- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
Абе недей така, не мрази себе сиПървоначално написано от NemaEdinNormalen88
![]()
Според мен по същата логика трябва да забранят и цигарите![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Ах какви сте ми смешниии...
Xcess открай време ми прави впечатление с глупавото си мислене, както и балонче.
Като е наравно с алкохола, що не пиете алкохол, бе?!
Но темата не е за наркотиците, забравих..
Тревата е като шоколадово бонбонче..
Че и на заглавието сте я написали с главна буква.. Е не, нямам думи..
Познавам един, който пуши трева.. Като направя една равносметка какъв беше преди 2 години и какъв е сега, изобщо не ми харесва.. Разликата е голяма!
Не, че ми пука за вас.. Просто искам да сте по-малко.
Надявам се да се стегнат нещата и цигари и алкохол да не могат да се купуват от хора под 18, защото НЕ ЗНАЕТЕ С КАКВА МЯРА ДА ГИ КОНСУМИРАТЕ!
И преди да ми казвате, че има и свини-пияници над 18 ще ви кажа, че го ЗНАМ!
По-голямата част е на възраст под 18, обаче.
И още нещо - спрете да спорите, че тревата е безвредна! Поне разберете какво пушите, мамка му!!
Леле... изчетох само 2 сраници след последното ми мнение и просто след като видях с какво ограничено и в някои случай детстко мислене са някой хора от тоя форум направо ми се отказа да споря с такива хора....
Ще ми разправя някой, че ако пуша трева съм наркоман... бате 2 думи имам за тебе ама ае няма да падам на твоето ниво....
Абсолютно ЗА!
Който се е информирал зане защо днес тревата не е легализирана! Само заради шибаните алкохолни и тютюневи компании, които когато се появяват 30 години, са застрашени от абсолютен банкрут благодарение на тревата.
Започва се пропаганда по телевизии и вестници (а тогава хората са вярвали на абсолютно всичко казано, написано или показано там).
Постигат целта си.
Хайде сега да попитам (въоснова на филм направен с този цел - да обявим новото име на тревата - СМЪРТ!) дали просто щото си напушен ще итребеш цлото си семейство с брадва? Дали ще се ..... на нечий гроб защото си си пафнал? Или би пребил до смърт някого? Един отговор - НЕ!
Ето малко закони (реални) преди 30 години
А и забравих - Откакто в Холандия бе легализирна употребата на трева, пушачите и алкохолиците са намалели до 10%
Отказът да се отглежда коноп в САЩ през 17-ти и 18-ти век е било наказуемо от закона! Във Вирджиния е можело да попаднете в затвора при отказ да отглеждате марихуана между 1763 и 1769 година. (Hemp in Colonial Virginia от G. M. Herdon)
Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън и други от основателите на американската държавност са отглеждали коноп. Джеферсън е пренасял конопено семе от Китай до Франция и оттам до САЩ. (Дневниците на Дж. Вашингтон и Т. Джефесън)
През 1916 година правителството на САЩ предвижда, че през 1940-та цялата хартия ще се произвежда от коноп и нито едно дърво няма да бъде отсечено за производството на този продукт. Правителствени проучвания показват, че един акър от коноп са равни на 4,1 акра дървета. Разработвани са планове за добив на коноп за хартиената индустрия (Министерство на Земеделието на САЩ)
Ако не сте ЗА УПОТРЕБАТА НА ТРЕВАТА, ТО ПОНЕ КАЖЕТЕ ДА НА ЕКОЛОГИЯТА ,ЗАЩОТО КОНОПА ЩЕ НИ ПОМОГНЕ!
И ако ще пушите трева...или отделете малко повечко пари за истински холандец, а не а некаф български друсан коз! Той е боклук!
за, разбира се.
Я отговори тогава на нещо, което написах преди две страници, ама нито един полиран мозък не можа да отговори,докато бълваше клишенцата:
Първоначално написано от Raybeez
Ае, БАТЕНЦЕ, отговори...[/quote]
Моето мнение е, че в първият случай си наркоман ... този с тревата!
Всички хора, които познавам и пушат трева са същите като от твоя пример ... само това им е в главата!Дори когато се решиме да отидем на кръчма или някакво друго заведение тревоманите не идват защото за тях е по - важно да имат за петичка!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
zaribena rabota
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
казах го образно.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
иначе има един хлапак,дето е и на лепило и на бяло,и на трева.![]()
az poznavam takyv daje dvama ediq e mai 9 klas trqbva da e sq ama e v kumunaПървоначално написано от SofiaRegularCunt
drugiq otide na avtostop v gurciq
![]()
I'm a psycho baby
![]()
![]()
![]()
е и тоя е толкова голям 9-10 клас,пълен педал..
се като го видя не знае къде се намира,хааха..![]()
q nakoi ka4aval li si e v taksi i taksidjiqta da lyha i da kara i po edno vreme spira i vika smenete si mestata zavalqva dyjd spira i vika ei sq idvam sled 5 min idva i vika male na dyjda e mnogo qko a?![]()
I'm a psycho baby
Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
nai6 kaf adrenalin oniq edvam govori gadjeto mu sedi do nego i mu vika stiaga si lyhal stiga tolkova dai torbata oniq vika ostaima kato iskah da si lyham 6te lyham ti nqma da mi kazva6 kvo da praq i ne mi barai torbatamnogo ludi hora ima eiiiiii
I'm a psycho baby
a mm ne sym ot qbol ama 6to si misli6 4e sym ot qmbol :dПървоначално написано от SofiaRegularCunt
I'm a psycho baby
Пристрастяване може да се получи при много вещества при голяма употреба. Аз алкохол си пия, но не съм пристрастен (не се наливам като закоравял пияница). По същия начин съм и с тревата (3-4 МАКС в месеца). Но като казвам, че съм ЗА легализирането, това не значи, че съм ЗА масовото пушене до увяхване на мозъка. Виждал съм какво прави злоупотребата с коза и ми е пределно ясно. Но това до употребяваш по няколко пъти в месеца, даже било то и по 2 пъти в седмицата, повярвай ми не води по пристраствяванеПървоначално написано от Raybeez
. Това, което казваш за тревоманчетата ми е ясно. Познавам такива. Но това нищо не значи. Както има такива с алкохол - така ще има с други неща. Но това не води до забрана на алкохола, нали?
А това за мебелите не ми е ясно защо го казваш. Аз не съм чувал за някой тревоман да си е продал къщата за поредната доза коз.
Като заключение - аз съм ЗА легализирането на тревата, ПРОТИВ злоупотребата. На същото мнение съм и за алкохола...
ПП Надявам се ще спазим добрия тон и няма да има нужда от излишни нерви![]()
Ами да, то има хора пристрастени към валериан например и други подобни сънотворни и успокоителни, които също са опасни и вредни. Аз преди няколко години бях като пристрастен към Парацетамола, понеже често боледувах и си мислех, че единствения начин да спра този процес е чрез често пиене(почти всеки ден) на Парацетамол, а бързо разбрах, че всъщност не е така, а точно обратното.
така че можеби ще се присъединя към мнението, че в крайна сметка леките наркотици трябва да се легализират, понеже така или иначе легелизирани или не, те се ползват и нелегално дори повече.
И все пак не видях отговор на моя пост... Нали даваше зор някой да отговори.
Защо аз трябва да го контролирам? Всеки отговаря за себе си. Както никой не контролира "масовото пиене до разграждане на черния дроб", така и тук.Първоначално написано от Raybeez
Алкохола е припознат продукт? Човече конопа знаеш ли откога се използва?
А и при евентуална легализация (декриминализация, както казваш ти) естествено пак би имало контрол. Контрол за продажба, на качеството...
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ !!
http://www.youtube.com/watch?v=7shek1bGOOU Legalize IT!
Както в Амстердам!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Естествено,че съм за,но ако се използва в малки количества
В малки, в големи количества...аз съм ЗА !
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
подадеш ли храна на обществото, то ще я изяде "барабар" с ръката...
И щом всеки разправя, че е пробвал и продължава да употребява за какво ви е легализиране?
Не целта е цел, а пътят
За да може да си пушим по кафетата, на спирката, пред даскало...навсякъде и по всяко време. Както цигарите. А не да се забиваме в някви кашета, с надеждата, че някоя кука няма да надуши. (в последствие спира да ти пука, но все пак.... ). Това, че не е легална настройва и родителите против нея. Аз съм сигурна, че ако беше легална тревата, в последствие всички щяха да я възприемат като цигарите и на всички (вкл родители) щеше да им е все едно.Първоначално написано от cMon
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !