацетамола, понеже често боледувах и си мислех, че единствения начин да спра този процес е чрез често пиене(почти всеки ден) на Парацетамол, а бързо разбрах, че всъщност не е така, а точно обратното.
    така че можеби ще се присъединя към мнението, че в крайна сметка леките наркотици трябва да се легализират, понеже така или иначе легелизирани или не, те се ползват и нелегално дори повече.

И все пак не видях отговор на моя пост... Нали даваше зор някой да отговори.

Ти имаш някакви наченки на мнение, но всичко се разсъхва, когато споменаваш:

Но като казвам, че съм ЗА легализирането, това не значи, че съм ЗА масовото пушене до увяхване на мозъка.
    Как ще предотвратиш или контролираш "масовото пушене до увяхване на мозъка"??

Забрана на алкохола няма, защото е припознат продукт от древността и е залегнал в бита на хората. Но имаме ограничения в ползването му- изтрезвители, забрана за продажба на непълнолетни, както и му е наложен акциз, който на хартия отива за борба с последиците от употребата му и т.н. Има държавен и качествен контрол, продажбата му е уредена в нормативната база и бла-бла.
    Защо аз трябва да го контролирам? Всеки отговаря за себе си. Както никой не контролира "масовото пиене до разграждане на черния дроб", така и тук.

Алкохола е припознат продукт? Човече конопа знаеш ли откога се използва?
    А и при евентуална легализация (декриминализация, както казваш ти) естествено пак би имало контрол. Контрол за продажба, на качеството...

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ !!

Голям фен Аватара на skuck
    http://www.youtube.com/watch?v=7shek1bGOOU Legalize IT!

Както в Амстердам!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Sofia
    Естествено,че съм за,но ако се използва в малки количества

Град
    Somewhere...in The sea...
    В малки, в големи количества...аз съм ЗА !

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

подадеш ли храна на обществото, то ще я изяде "барабар" с ръката...

И щом всеки разправя, че е пробвал и продължава да употребява за какво ви е легализиране?
    Не целта е цел, а пътят

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от cMon
    подадеш ли храна на обществото, то ще я изяде "барабар" с ръката...

И щом всеки разправя, че е пробвал и продължава да употребява за какво ви е легализиране?
    За да може да си пушим по кафетата, на спирката, пред даскало...навсякъде и по всяко време. Както цигарите. А не да се забиваме в някви кашета, с надеждата, че някоя кука няма да надуши. (в последствие спира да ти пука, но все пак.... ). Това, че не е легална настройва и родителите против нея. Аз съм сигурна, че ако беше легална тревата, в последствие всички щяха да я възприемат като цигарите и на всички (вкл родители) щеше да им е все едно.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си