.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 259
    А виждал ли си тревоман да си ипопровада покъщнината за трева ? Или да не може да живее без ния ? Не , нали ? За мен алкохола и цигарите са 1000 пъти по-вредни , най-малкото , защото развиваш зависимост към тях . Защо тогава те са законни ? Нима тревичката , която не пречи на никой совен на употребяващия , е забранена ?
    Толкова тревомани муфтаджий има от ония 20 стотинки ,от другия. Да не говорим ,че много от тези дето пушат трева минават на по твърдо.Виждал съм и такива дето се от трева минават на приспивателни за бебета.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Вие правете каквото щете ! Некой не ви кара пасила да пушите трева , но не пречете на хорака , които си правят кефа без да пречан на никого ! Вие виждали ли сте как алкохолиците се крият тайно да се нариват , защото не могат повече без алкохол и как си продават домовете за пиячка и всичко което имат , как бият семействата си докато не загубат и тах и накрая не свършат до просешката тояга и не пукнат като нищожества с другите пияндета ?
    А виждал ли си тревоман да си ипопровада покъщнината за трева ? Или да не може да живее без ния ? Не , нали ? За мен алкохола и цигарите са 1000 пъти по-вредни , най-малкото , защото развиваш зависимост към тях . Защо тогава те са законни ? Нима тревичката , която не пречи на никой совен на употребяващия , е забранена ?
    Абе пич гледай сега, значи и аз съм ЗА легализирането, ама тва е ташала в БГ, че нямат дисциплина хората, ще кажеш "В Холандия е легализирана" ама там хората са 100 пъти по-възпитани от нас.Ще ти кажа кво ще стане ако легализират тревата: 60 % от учениците ще ходят напушени на даскало, 40-50 % от работещото население, ще ходи напушено на работа...Просто не сме дорасли като нация и характер, за такава стъпка.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Вие правете каквото щете ! Некой не ви кара пасила да пушите трева , но не пречете на хорака , които си правят кефа без да пречан на никого ! Вие виждали ли сте как алкохолиците се крият тайно да се нариват , защото не могат повече без алкохол и как си продават домовете за пиячка и всичко което имат , как бият семействата си докато не загубат и тах и накрая не свършат до просешката тояга и не пукнат като нищожества с другите пияндета ?
    Абе пич гледай сега, значи и аз съм ЗА легализирането, ама тва е ташала в БГ, че нямат дисциплина хората, ще кажеш "В Холандия е легализирана" ама там хората са 100 пъти по-възпитани от нас.Ще ти кажа кво ще стане ако легализират тревата: 60 % от учениците ще ходят напушени на даскало, 40-50 % от работещото население, ще ходи напушено на работа...Просто не сме дорасли като нация и характер, за такава стъпка.
    Че не сме дорасли си прав . Но могат да се въведът закони . Никой не иска тревата да се дава безразборно .
    phah

Град
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз съм виждал умни момчета, които в момента не могат да вържат две изречения, а само говорят на "братлеее", "копелеее", "мееееееен" и го съчетавах с "чук", "пръчка", "холандец", "калашник" и как са се направили.

Живота им се върти и измерва с пушенето на марихуана, листчета, лулички, бонгчета, блънтове и т.н.

Ама зависимост няма- нееееееееееееееееееееееее ееееееееееееее, мееен, нямааааа. Нищо им няма, броооооо, ще си запалиш ли още един коз, йооо?
    Точно за това говоря.
    Защото в Холандия хората знаят, че колкото и да е тревата е вредна, и се възпират, а тук ако се легализира, това означава, че почти всеки ще пуши колкото и както може.За това искам да се декриминализира, но не и да се легализира(въпреки, че и това ще е добро )
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз съм виждал умни момчета, които в момента не могат да вържат две изречения, а само говорят на "братлеее", "копелеее", "мееееееен" и го съчетавах с "чук", "пръчка", "холандец", "калашник" и как са се направили.

Живота им се върти и измерва с пушенето на марихуана, листчета, лулички, бонгчета, блънтове и т.н.

Ама зависимост няма- нееееееееееееееееееееееее ееееееееееееее, мееен, нямааааа. Нищо им няма, броооооо, ще си запалиш ли още един коз, йооо?
    Аз пък съм виждал умни хора да не могат да кажат 1 дума от алкохол , но алкохол може да пием . Мога да си лежа в Пирогов заради отравяне с алкохол и да падам по улиците , но нямам право да дръпна една трева и са се успокоя ??
    phah

Вчеря су вйрна от Холандия и разбра как е. То в Холандия и гей браковетепедофилията секса с деца над 12 години,проституцията са легални,осиновяването на деца от гей двойки и клонирането на хора е законно.

Град
    Че не сме дорасли си прав . Но могат да се въведът закони . Никой не иска тревата да се дава безразборно .
    Аз за това говоря от началото на темата.Просто искам да се направят промени в законите, защото преди половин година, четох в dnes.bg-хванали некъв репортер в Англия НА ЛЕТИЩЕТО с 5 грама марияна и са му направили глоба 200 евро.Ако беше тук, веднага съдия-изпълнител, адвокати, нотариуси и т.н., а всички знаят кои са най-големите в тоя бизнес.
    За тва говоря...

Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    "мъжки полов орган" бе смотани наркомани.
    изпуквайте всичките нема да липсвате на никой.
    Заради като тоя боклук нема се оправим никога...!
    кво искаш бе,сельо?
    Офф бате не ми се обяснява. Само ще кажа, че нито си запознат, изобщо с проблемите на наркоманите, нито си запознат с вредата от алкохола и цигарите, нито си запознат с проблемите на България, нито си запознат със социалния проблем на българското население.
    ОК дреме ми на хуя, просто не искам да заприличам на свастиката и да разваляме темата на човека, така че си мисли квото искаш !
    първо момиче съм.така..

Не съм навътре с нещата,а и честно казано не искам да съм.
    Какви са им проблемите на наркоманите?
    Проблемите им са от къде и как да намерят пари,че да си купят трева,кока или наквото сте там.
    Какви са й проблемите на България?Да не ми казваш,че всички задружно се друсате,щото се крадат пари от държавата и разни такива?

Ае херца там и чао.

Град
    "мъжки полов орган" бе смотани наркомани.
    изпуквайте всичките нема да липсвате на никой.
    Заради като тоя боклук нема се оправим никога...!
    кво искаш бе,сельо?
    Офф бате не ми се обяснява. Само ще кажа, че нито си запознат, изобщо с проблемите на наркоманите, нито си запознат с вредата от алкохола и цигарите, нито си запознат с проблемите на България, нито си запознат със социалния проблем на българското население.
    ОК дреме ми на хуя, просто не искам да заприличам на свастиката и да разваляме темата на човека, така че си мисли квото искаш !
    първо момиче съм.така..
    Това обяснява нещата...

XceSS с риск да те разочаровам и аз съм момиче ама тва не ми пречи да си защитавам тревата .
    phah

Аз пък съм виждал умни хора да не могат да кажат 1 дума от алкохол , но алкохол може да пием . Мога да си лежа в Пирогов заради отравяне с алкохол и да падам по улиците , но нямам право да дръпна една трева и са се успокоя ??
    Алкохол можем да пием НИЕ, които сме пълнолетни и не ни се случва да лежим с натравяне в Пирогов.
    Ти може да не лежиш ама аз колко пълнолетни познавам дето лежат . Освен това , ние не искаме тревата да се дава на непълнолетни !
    phah

XceSS с риск да те разочаровам и аз съм момиче ама тва не ми пречи да си защитавам тревата .
    Няма да е зле да се запознаеш с мъжкия и женския род в българския език тогава...
    В по-горни постове използвах мъжки род за себе си , защото вече бяхте почнали да ме водите момче
    phah

ахаххахаха
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    xcess, ти ли обясняваше, че си в пъти по-умен от 99% от хората тук?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Тревата трябва да е легална за лица над 18 години и пушене на точно определени места.

Не пуша трева от 10 месеца.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ТВЪРДО ЗА!!!!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Тревата трябва да е легална за лица над 18 години и пушене на точно определени места.
    аахам, но за жалост всеки знае, че това няма как да стане, уви.

иначе ако се наложи някакъв контрол над тази работа, защо не? ако няма такъв обаче съм против.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ТВЪРДО ЗА!!!!
    на тоя x3eme да му спрете тревата

ТВЪРДО ЗА!!!!
    раздвоение на личността
    или много трева?

Град
    ^^не питай

Така значи..Аз се регнах в тоя форум предимно заради тази тема.В по предните страници един потребител беше написал за присъдата за употребяване на коз и инцидинта със Ставински.Много добре казано беше.Но освен това присъдата за изнсилване е 3 години,но тази за притежание на коз е 10-15 години в зависимост от количеството.Изключително несправедлив закон.За инфорамция искам да спомина,че в страните,където джойнта е легализиран,има спад на употребяването на по силни наркотици.+това марихуаната е доста по добре от алкохола.От нея не ти си замъглява съзнанието и т.н. Според мен и половината хора писали мнение в тази тема не са пафкали никога.Няма лошо,но защо обиждат ?! Всеки има право на избор.Да пиеш или да не пиеш,да пофиш или не...Така че замислете се дали щом в друге страни е легализирана и толкова лоша.Всеки закон на опредилина държава и налага опридилин морал.Е в България смея да твърдя,че доста от законите са меко казано несправедливи.
    Legaliziraite jointa !!!!

ТВЪРДО ЗА!!!!
    раздвоение на личността
    или много трева?

Евалата x3eme .
    phah

Цитирай Първоначално написано от nanng
    Така значи..Аз се регнах в тоя форум предимно заради тази тема.В по предните страници един потребител беше написал за присъдата за употребяване на коз и инцидинта със Ставински.Много добре казано беше.Но освен това присъдата за изнсилване е 3 години,но тази за притежание на коз е 10-15 години в зависимост от количеството.Изключително несправедлив закон.За инфорамция искам да спомина,че в страните,където джойнта е легализиран,има спад на употребяването на по силни наркотици.+това марихуаната е доста по добре от алкохола.От нея не ти си замъглява съзнанието и т.н. Според мен и половината хора писали мнение в тази тема не са пафкали никога.Няма лошо,но защо обиждат ?! Всеки има право на избор.Да пиеш или да не пиеш,да пофиш или не...Така че замислете се дали щом в друге страни е легализирана и толкова лоша.Всеки закон на опредилина държава и налага опридилин морал.Е в България смея да твърдя,че доста от законите са меко казано несправедливи.
    Тва ми е преятелка Ние тука се потдържаме Много добре казано .
    phah

абе, само аз ли забелязвам, или едно 90 % от защитаващите тревата, особено в последната страница балончето и етс. имат ужасяващ правопис?

сякаш не нацелват клавишите дори :Д

да пофиш...

С всеки изминал ден лафовете ви стават все по-тъпи...

И господинчо юрист, явно сте много запознат със законите, да не сте свивали НПК за нЕкое кожче?
    Мии 1во момиче съм и 2ро- дарзапозната съм със законите и то доста добре.А на теб къв ти е проблема,че съм информирана а ?!
    Legaliziraite jointa !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си