Цитирай Първоначално написано от balon4eee
Цитирай Първоначално написано от XceSS
Цитирай Първоначално написано от balon4eee
Вие правете каквото щете ! Некой не ви кара пасила да пушите трева , но не пречете на хорака , които си правят кефа без да пречан на никого ! Вие виждали ли сте как алкохолиците се крият тайно да се нариват , защото не могат повече без алкохол и как си продават домовете за пиячка и всичко което имат , как бият семействата си докато не загубат и тах и накрая не свършат до просешката тояга и не пукнат като нищожества с другите пияндета ?
А виждал ли си тревоман да си ипопровада покъщнината за трева ? Или да не може да живее без ния ? Не , нали ? За мен алкохола и цигарите са 1000 пъти по-вредни , най-малкото , защото развиваш зависимост към тях . Защо тогава те са законни ? Нима тревичката , която не пречи на никой совен на употребяващия , е забранена ?
Абе пич гледай сега, значи и аз съм ЗА легализирането, ама тва е ташала в БГ, че нямат дисциплина хората, ще кажеш "В Холандия е легализирана" ама там хората са 100 пъти по-възпитани от нас.Ще ти кажа кво ще стане ако легализират тревата: 60 % от учениците ще ходят напушени на даскало, 40-50 % от работещото население, ще ходи напушено на работа...Просто не сме дорасли като нация и характер, за такава стъпка.
Че не сме дорасли си прав . Но могат да се въведът закони . Никой не иска тревата да се дава безразборно .
Аз за това говоря от началото на темата.Просто искам да се направят промени в законите, защото преди половин година, четох в dnes.bg-хванали некъв репортер в Англия НА ЛЕТИЩЕТО с 5 грама марияна и са му направили глоба 200 евро.Ако беше тук, веднага съдия-изпълнител, адвокати, нотариуси и т.н., а всички знаят кои са най-големите в тоя бизнес.
За тва говоря...