- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Легализиране на Тревата
Първоначално написано от carinaNebula
Ае само да не почвам аз с обидите а?
Казах ти че темата е за ТРЕВА, а не за АМФЕТИ/КОКАИН или квото там си мислиш, че се шмърка.
Първоначално написано от AnincetoSexy
дейш за сега не съм си присъдила пишка,ама карай..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Pliok0019,значи си човек със силна воля,която малцина имат. =')
без обиди де......нека проведем нормална дискусия без изцепки и заяжданияПървоначално написано от x3eme
Go back to Spain you son of a bitch!!!Първоначално написано от x3eme
Типично за наркосите .. как си бранят само дрогата!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Хах ми време ти е ... Щом всичко женско го изкара мъжко ... Явно или си неначесан/а или ти е време за пластична операция ...Първоначално написано от carinaNebula
като нямат кво друго да бранят.Първоначално написано от InitialD
![]()
абе заеби,каквото и да им кажеш не можеш да ги разубедиш.
дрога да има!!!!!!
![]()
![]()
Не е точно така. Към тревата не се чувства пристрастяване, както е към цигарите, например.Първоначално написано от carinaNebula
Тъп/а си като кучето на аватара си!!!Първоначално написано от 3oPuTy
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
хаааааааахахаххааПървоначално написано от InitialD
![]()
![]()
по-тъпа бих казала..
Абе да ти еба путката майчина, казах ти да не пишеш по теми, които не разбираш.Както ние "наркоманите" не ти пишем по темите "Изберете ДПС-най-добрата партия", така и ти не пиши в "НАРКОМАНСКИТЕ" теми.Изрази мнение-ОК, повече кво искаш...?Първоначално написано от InitialD
Хах ако беше поне малко по-запознаТО с психиката на кучетата от породата,която ми е на профила щеше да разбереш,колко си изостанаЛО умствено ама ... КЪСМЕТ!!!Първоначално написано от InitialD
АЗ ИЗБРАХ ЖИВОТ БЕЗ ДРОГА!
ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИШ И ТИ?
Какво ви дава тъпата трева, за което си струва да си правите мозъка на гомна?!?
An Evil Man
Оу йеаааааПървоначално написано от FockidyFockFock
нищо не иска.Първоначално написано от XceSS
ние просто се забавляваме с вас..или да съм по-точна..с простотията ви.![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Защо не станеш специалистка по кучетата ?
An Evil Man
Струва си да се опита от всичко.Първоначално написано от mitkom89
Така можеш да вземеш правилното решение кое е грешно, кое е хубаво и кое си заслужава...
Ти ли ще ми кажеш бе лайно!?Първоначално написано от XceSS
Посочи ми темата а дпс!! Опа такава няма ... боклук ще се моля за теб да откриеш правилният път!!!
А оная с кучето .. аз умен стафордшир (ако въобще е такова) не съм виждал!!!
Темата преемина във лични спорове и караници.Предлагам или да се редактира или да се заключи и да се проведе нормална дискусия.
Иглите ли се изтъпиха, че се бичуваш така?Първоначално написано от mitkom89
![]()
С каква простотия ?Първоначално написано от carinaNebula
Че искаме по-голямо наказание за убийство, отколкото за 1 цигара марихуана, с която даже и на себе си не вредя ли?
Върви си гласувай за ДПС, а забравих ти нямаш години за гласуване....
Защо не опиташ от пениса ми в такъв случай за да вземеш правилното решение?Първоначално написано от Pliok0019
An Evil Man
С напушалки и наркомани!?!Първоначално написано от x3eme
Хахахахахахаахах![]()
![]()
![]()
Защото съм опитвала от други по-добри пениси.Първоначално написано от mitkom89
Стани мормон, просто намери себе сиПървоначално написано от InitialD
![]()
Go on...